Habar erdemleges tanacsot tolem nem fogsz tudni kapni, mert en voltam olyan szerencses hogy elso tulaj vagyok, azt hiszem evfolyamtol fuggetlen tipushiba a lancfeszesseg, amire figyelni kell. De majd valaki okosabb biztosan ad nehany tippet. Sok sikert az uj vashoz, nem fogod megbanni ;)
ááá köszi
akkor nekem 4 lityit kell vennem mert szüröt is cserélek.
Olvastam az adatlapod mely szerint Te is cbr tulaj leszel. Csak ügyessen a vásárlánál mert sok huncut eladó
3 helyen látsz a lap tetején liter mennyiségű folyadékokat, azok az alábbiak:
Sima olajcsere (szűrő nélkül): 3.4 l
Totál szétszeded: 4.2 l
Olajszűrő ÉS olajcsere: 3.7 l
ÖÖÖ, nekem nincs ilyen motorom, csak könyvem hozzá, meg egy nem túl biztos angoltudásom, de szerintem annak az ülése nem nyitható (legalábbis leírásban csak 3 csavaros rögzítését találtam, nyitást sehol)
Sziasztok!
Ha valakit érdekel egy barátomnak van egy eladó használt BOS titán sportdobja CBR 600F-re, neki 600RR-je van amire nem jó sajnos (jól megszivatták vele ). BŐVEBBEN ITT: http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Pont tegnap lattam ugyan ilyen szinu cbr-t, nagyon tetszik En sem fogom lecserelni egy jodarabig, majd talan ha 40-50 evesen rendesen beszorosodok es tanktaska pocakot novesztek beallok a honaljszaritok soraba
Tudok egy jó vételt....
Az enyém volt anno.