Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézd meg Vaterán. Én Givi konzolt és Givi Maxia(52l) dobozt is onnan vettem.
A doboz talán 30e körül volt platnival együtt, a konzol 10e.

A suzuki gs500-amon ilyen dobozt használok.
http://auto-motor.vatera.hu/al...

Ugyan kínai, de 2 bukó belefér és van egy srác, aki 11.500,- pénzért hozza, de láttam már tízért is a vaterán újonnan. Az elég baráti ár. Most veszem a 3.-at, mert már 2x felborították teremgarázsban és mind a 2x eltört a platni.
Azt ismerem, Csak a képe alá az van írva, hogy dunaújváros.

Az zavart meg.
Nálam is van bogárfogó, de zúgás megoldásban xar sem ért.
Ha a hídról jössz le az 51-esre rámész Dunavecse felé, az első lehetőségnél (ahol vasúti átjáro is lesz) balra, majd a körforgalomban egyenesen, odaérsz a töltésre. Kikerülöd a póznát és ott alá tudsz menni. Itt megnézheted Így
De asszem a másik irányból is lehet.

A kipufom Raptor.
Pontosan mi a tipusa az AGV-nek?
AGV szerintem ezt megoldotta, Ott már eleve szűkre van hagyja a nyílás, plusz az állnál van "bogárfogó" vagy mi a lószar. Annak fent kell lenni és fasza. (alulról)

Nekem van 2 oldalsó szellőzőm amit nem lehet elzárni. Enyém "sípol"
Meg én direkt sportos bukót vettem. Mondta is a csaj, hogy hangosabb.

Tesztelném már én is.
Igen. Teljesen használhatóak a szellőzőim.
Még azt nem tudom, hogy nyáron a 40°C-ban mi lesz, mert azt még nem tudtam tesztelni , de szerintem akkor sem lesz nagy gond.
Javarészt alulról szoktak huzatosak lenni a sityakok, persze nem ismerem az összeset...
Egy kicsit az állam bele-bele akad és lassítja a sisak leszedését, de egyáltalán nem elviselhetetlen.
Képeid között látom, hogy váltál D.újvárosban az új híd alatt.

Oda a hamburgernél kell bemenni? Át a parkolón stb?

Meg milyen kipufogód van neked?
Inkább dolgozzál, ne netezzél
És a fűlzúgási problémamegoldókiskötetedhez csak annyit fűznék hozzá, hogy a sisak helyett jó a Shark is
Vidd vissza annak, akitől vetted
Vagy vegyél Shark Race-R-t vagy pammm pammmm pammmmmmm
Hy,

szellőzés is megoldott?
Jaj most látom csak. Az ott az állnál, nyaknál veszi körül a fejedet, nyakadat?
Más!

Kérdés: nincs valakinek eladó Kappa dobozt tartó konzolja?
CBR 600F4i 2004-es hez.

Vagy akár olcsón szettbe :D (jó a Givi is)
Szevasztok!

Már nem tudom, hogy pont Te vagy ki indította, kérdezte vagy csak mondta, a sisakzúgás problémát.

