Sziasztok! Valaki tudna nekem az F2-m-re pályaidomot? Vagy csak egy hasát? Törött (ami még műanyaghegeszthető) vagy csúszott is érdekelne. Előre is köszi a segítséget!
Szia.Pityusz nem jól tudja.A 600 F-el párhuzamban, 2001-2002 csinálták az FS-t. Eztán jött az RR. Az fs különüléses, az f pedig egybe. A blokk pedig csak egy icipicit más,ebbe nem megyek bele. Van külömbség, ki mire használja. 1 fs ,1 rr ,1 f
Úgy tudom nálunk még nincs olyan hogy 'E' a dobban!
Műszakin igen,de az utcán nem!
Max elküld műszakira!
Mondjuk szerintem ha nem duhajkodsz nem buzerálnak...
Hali.Szerintem ha nincs benne az "E" betű,akkor az bukta.A gyárin is fel van tüntetve.Gondolom azért,hogy lássa a közeg.Ne szívasson potyára.Bár lehet,hogy tévedek.
Srácok, tudom van másik fórum is rá, de nincs időm végigolvasni. Esetleg ti nem tudjátok, hogy mit csinálhat a rendőrbácsi, ha csúnya, nem Ebetűs sportdobbal leint, és ki akar baszni velem?
Mármint elvileg el kell küldenie műszaki felülvizsgálatra, ahol megnézik, hogy ez E-betűs e, ugyanis neki semmi joga nincs eldönteni egy technikai kérdést. Tudtommal. Viszont csinál képet esetleg a mociról? Aztán kötekednek vizsgálaton, hogy de akkor nem is ez volt rajta, és hogy akkor bünti...
Hali! Szerintem F-et biztos nem kapsz újjonan, mert már nem gyártják több mint 1 éve. De használtan sem lesz szerintem egyszerű 25 kw-t találnod. SV 650, és Fazer 600 ban szokott előfordulni 25 kw-s De sok sikert a kereséshez!
Csaba
Szerintem az hogy F sport nincs,csak RR...
Műszakin igen,de az utcán nem!
Max elküld műszakira!
Mondjuk szerintem ha nem duhajkodsz nem buzerálnak...
Mármint elvileg el kell küldenie műszaki felülvizsgálatra, ahol megnézik, hogy ez E-betűs e, ugyanis neki semmi joga nincs eldönteni egy technikai kérdést. Tudtommal. Viszont csinál képet esetleg a mociról? Aztán kötekednek vizsgálaton, hogy de akkor nem is ez volt rajta, és hogy akkor bünti...
Hogy megy ez? Köszi.
Ennyi fér bele a keretbe, és ez is szűkösen .
De még jó egy hónapig tuti nem lesz moci
Mondjuk így hogy szar a forint nem biztos hogy most jó,de lehet hogy még így is megéri...
Tud esetleg valaki f4-hez hátsó sárvédöt?