Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Sajnos sikerült megcsúsznom az útra felhordott kavicson :( és a szalagkorláton megkarcolni a festéket.. 2000-es F4 és az első lámpámnak lőttek. Nem tud valaki egy első lámpát? Bontókat is próbálgatom de hátha akad itt is..

Üdv: Atti
Vezérmülánc feszitőt nézesd meg ezeknek ez a nyügjük
Hello! F2-m van, es lenne egy olyan problemam, hogy 3000 es 4000 kozott egy furcsa zaj hallatszik a motorbol mikor megyek vele, ha nincs sebessegbe akkor nem csinalja, es 3000 alatt se, meg 4000 felett se. hidegen nem csinalja, de minel melegebb a motor annal hangosabban. Egy olyan fura orlo-morgo (nem tudom mihez hasonlitani) hang. Valakinek valami hasznos otlete, esetleg hasonlo tapasztalata van, es megosztana velem is, azt megkoszonnem
Megérkezett a kompakt/kis méretű led-es fokozatkijelző ma.
2*3cm-es
univerzális
sebesség és fordulatszám határátlépés jelzéssel.
Egyenlőre korlázotott darabszámban...
brutto: 19.800HUF
Sziasztok! Kitakarítottam a garázst és találtam pár kütyüt CBR600 F-re! Más is van még, ami nincs benne a hirdetésben (pl balos kormánycsutka, stb.). Árat nem írtam sehova, mondja meg az árat a vásárló!

http://www.kepesmotor.hu/motor...

Telefonon elértek: 0670-566-50-20

Hívjatok nyugodtan biztos megegyezünk! -Üdv: Bruno
Senki ?

Pedig kipróbáltam volna, hogy tényleg milyen is az a sok tesztben leírt kényelmes üléspozíció. Bár a BONCTEREMBEN leírtak is elég jól meggyőztek... De mégiscsak kipróbálnám, hogy tényleg ilyen jó-e
Hali.Lehet kapni rá repsol idimot.Nem olcsó.Kár,hogy nincs hozzá tankborítás+a felnit is festeni kell.
Tolna-megyei tulaj van itt ?
F2-F3 hátsó sárvédő eladó 6e ft.Posta ok.
Akkor elég ügyesen lefestették.
Nem gyári,de azért szép!
Ezt gyárilag így adták ki? Mert én sehol nem láttam még másik F4-et ilyen színbe,.... Pedig örülnék neki ha lenne ilyen
Sziaztok hondás övtáskát vennék nem tudjátok hol találok?
Milyen olajat ajánlotok 2008-as honda cbr 600f-be?
Háj Gyuri! Légyszi küldj bővebb infót e-mailben. Érdekelhet a dolog... Köszi
Kössz szépen megkeresem majd...
Sziasztok!
Keresnék füst színű indexbúrát, tudna nekem segíteni vki? [O01
Előre is köszi.:)
Dúzs Petit kell keresned,valamikor régen Ő csinált pályaidomokat.
Számát nem tudom,de a pályázós topicban biztos tudnak segíteni!
Helló mindenkinek olyan kérdésem lenne h nem tudjátok f4-re honnan lehet pályaidomot szerezni és mennyiért?
Nekem idáig bármit rendeltem (apróságok,patentek) max 3 nap alatt itt volt!
Úgy gondoltam hátha lesz valakinek vagy valami bontót mond ahol van tutira, mert ha bemegyek a Hondába ott minimum 1 hét mire hoznak....
Ha gyárit akarsz akkor szerinted honnan lehet beszerezni?
Én is gyárit szeretnék az tuti nem szeretném kókányólni de azért köszi
Szerintem csak gyári van...
Gó Honda kereskedés.
Sziasztok valaki tudna nekem abba segíteni, hogy honnan szerezzek ide csavart.
Nem tudja véletlen valaki, 2002-es F4-ben hány pólusú indexrelé van? Köszi