Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.Keresek f4 2000évj. középsö sztendert,rendszámtábla tartot.
Sziasztok! Ha valakit érdekel Honda cbr 600 fs hátsó lámpa /15000.-/ műszerfal/50000.-/hibátlanok eladó
üdv. megnézem és jelzem hogy mijen állapotu de úgy emlékszem jó állapotban van. jelenkezem üdv.
Helló érdeklődni szeretnék a gyári dob után h milyen állapotban van?
Hell

Épitkezés miatt eladó, nagyon megkímélt! Extrák: sportdob, K&N sportlégszűrő+tisztítószett, füstplexi, új NGK iridium gyertyák, kis index, CBR-es kormányvég, tárcsafék zár. 100%-os Michelin Pilot Power 2CT kétkomponensű gumiszett, új gyári honda olaj+szűrő, új fékolaj, két gyári kulcs, szervízkönyv, törzskönyv, gyári dobb, gyári plexi garázsban tartott. Nehéz szívvel válok meg tőle, de az élet kemény :-) Az ár egyszeri, és nem alkuképes!

évjárat: 2002
műszaki: 2010
futott km: 29500
ára: 999.000ft

tel: 06709473874
Üdv. eladÓ cbr 600f-hez , 4000 km-es eredeti fÉkbetÉtszett, els?k+hÁtsÓ Újszer? Állapotban 15000 ft, ugyanitt ÜlÉs 10000 ft, m?szerfal 38000 ft, balos tÜkÖr 6000 ft, gyÁri dob 10000 ft, plussz 1-2 alkatrÉsz , ha Érdekel valami kÉrdezz És mondom van-e. 0620/992-4528
Sziasztok!
Van egy eladó leó vince titanium sportdobom f4re 2001-2006ha érdekel valakit.
a kipufiogóval nem tudom mit csináltak...

bocs
nem gyári, se a tükör! kipufogóval nem tudom mit csináltam én hajtottam mint az állat amikor még gyáro dob volt rajta de az nem lilult meg. akkor ez mit kaphatott?
Köszi szépen!
És esetleg lenne valakinek hasonló korú és árkategóriájú eladó mocija ? Hondák előnyben!
Szerintem se gyári
Szerintem nem!
Sziasztok,

egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni a döntésem meghozatalában! Szerintetek eredeti e a képen látható 600 f oldalidoma?

http://www.hasznaltauto.hu/2940799_honda_
cbr_2006

Köszi előre is!
Hali mindenkinek.Egy kis optikai tuning a mocira,vagy a kocsira?
Nézzétek meg ezt az oldalt.Szrintem érdemes pár percet rászánni.
www.vtn.hu
Sziasztok tud valaki esetleg eladó yoshi rs-3at f4 hez?
Bocs, adás-vétel, csere-bere
Ja, és az alkatrész csere bere oldalon láthatod is!
Helló, sima F 4
Hali.
Sima F4 vagy FS?
Sziasztok, egy segitőkész CBR 600 F sport tulajdonost keresek! Olyan segitség kellene, hogy a hátsó lengővillánál lévő un. kutyacsont milyen hosszú? ( a két felfüggesztési tengelytáv között) KÖSZÖNÖM !
sziasztok cbr-esek! van egy kis gond a F-emmel. vílágít néha az Fi felíratú lámpa a műszerfalon és nagyogat durrog. sport kipufogó van rajta december óta de csak nem régóta csinálja és csak néha. mi lehet a probléma, vagy valakinek volt már ilyen? válaszotokat előre is köszi
Hello, hát mennék már de nagyon, de sajnos itt az érettségi meg OKJ-s vizsga, nyelvizsga még ezzek hagyán, de az oktató szerencsétlenkedik és nem tudta még elintézni a forgalmi vizsgát ráadásul még lehuzzos is. Bánom hogy nálla csinálom a jogsit
Gratula az új vashoz! Mikor jösz felénk?
hellosztok nemrég vettem egy f3-ast, nagyon pöpec gép az érdekelne hogy csinált-e már valaki digitális hőmérőt a motorra, valaki tud adni ötleteket?
Nekem F2-F3-hoz van vázam, lengővillám, rugóstagom, ülésem, oldalsztenderem. Ha valakinek kell az írgyon ide!