Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és tegnap megkaptam a rendszámot forgalmit ere ma fúj a szél
de most már szabad az út .
sziasztok a cbr 500 as omnak szétszeretném szedni a kipufogót két oldalra jó ötlet vagy ne-tegyem ?
Szeva!

Szerintem normális, legalábbis nálam pont így van.
Habár az meg nem egyenesen arányos hogy az oké
Így működik, ahogy leírtad.
Szia!

A jobb oldali lámpa nem fog erősebben világítani attól, hogy a bal oldalit (reflektor) felkapcsolod, a kettő független egymástól.
Itt a katalógus idevágó része. link

Azt írtad, hogy 2000 az évjárat. Nézd meg a katalógust melyik passzol a tiédre
Sziasztok!
2001-es CBR600F4i
Lámpával kapcsolatban lenne kérdésem.
Felkapcsolom a tompított fényt, ilyenkor csak a jobb oldali lámpa világít!(ez normális) Felkapcsolom a reflektort, ilyenkor elkezd világítani a bal oldali is!(még ez is normális)

Az rendben van hogy refin a jobb oldali fényszóró nem világít erősebben utána?
Kicsit gyengének érzem a lámpát...... Pedig valami szuper jó osram +30%-os fényerős izzók vannak benne.

Üdv.: Zsolt
780ert vettem, 2002-es, 44ezer km-rel. Full gyari, a hatso lampat kiveve, az ledesre lett cserelve, de megkaptam hozza a gyarit is, illetve van rajta egy Viper dob, amit amugy szerintem le fogok cserelni... es ebbol is megvan a gyari :)

A gumija eleg hasznalt volt mar, szerintem meg parszaz kilometert kibirt volna, de inkabb vettem ra egy par Z6ost... Nem bantam meg
Pirelli rosso vagy hasonló hátsó gumiról továbbra sincs senkinek tapasztalata hogy kb mennyi km-t bír ki normális használattal?
Na ne irigykedj már Józsi :)
Köszönöm szépen
Ha felépülsz akkor lehet szó 1 próbakörről.
kicsit irigykedek ám szép a motorod, majd azért remélem idővel egy próbakörre megkapom
Sajnáljuk hogy el kellett adnod. Remélem minél hamarabb tudsz másikat venni természetesen Cbr 600 F-et . Jól teszed hogy lesed a fórumot mindig van aki segítségre szorul pl én .
Látom felmerült a xenon téma, én 2 éve xenont használok a motoromban és innen szereztem be a szettet (sosem volt vele gond).
http://www.ebay.com/itm/Honda-...

A beszereléshez magamból kiindulva azt mondom hozzáértő ember szükséges, a trafókat kábelbinderrel rögzítettem oda a vázhoz kb. Fénye nagyon jó, jól beállítva a szöget az autósokat sem basztatja a haverjaim viszont utálják ha sötétben én jövök hátul :) A fénye mindenért kárpótol.

Vizsga: vissza kell alakítani sima izzóra (de kb a xenon beépítéstől kezdve felejtsétek is el a mozaik utcai ocsó vizsgát, 12e-el lehet kalkulálni mókolás után), a visszaalakítás egyszerű művelet.

Jogi kérdés és rendőr para:
Jelenleg a motorra szerelt xenon ellentétben az autóval nincs szabályozva, a különböző infók amiket esetleg hallottatok az autókra vonatkozik (mosó aparát és automata magasság állítás).
A lényeg: a rendőr nem veheti le a rendszámot és nem is büntethet meg e miatt mivel a xenon használatát jelenleg a nemzeti közlekedési hatóság tiltja és ők NEM jogalkotó szerv! EZ A LÉNYEG, tehát ha a rendőr erre hivatkozik és leveszi a rendszámot jogsértést követ el!
Xenon motorba a mostani állapotok szerint mehet, jogszabály nem tiltja.
turboman: NGK IMR9C-9H / a neten csomó infó kering az IM9RA-9Hról is, gyakorlatilag teljesen mindegy hogy melyiket választod, én pont most cseréltem gyertyát a 2001-es fs-emben és IMR9C-9H volt benne alapból is. Bury-tól tudsz venni jó áron ;)
Sokasodik a CBR600F fórum, új tagokkal
Sajna én pont szombaton adtam el az enyémet, de azért figyelemmel kísérem a fórum életet, hátha tudok segíteni másoknak!
Balesetmentes szezont mindenkinek!
Nem ilyesmi hanem ez. Ilyen az én kicsikém csak más a színe . Köszönöm a felvilágosítást.
Üdv nállunk!
Ne keverjük össze a dolgokat
Az Fx, Fy... F6 az a gyártási sorozatot jelenti, nem a típust.
Az F4 karburátoros, egy lámpás, valami ilyesmi
Üdv a klubban Szép jószágod van neked is . Szabad tudni hogy mennyiért sikerült megvenni? Gumik ilyesmi milyen állapotúak rajta?
Udv, en is egy hete vagyok 600F tulaj
Stifi kösszépen a hozzászólást!
Lehet nekem is csak izzó csere lesz,még nem tudom pontosan,információt,tapasztalatokat gyűjtök egyelőre.
Még nem tudom. Holnap talán bele sikerül rakni ha lesz rá idő. De legkésőbb csütörtökön. Majd megírom, de jónak kell lennie.
Köszönöm a terméket és a gyors házhoz szállítást
Remélem a túra kellemes volt.
bury kértem tőled ajánlatot. Tényleg akkor azt meg tudná nekem mondani valaki hogy mi a pontos neve a motoromnak? Mindenki F4-est ír. De te azt írtad hogy ebben az évjáratban Fx és Fy van. Egyébként szűrők tekintetében van az Fx és az Fy-éban különbség? .
Köszönöm szépen a jókívánságokat. Legkésőbb szerdán dobok fel képeket a motorról. . Elöl 1 kb. 80%-os Metzeller gumi van. Hátul Pirelli Diablo Rosso. A hátsó kicsit kopottas de pár 1000 km még van benne. Akinek volt már dolga ilyen vagy hasonló hátsó gumival írja már le hogy új korától kb. mennyi km-ert bírt ki. Tudom hogy használattól függ de azért mégis. Unokatestvárem Michelin Pilot Power 2 ct-t ( vagy valami ilyesmit ) használ az kb 5000 km-ert bír ki (de ő azért már keni neki) erről a Pirelliről nincs tapasztalata... Válaszotokat előre is köszönöm.
én egy nem túl drága és bonyolult izzót használok amúgy, amivel elégedett vagyok: Tungsram Sportlight, sokkal fehérebb és szebb mint egy fos H7-es izzó, viszont hivatalosan feleannyi az élettartama, de csak 4k körül van, és lehet egyesével csomagolva is venni (úgy 2k), nem tudom a nightbreaker mennyit bír és mennyibe kerül (olyan 5k/pár), de az nekem már erősen borzolja a hátamon a szőrt... a 2k-t is sokallom, mert például az autómban fogyóeszköz az izzó, attól sajnálom kétezerért cserélgetni, a motor elmegy 2 szezont is 1 izzóval...