Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
2004-es 600f-em van és szeretném rajta átalakítani (kicserélni) a gyári rendszámtábla tartót és egyben a sárvédőt. Ugye ez az egész egyben van és semmi alternatívát nem láttam még. Ha esetleg valaki tud egy boltot, ahol lehet kapni valami jó megoldást azt kérném írja meg. Olyanra gondoltam amire pl. ledes indexet rátudok tenni.
Előre is köszönöm.
Szerintem jó!
Nem azon múlik hogy karbis-e...
összekötő külön nem játszik?
Sziasztok. F4-es 2000-es, még karburátoros motorhoz jó-e a castrol 10w-50 fullsynteticje, vagy rész szintetikust tegyek bele?
köszönöm
Üdv mindenkinek ! CBR 600 F -re van eladó dobom összekötővel. FINSTER (ovál) 40.000 HUF
cső! nekem is votl hogy itthon beindult pöcc röff, tankolás után kúton pedig egyáltalán nem hajtottam meg az önindító. találgattam hogy mi lehet a baja. hát az hogy az akksi lemerült mert szar volt a fesszabályzó. vettem bontottat 12-ér ami egyébként márkakereskedésben 50 lett volna, kicseréltem és azóta működik!
Most szivatsz minket?:) Így nem lesz motorozás:D Chubby! MI lehete a baja?:)) Szerencsételen Tamás nem tudja elkezdeni első km-eit:)
jaaaaa, abban van, na! :))))
Ha a piros leállító gomb "off" ban van , akkor tedd "on"ra... Sokat segít
Add el:-)
sziasztok!
a segítségeteket szeretném kérni! tegnap vettem egy 2004-es 600f4i-t, ami az eddigi próbák alkalmával pöccre, azzonnal, hiba nélkül indult... tegnap este mentem vele haza, indult.. megálltam tankolni, ott is indult... otthon leállítottam, és kb 1 óra múlva indítottam, semmi... újra, semmi...
a tünetek: a gyújtás ráadása után a fordulatszám mérő kileng, a kijelzők világítanak, a benzinpumpa? felbúg, majd visszaáll minden alap állásba... féket behúz, indítógomb, lámpa kialszik....és semmi...
a piros vészleállító off állásban van, nincs sebességben, nem oldaltámaszon van, ha ezek számítanak
egyik indítási kísérlet után a fordulatszám mérőn lévő kulcs melletti lámpa villogni kezdett, nem tudom ez mit jelent, ugyanazokat a kulcsokat használom
a régi tulaj szerint az akksi nem bírja betekerni az önindítót... de tegnap kétszer simán indult, majd levezettem vele 70km-t, ami alatt elvileg töltődnie kellett volna...
segítsetek, mert kezdek becsavarodni
előre is köszi
tomi
Üdv mindenkinek ! CBR 600 F -re van eladó dobom összekötővel. FINSTER (ovál) 40.000 HUF
Uraim van egy komplett cbr600f2 blokkom igaz szétszerelt állapotban de megvan minden darabja!
adatlapon az elérhetőségem!
Üdv! Srácok van egy olyan problémám hogy a lenkeréknél olaj van!A motorom cbr750 f itt elvileg nemszabadna olajnak lennie ugye?
eladó cbr 600 f4-hez a képen látható alkatrészek. az idomok töröttek a többi alkatrész hibátlan. 0620/992-4528
üdv. kevés az 5 eft. ha eredeti nissin-be megtudod venni 15 eft- ért újonnan a 3 párat akkor jobban jársz azzal ! én azt venném meg a helyedben.
max 5! 3500 km az 3500. nekem kétszer ennyit bírtak az elsők. szóval arra még posta is rájön nekem még így is min 7 be benne lenne
mennyi az annyi?
ez sok bocsi. ennyiért vadonat újat kapok!
hali! szerintem a sűrűbb olajjal is könnyezni fog ha felmelegszik üzemi hőmérsékletre. a legjobb megoldás ha veszel tömítőpasztát (a török 600 ft.) kuplungdekli tömítésnek tökéletes. leveszed a deklit megtakarítod és szuperul bekened. úgy tudom ezeknél már nincs papírtömítés gyárilag a kuplungdeklinél csak tömítőpaszta(bocs ha nem jól tudom) időben csak picit több mint az olajcsere viszont sokkal olcsóbb. ez csak az én véleményem üdv!
üdv. 15-ért szeretném eladni de inkább csak egybe, de tényleg jó állapotu.
Hali, sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni? Olyan gondom lenne, bár nem tudom mennyire gond, van egy 10.000 km, es 2005/10.-havi 600-f em és a blokknál a kuplung felöli oldalon könnyezik az olaj az illesztésnél! Csöppenni sose csöppent, de enyhén mindíg olajos... Repsol 10w-50 est használok, esetleg egy 10w-40 es olajválasztás segíthet? Köszi mindenkinek előre is!...
Eladó F2-3-ra 5e ft+posta
Üdv Vör7! Mennyibe adod a fékbetét szettet egyben és külön?
Üdv Vör7! Mennyibe adod a fékbetét szettet egyben és külön?