Én mindent körbejártam ebben a témában, mert a Shark S900-as sisakom iszonyatosan huzatos (volt). Vettem füldugóból 4 félét. Gyógyszertárit, 3M-es, munkavédelmit, Alpine MotoSafe.
A három első nekem nagyon zárt és zavaró. Semmit nem hallok benne. Illetve nekem valamiért, amikor nyeltem folyamatosan nyomás keletkezett emiatt a fülembe. Vagy valami fura érzés. Persze a huzatot megoldja, de több a gond vele mint a huzattal
Az Alpine MotoSafe már egy fokkal jobb megoldás, mert tényleg nem zár hermetikusan és átjön némi hang. Persze ne azt képzeljük, hogy amit hallani akarunk az jön át. De a szélzaj megszűnik...de nekem ez sem volt az igazi, túl zártnak éreztem és elveszi a motorozás egyik legjobb élményét a saját motorod hangját.
Hmmm mi lehet még megoldás. Elkezdtem kutatni és találtam egy olyan dolgot, hogy Sisakzokni . De ugye ebben kétféle létezik. Belső és külső. Én nem azért vettem a sisakom, hogy ráhúzzak egy szatyrot... ezért maradt a belső. Nem sok cég gyárt ilyet és még kevesebb árulja. De van ITT. Felszerelése egy kicsit macerás és időigényes, mert óvatosan kell, de ha meg van minden addig problémádat megoldja (persze nem add több fizetést) a sisakon belül. Nekem annyira huzatos volt a sisakom, hogy minden motorozás után zúgott a fülem órákig és üvöltve beszéltem, illetve folyamatosan könnyezett a szemem. Na ez mind elmúlt ettől és teljesen csendes, hallom a motorom csodálatos hangját, a külső eseményeket.
Szóval nekem "röviden" (bocsi) ennyi a tapasztalatom.
link ez lenne ! Köszi a segítséget :D
Javaslom használd a link gombot...
Sziasztok!
Ismerősöm motorvásárlás előtt áll! Ezt a gépet nézte ki magának! http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_f4-5636387 Szerintetek ennyit megér?
Tudtok mondani olyan dolgokat amiket érdemes megnézni vásárlásnál? Mármint típushoz vonzóan érdekelne mert, hogy mit kell nézni azt vágom csak, hogy ennél a típusnál van e valami amit jobban meg kell nézni! Ha esetleg ezen gép gazdija is fórumos akkor majd a napokban lehet csörög a mobil!
Annyira amúgy nem para ám vele menni, de 6.ba is emeli gázra. Vettem a segédvázhoz jó vastag falú vasat, nem spóroltam, úgyhogy az is besegít egy kicsit a motorom egykerekezési hajlamába, hogy minimum 3szor nehezebb a segédváz mint a gyári.
A gyurmászóst úszni vettem eredetileg, a 3M-et meg dícsérték hogy jó motorozni vele.
A Clawfinger hasonlót tudott. Illetve egyszer egy haverral amolyan említett angol tudós módon meghatároztuk, hogy hány bmp-s ritmusig szabad zenét hallgatni városban, ha az ember nem akar felkenődni vhova.
mikor még úszó voltam... akkor használtuk a gyurmást.

Az nagyon szigetel, akkor jobb a 3m
elvileg a motosafe füldugója ezért jobb, mert nem zár ki mindent teljesen, hanem hallod a környezetet..
persze a nagy része ennek bullshit, de kicsivel tényleg jobb mint egy gyurma amivel betömöd a füled.
nekem van ilyen motosafe amit linkelsz, illetve van agyinplantátumos fülesem is, korábban már linkeltem:
http://www.sony.hu/product/hpi...
nagyon szépen szól, papíron jobb mint a sennheiser de persze ez semmit sem jelent. nagyon jó a mély hangzása, direkt ezért választottam ezt a fajtát!

amúgy tényleg halál mindegy hogy zenét hallgatsz (bármilyet), vagy bedugod a füled, ua az eredmény... nem veszed észre a sebességet és mész...
keresgéltem képet ahol a a fülükbe dugják. gondoltam beküldöm ide.
de nem találtam.

jaj. kimentem beraktam a füldugót. fasza. bejövök gépen indítom a netes rádiót. Mondom anyád. Még ezt sem hallom.
Aztán rájöttem, hogy nincs bekapcsolva a hangfal :)
bury: úgy hallottam minden német motoros újságíró tampont használ, szerintem dugd azt a füledbe
:)
Én agresszív leszek. Kiabálok, hogy menny má' a kurva anyádba te gyökér. Fasznak jössz ki elém ha nem mész...
Meg kanyarodjá' má' a picsába
stb
stb
:)

Ilyenkor fel vagyok bátorodva.

Találtam itthon füldugót. 3M féle de nem pont az. Azon is van zsinór.
Mindjárt kimegyek kipróbálom, hogy lehet-e hallani, hogy fúj-e a szél
ha nincs szélzaj (és láncfeszítő zaj), szinte mindegy hogy relaxációs zenét hallgatok vagy valami pörgőset, észre sem veszem városban a 120-as tempót.
füldugóval ugyanez.
arra kell koncentrálnom, hogy ne menjek eszementen, nem leszek agresszív vagy ilyesmi, csak nem tűnik fel a sebesség...