Hali!
Nekem ilyenem Dunlop Sportmax D208 van. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Még nem nagyon csúszkáltam meg vele. Csak amikor ki jöttem és még rajta volt a réteg, akkor csiszi-csusziztam egy picit.
Megjegyzem. Nem vagyok motoros tesztelő, tehát nem tényként hanem tapasztalatként mondom el. Nem kijelentem, hanem csak elmesélem. Biztos van jobb és rosszabb gumi ennél.
De én nagyon meg vagyok vele elégedve. Ugyan már kifutó termék, de én biztos, hogy az utódját fogom megvenni...
Hátra se vegyél szart!
Szerintem attól is függ milyen gumit vegyél hogy hol és hogyan motorozol. Ha pályán akkor egyértelmű hogy sport,ha nem akkor valami sport-túra,nagy a választék!
Egyébként a GN4 tényleg nem a csúcs olajban...
Sziasztok! köszi szépen, megpróbálok más olajat, most agyári honda van benne GN4 lehet tényleg ez a probléma, viszont lenne mégegy kérdésem, előre milyen gumit ajánlotok a minek jó a tapadása, mert előre nem akarok szart venni,mert ha az megcsúszik akkor cseszhetem...
Miért baj ha valaki leírja a tapasztalatait?!
A felsorolt olajak közül mindegyik márka volt az F4-embe!
Egyiktől sem ment tönkre a blokk,csak minimális különbségek voltak közöttük.
SAJÁT tapasztalatom alapján ha sorrendet kellene állítani közöttük ez lenne:
1, Repsol
2, Motul
3, Valvoline
4, Castrol.
Az hogy Te a Castrol-ra esküszöl,a Te dolgod!
Hagy Ő döntse már el hogy mit szeretne!
Szia, 50.000 körül ajánlott. Ha még nincs benne annyi ne nyulj hozzá. Persze 10.000 + - hogy hogyan mentek vele. 1 jobb minőségi olaj is segithet rajta. pl. mobil 1, valvolain, motul, ilyen szarokat ne használj.ÉN A CASTROLRA esküszöm. Ja, hallotál már a HONDA olajrol? Szakszervizek előszeretettel használják. NEM JÓ!
Szaisztok , nem tudja valaki hogy cbr 600 f4i nél 2004 es, milyen időközönként kell szelepet állítani, és mennyibe kerül mert kicsit hallani hogy csörögnek a szelepek.
Nekm az is jó ha megnézzük a posta költséget adsz egy bankszámlaszámot elutalom a pénzt, te meg feldobod acuccot postára. Az a baj az utánvéttel,hogy sokat kér a tetü posta.De hétfőn utána nézek.
Sziasztok.
Vennék 2005 ös cbr600 f4i re fej idomot, de csak 2002 est találtam.
Meg merjem venni? Valakitől hallottam, hogy van valami külőnbség de kivülről ugyan olyan,igy nem tudom.
Nekem ilyenem Dunlop Sportmax D208 van. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Még nem nagyon csúszkáltam meg vele. Csak amikor ki jöttem és még rajta volt a réteg, akkor csiszi-csusziztam egy picit.
Megjegyzem. Nem vagyok motoros tesztelő, tehát nem tényként hanem tapasztalatként mondom el. Nem kijelentem, hanem csak elmesélem. Biztos van jobb és rosszabb gumi ennél.
De én nagyon meg vagyok vele elégedve. Ugyan már kifutó termék, de én biztos, hogy az utódját fogom megvenni...