Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helo! nincs sajnos.
F4 segédvázad is van?
eladó cbr 600f4 /2006-hoz gyári egybeülés, gyári dob- a lábtartóhoz való felfogatásnál sérült de amúgy a külselye hibátlan, hátsólábtartó kompletten, gyári 3500 km-es fékbetétszett, valamint számlás felső blokkház(számos fele) komplett váltó, komplett kuplung ( lamella elkelt), teljesen komplett hengerfej, dugók hajtókarok, önindító, ac, plussz ami nem jut az eszembe ha valami érdekel kérdezz és mondom hogy van-e. a felsorolt alkatrészek megegyezés szerinti áron eladók ha lehet csak 0620/992-4528
üdv. használtam van 15000 ft viszont csak egyben adom el 3500-4000 km-es gyári nissin nagyon jó állapotuak nem sokat volt fékezve velük. 2006-osról van elsők és hátsók így a szett 15 eft. ha érdekel üzenj! üdv. 20/992-4528
eladó gpr aludob. 45e
Sziasztok valakinek nincs véletlenül első fékbetétje f4hez
Szia, kérdezd a cbr-klub linken a FÜLÖP GÁBORT
Sziasztok! Érdeklődnék hogy 600as műszaki vizsgája mi pénzbe kerül?
80pénz
Nem vettem még, így érdekelhet.
Mennyiért gondolod?
180 sok

160 kellene
d209 120/70 új 20e
mec, racetech 120/180 20e a pár
csá

nemtud valaki valami jó gumit cbr 600 f re kellene 4.50 ös felni van alatta hátul

10-15 ezer körül / db előre hátra

utcára kellene túrázgatáshoz jövés menéshez . mit ajánlotok?
Oksa
7e ft, fényezni kell. remélem minden látható a képeken.
Szia

Tudnál dobni egy árat is a jobbos idomért cserébe? Milyen sérülések vannak rajta?

üdv: Tullamore
Szeva Exup!
Engem mindenképp érdekelne a dobod, ha eladósorba kerül.
Dobj rám egy mailt ha aktuális! Köszi
oszt21@hotmail.com
jobbos idomom van. fülek jók.
Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni két kérdésben:
1. 2006-os F4-em van, most lesz az első fékbetét cserém és nem igazán ismerem, hogy milyen gyártóktól érdemes választani. Több oldalon láttam fenn a Goldfren betéteket, amik árban viszonylag kedvezőek voltak, de nem nagyon akarok a fékbetéten smucigoskodni szóval abszolút nem tudom hogy érdemes-e megvenni a Goldfren-t vagy inkább valami másik gyártót kellene választani.

2. Hol érdemes bontott alkatrészek után nézelődni, mert hétvégén történt egy elég durva mutatvány amit csodával határos módon én is és a Honda is kisebb sérülésekkel megúsztunk. Fékpedál, váltókar, jobb tükör letört, fejidom jobb oldali idom sérült továbbiakban.....

Segítségeteket előre is köszönöm, üdv: Tullamore
Sokat kibír ez a kuplung, nem hinném hogy baja lenne. Az új olajnak meg kell egy kevés km, utánna simulni fog a váltó, majd ahogy öregszik az olaj, meg megint csattogósabb lesz. Az enyém is csattan, de csak az első 3 sebességben, és csak 5e-s fordulat feletti váltásnál, és ott is véletlenszerűen. Lebontotta a szerelő, megnézte, semmi se kotyog, semmi se kopott vagy égett, minden pöpec.
Köszi Cala...
Igazából a kuplungnál apszolút nem volt holtjáték... Az utolsó 3/4-nél indult csak meg a moci. Egy rutinos motoros állítgatta most be... Nem értek hozzá, de a rossz beállítás talán nem okozott gubit
Bár most meg néha hallom, hogy behúzott kuplungnál és egy kissebb gázfröccsnél újra szól a váltó... Gondolom most meg nem emel ki annyira
immortal:
Nekem ugynéz ki eladó lessz a yoshim ha még nem vettél dobot.
Üdv mindenkinek!
Köszi a választ, de az a baj, hogy a seager rugó alol kitört egy darab az aluból, úgy hogy el lehet dobni.Viszont rendeződött a dolog, mert a info@sugomotor.hu már postára adott egyet.
Hello!
Úgy tudom,hogy ezt elő lehet még feszíteni és azt hiszem egy rugó segítségével....
Hello!
Köszönöm szépen.Eddig más irányból is kaptam tippeket,de nyilván ez tűnik a legbiztosabbnak....
Üdv.
Fredy