Sajnos sikerült megcsúsznom az útra felhordott kavicson :( és a szalagkorláton megkarcolni a festéket.. 2000-es F4 és az első lámpámnak lőttek. Nem tud valaki egy első lámpát? Bontókat is próbálgatom de hátha akad itt is..
Hello! F2-m van, es lenne egy olyan problemam, hogy 3000 es 4000 kozott egy furcsa zaj hallatszik a motorbol mikor megyek vele, ha nincs sebessegbe akkor nem csinalja, es 3000 alatt se, meg 4000 felett se. hidegen nem csinalja, de minel melegebb a motor annal hangosabban. Egy olyan fura orlo-morgo (nem tudom mihez hasonlitani) hang. Valakinek valami hasznos otlete, esetleg hasonlo tapasztalata van, es megosztana velem is, azt megkoszonnem
Sziasztok! Kitakarítottam a garázst és találtam pár kütyüt CBR600 F-re! Más is van még, ami nincs benne a hirdetésben (pl balos kormánycsutka, stb.). Árat nem írtam sehova, mondja meg az árat a vásárló!
Pedig kipróbáltam volna, hogy tényleg milyen is az a sok tesztben leírt kényelmes üléspozíció. Bár a BONCTEREMBEN leírtak is elég jól meggyőztek... De mégiscsak kipróbálnám, hogy tényleg ilyen jó-e
Sajnos sikerült megcsúsznom az útra felhordott kavicson :( és a szalagkorláton megkarcolni a festéket.. 2000-es F4 és az első lámpámnak lőttek. Nem tud valaki egy első lámpát? Bontókat is próbálgatom de hátha akad itt is..
Üdv: Atti