Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen. A méretet már tudom.....a pénzt sajnálom rá De kicserélem, mert ki kell, szóval igen keresem az olcsó megoldást. Eddig arra jutottam, hogy az egyik beszerezhető olcsón, a másik speckó japán méret és az nem....
Szívesen veszek bármilyen ötletet, ajánlatot.
keresel még csapágyat?
Na jó. Utcai sportgumi kellene párban, legalább 80%-os. Vágott slick,versenygumi nem érdekel.

Metzeler Sportec M3 vagy Michelin Pilot Power a favorit, vagy más, meglátjuk.

Írd meg mennyi a matek, esetleg egy kép is jó lenne. Küldöm mailben ugyanezt.
Hatalmas.
Ha már 600F... Érdemes megnézni, tetszeni fog.

http://www.youtube.com/watch?v...
Szia!

Huh már nem igazán emlékszem pontosan de azt hiszem 50.000Ft volt a vég és az összekötő cső. És szerintem az összekötő hajlított, de nem tudom pontosan. Raptor és Csongrádban készíttettem.
És imádom a hangját
Csak így tovább. Ezt kell csinálni :)

Gumi ügyben engem is lehet már keresni. Tesóm más meló miatt nehezebben elérhető mostanában.

Ha nem tudok segíteni akkor úgy is átirányítlak hozzá :)
Ja, a 9277-es hozzászólásban a képeken az "új" gumik vannak rajt, szerintem szép.
Írj a Burynak gumi ügyben, én most vettem a testvérétől. Nem mondom hogy nem találhattam volna pár ezerrel olcsóbban, de nagyon korrekt és azt kaptam amit vártam. Teljesen elégedett vagyok!
Semmi baj.

A kérdés egyébként az volt, hogy 180/55 helyett fel lehet-e dobni 190/50-est.

Kicsit utánaolvastam én is, a válasz igen, de picit változat a motor viselkedésén.

RZ Matyinak kösz a választ.

Ja
Gyerekek, végignéztem a használt gumákat képesmotoron, komolyan mondom senki sem normális. 20-30 ezer forintot akarnak kapni egy használt gumiért.

A srác még oda is írja, hogy webshopban 38K...

Asszem idén is újat veszek,legalább a parát is elkerülöm. R17 rulez.
semmit, benéztem :)
Most ezzel mit akarsz mondani?

Azt, hogy a 190/50 helyett inkább 190/60-at tegyek fel?

Tudtommal 180/55 a gyári méret...
H.Az adatlapodon láttam a kipufogót , mennyi volt?Az összekötő cső hajlított vagy ívre hegesztett?
Kehhhh
Az kérlek a szerelő kis-stokim és nem adom semmi pénzért
Hmm, azt már lehet, hogy nem fogod...
sorry!
meg akkor kipróbálom azt a 600as ninját
Kértem tőlük ajánlatot. Mert speed szenzort kell cserélni a gépen és ha már ott vagyok akkor láncot is cserélhetnék.

speed szenzorra már van ajánlatom nem is rossz (Pécsen, lejjebb írtam, hogy túrával egybekötném) de olyan messzire már nem akarok ezzel a lánccal menni.

Így gondoltam őket megkérdezem mennyiért rakják fel meg akkor a szenzort is.

Lánccserére is van már egy ajánlatom 3ezer pénzért. De az meg Gyálon :) Szóval nem esik útba.

Még dunafölrváron is bepróbálkozok egy helyen. Ez van a legközelebb.

Ha fehérváron járok akkor benézek. Láttam árultok bukót (barátnőmnek akarok venni) felmérem a terepet.
Ja, hogy tendert írtál ki a láncszetted cseréjére és most a Vinkóékkal (Kawa Ivanics) vörsöngünk, hogy ki cserélheti le neked?! Bocsi, nem tudtam... akkor szeretnék pályázni rajt!
(akkor tízezer!)

Tényleg bocs, de nem tudtam megállni egy kis baráti szúrkát.
Ha a Vinkó Feriék lecserélik neked, azért egy pacsira szívesen látlak még, ha már Fehérváron jársz!
Már megtaláltam köszi.

Még várok egy ajánlatot. Tiédet kicsit soknak érzem. De gyári szerviz stb így megértem. fehérvári kawa árát várom. Meglátjuk melyik a jobb :)
Árazd le nyugodtan, megvárom. Holnap jelentkezem!

peti30kukacfreemailponthu
Viccet félretéve: HONDA Motorcenter Kft
Szfvár, Horvát István utca

http://motorcenter.honda.hu/co...
HONDA
Hahó! Igen, még meg van. Pont most akartam leárazni, azért ültem ide a gép elé! ...de akkor nem árazom le!
Írd meg a mail címed és küldök át egy valaggal!

(Ha elviszed mindkettőt most, az egyiket fél áron kapod! Még talán ajándékot is adok. )
Féherváron vagytok igaz?

Mi a szerviz neve?