Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Szükségem lenne a kuplungkart tartó kis csavarra ugyanis menetközben valahogy kiesett. A honda szalonban azt mondták, hogy csak a teljes kuplungkar szettet tudják eladni. Gondolom nem olcsón. Nekem csak a csavar kellene hátha valakinek van egy felesleges.
Már megvan köszi!
Szia! 600 F4-re valóm van. Nem tudom, jó-e az F4i-re is.
Nemtom segít-e ez, de hátha
Asszem megvan! A fesszabályzóba mennek csak nem tudom hogy mindegy-e a sorrend...
Tudnátok esetleg segíteni hogy a motoromon (cbr 600 f2) a generátor dekninél lévő 3 kábelből melik hová valósi lehet? Márimt hogy melyik hová tart, mivel kéne összeköttetésben lennie? Szétégett a csatlakozóm és szarul jelöltem be és most fogalmam nincs!
Hali! Nem tud valaki eladó F3-as elsővillákat? Köszi előre is
F3-asra rálehett tenni szerintettek, az F4-es hátsó kapaszkodó vasát? Ha valaki tud eladót, az érdekelne.
sziasztok.cbr600 f2 -höz blokkalkatrészek eladók a legjobb áron! 0630/4310474
Dobsz nekem egy tel. számot az e-mailemre ? Adatlapomban megtalálod.
srácok valakinek esteleg cbr 600 f4i re fesszabályzója? nagyon sürgős lenne! légyszi írjatok!
Ok, megbeszéljük. De biztosan nem fogsz csalódni....
Üdv.: Viktor
Na akkor jövő hétvégén lehet átugrok
Az, a 2005-ös modell, ezüst színben.
F4-egybe üléses ?
Lehet róla szó, én paksi vagyok.
Akkor jó lenne találkozni 1x, mert megnézném élőben, hogy mégis milyen ez az "F"-es CBR. Én ozorai vagyok. Te?
Hát ha jo akkor az jó
Egyébként nem a teljesitmény leadására gondoltam hogy jobb az f3 hanem arra hogy kiforotabb technika.
Tanulomotornak vettem én is elötte egy 600-as TT krosszendurom volt
teljes más a két müfaly, kb 70-80%-ban tudom kimotorzni az F3-ast erejét mert veszélyes a közuton száguldozni és szeretnék hazaérni minden motorzás után
Az f2-es is elég izmos lesz elsöre szerintem
De, F3-ban gondolkodtam korábban, viszont a talált F2-esnek ismerem a tulaját (apukám autószerelő, és az ő tanítványa), meg az előző tulaját is, emellett az állapota hibátlan, hangja szép, így üzembiztos tanulómotornak szerintem ideális nekem. Nem akarok pályázni meg száguldozni, egykerekezni, stb. Majd esetleg pár év múlva átgondolom egy fiatal(abb) motor vételét, ha lesz pénzem :)
Hát szerintem Fly222 ha nem is az enyémet de mindenféle képpen jobban járnál 1 F3-al nem csak az idomzatban különbözik az F2.től hanem a motrblokkon is variáltak de gondolom már utána olvastál 1000x
A télen még F3 akartál nem?
Ha azt veszed, ami használtautón van 650-ért fent, az lehett megéri, bár szerintem tudnál alkudni még az árból.
Akkor nagyon jó állapotban lehett, ha 600-ért veszel F2-est Én F3-ast vettem zsír új metzeler sportech M3 gumival, finster dobbal 20e km-el, abszolút karcmentesen, új fékbetét, olaj cserével kicsivel többért. Ja meg teletankkal
600k-ért, de már meg van dumálva az ismerőssel, aki eladja, szóval sorry
Én mindkét feltételednek megfelelek asszem...
üdv Fly222 milyen árban veszed a mocid ha megkérdezhetem?
Csak mert az enyim is eladó F3-as meguntam a komolytalan vevöket ha érdekel akkor biztos megtudunk egyezni. Szerintem