Épitkezés miatt eladó, nagyon megkímélt! Extrák: sportdob, K&N sportlégszűrő+tisztítószett, füstplexi, új NGK iridium gyertyák, kis index, CBR-es kormányvég, tárcsafék zár. 100%-os Michelin Pilot Power 2CT kétkomponensű gumiszett, új gyári honda olaj+szűrő, új fékolaj, két gyári kulcs, szervízkönyv, törzskönyv, gyári dobb, gyári plexi garázsban tartott. Nehéz szívvel válok meg tőle, de az élet kemény :-) Az ár egyszeri, és nem alkuképes!
nem gyári, se a tükör! kipufogóval nem tudom mit csináltam én hajtottam mint az állat amikor még gyáro dob volt rajta de az nem lilult meg. akkor ez mit kaphatott?
Sziasztok, egy segitőkész CBR 600 F sport tulajdonost keresek! Olyan segitség kellene, hogy a hátsó lengővillánál lévő un. kutyacsont milyen hosszú? ( a két felfüggesztési tengelytáv között) KÖSZÖNÖM !
sziasztok cbr-esek! van egy kis gond a F-emmel. vílágít néha az Fi felíratú lámpa a műszerfalon és nagyogat durrog. sport kipufogó van rajta december óta de csak nem régóta csinálja és csak néha. mi lehet a probléma, vagy valakinek volt már ilyen? válaszotokat előre is köszi
Hello, hát mennék már de nagyon, de sajnos itt az érettségi meg OKJ-s vizsga, nyelvizsga még ezzek hagyán, de az oktató szerencsétlenkedik és nem tudta még elintézni a forgalmi vizsgát ráadásul még lehuzzos is. Bánom hogy nálla csinálom a jogsit
Épitkezés miatt eladó, nagyon megkímélt! Extrák: sportdob, K&N sportlégszűrő+tisztítószett, füstplexi, új NGK iridium gyertyák, kis index, CBR-es kormányvég, tárcsafék zár. 100%-os Michelin Pilot Power 2CT kétkomponensű gumiszett, új gyári honda olaj+szűrő, új fékolaj, két gyári kulcs, szervízkönyv, törzskönyv, gyári dobb, gyári plexi garázsban tartott. Nehéz szívvel válok meg tőle, de az élet kemény :-) Az ár egyszeri, és nem alkuképes!
évjárat: 2002
műszaki: 2010
futott km: 29500
ára: 999.000ft
tel: 06709473874
Van egy eladó leó vince titanium sportdobom f4re 2001-2006ha érdekel valakit.
bocs
És esetleg lenne valakinek hasonló korú és árkategóriájú eladó mocija ? Hondák előnyben!
egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni a döntésem meghozatalában! Szerintetek eredeti e a képen látható 600 f oldalidoma?
http://www.hasznaltauto.hu/2940799_honda_
cbr_2006
Köszi előre is!
Nézzétek meg ezt az oldalt.Szrintem érdemes pár percet rászánni.
www.vtn.hu
Sima F4 vagy FS?