Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én csak egyet tudok:
a SIEMENSHID ugyanolyan kínai gagyi, mint a másik három, semmi köze nincsen a a minőséghez vagy a siemenshez, egyszerűen lelopják a nevet és ráírják (a dobozon meg sem említik.. úgy képzeld el, hogy például SIEMENS elektronikájú autókhoz ajánlják, ezért ráírják hogy SIEMENSHID, de kurvára semmi se jelent). pontosan ezt lovagolják meg a dumával, hogy 3 év garancia (zárójelben, hogy a kábelre meg az elektronikára, ami egy trafó, sosem fog elromlani)

viszont a véleményem: 5K-ért be is szerelik és garancia is van rá, tehát 25k alatt megúszod szereléssel együtt, ami szerintem korrekt, adnak róla számlát és ha valami nem jó vissza tudod vinni.
ezt az ebayes cumóval nem tudod megcsinálni, és szerintem ugyanúgy félrevezető hogy hondákhoz ajánlják, ugyanezt meg fogod találni például kawasakihoz ugyanazzal a cikkszámmal... VISZONT ha tényleg modellspecifikus az ebayes cumó, akkor érdemes inkább onnan venni és elfelezni valakivel a szettet (a refibe halál felesleges), mert feleannyiba kerül mint az itthoni gagyi-siemens...
Engem is érdekelne a téma.

hornep fórumon olvastam, hogy Night Breaker izzó is fasza. Bár még nem jártam körül a témát
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni,mégpedig xenon ügyben.
Mindenféleképpen szeretnék a vasba xenont beledobni,csak nem tudom pontosan meiket is válasszam...
Előszöris ez ragadta meg a figyelmem:
http://www.motostyling.hu/webs...
Ez csak 1 fejes,bár az is elég lenne. Meghát nem néz ki "gagyi" kínainak a siemes miatt.
Namost ugye ebay-on is nézegettem,és ezeket találtam még,amik szóba jöhetnek. Viszont ezek egytől egyig dupla szettek! :
http://www.ebay.com/itm/2001-2...
http://www.ebay.com/itm/H7-Hea...

http://www.ebay.com/itm/07-08-...
Ha az árat nézem,akkor a legdrágább is, 65 USD,ami 15 pénz. Tudom,tudom,+postaköltség. Viszont ezekről a leíráson kívül nem nagyon lehet megtudni semmit.
Vmi 5et vagy vélemény? Akinek van xenon a motorjában azoktól meg különösen várok bármiféle hozzászólást!
Csapágy jó lett?
szerviznél (olaj, szűrők, fékbetét stb) tudok segíteni :)
Sziia 8844es hozzászólásban a segítség.

Tudok segíteni.
welcome, képet kérünk :)

turboman: bury kolléga tud segíteni neked, IMR9C-9H vagy IMR9A-9H cikkszám kell neked. a Hondánál heroin áron van, beszéljétek meg!
hol a kép?
Gratula! Sok balesetmentest meg széleset meg gumifásat stb
Sziasztok!

Tegnaptól hivatalosan is közétek tartozom. Megvásároltam Honda CBR 600 F4-es 2000-es évjáratú mocimat Tricolor színben. Az első benyomásaim nagyon jók a motorral kapcsolatban. Most intézem a névre írást és leszervizelem aztán indul számomra az igazi szezon. A motort lábán hoztam haza kb 90 km távolsárgról. Egyszer álltam meg a legelején tankolni utána megállás nélkül jöttem. Elképesztően kényelemes :) A motorról majd dobok fel képeket a héten valamikor mindenképp:) Kaptam vele 1 yoshi kipufogót meg a gyárit is. 53 000 km van benne.

Üdvözlettel: Jámbi
F4i be milyen gyertya kell? Tud valami segiteni?
Eladóvá vált a régi dobom
270km volt. Se túl sok, se túl kevés, pont jó volt nekünk.
Sziasztok. Mi meg Pilisben voltunk ma csavarogni kicsit az asszonykámmal:

Szfvár-Tata-Agostyán-Héreg-Bajna-Nyergesújfalu-Esztergom, Bazilika,ebéd-Dobogókő-Pomáz-BpIV.ker,pihi-Érd-Szfvár
Mindenkinek tudom ajánlani ezt az útvonalat, kellemes út volt, szép vidékeken és sok gyönyörű kanyarokkal tűzdelve. A gerecsében rossz minőségű az útburkolat, de nem vészesek a kátyúk, csak figyelni kell kicsit.
Sziasztok!Valakinek tapasztalata a Calvatti bőrruhákkal kapcsolatban?
Asszonypajtásnak lenne....
Előre is köszi a válaszokat!
Ricsi
Iphone és minden más tartó cbr600f-hez, tök fasza
http://www.ram-mount.com/Catal...
Sziasztok!

Nem járt ma valamelyikőtök a 4-es főúton Ceglédnél lévő körforgalomnál? Mert ott jött velem szembe egy ezüst-fekete-piros tricolor CBR F4i, mondjuk én kocsival voltam.
Találkozott már valaki olyan univerzális gps/telefon tartóval amit a kormányra rögzíthetnék fel magam elé? Az iphonomon van igo és tök jó lenne felfogatni valami cuccal.
Hornet ua.ez,igaz a gumi méret is,ez a Honda gyári előírása.
ahha ez igaz !
Elöl 2,5 hátul 2,9 bar.

Szerintem csak pályára érdemes alacsonyabb nyomással menni.
Vagy ha folyamatos oldalszélben mész :)

Múltkor nekem is ilyen volt
Sziasztok

Mondtam pár hete hogy megyek 2 motort nézni. Ma az egyiket megnéztem azt amelyik olasz múlttal rendelkezik. Hát nem voltam tőle elragadtatva. A vázon jobb oldalt a tanknál ahol gyárilag fényesebb ( gondolom polírozott) Le volt pattogva a bevonat. Forgattuk a kormányt és 1 kábel feszül a kormány elfordításakor. Itthon megnéztük az unokatesómén ahol azon megy a kábel ami feszül az uncsimén ott nem is megy kábel. Szerintem tuti hogy sérült volt. Egyébként az egyenesfutása jó uncsim elengedte a kormányt nem húz semerre. Ja és a benzin pumpa sem jó mert amikor a gyújtást ráadod lennie kéne 1 kis berregő hangnak hát ennél nem volt. Nagyjából ennyi. Az árból nem enged remélem a másik ettől jobb lesz. Ha nem ezt akkor sem veszem meg inkább.

Üdv: Tibi
Először egyben,kell vizsgálni az egyenesfutást,én csak azután szedném szét ha a kerekek futnak.