Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni...Július 23-án elcsúsztam Honda F4-esemmel.Persze a motort jobban sajnáltam mint magamat.De szerencsére csak a fejidomon és a farokidomon lett kettő kisebb repedés.A problémám az lenne,hogy nem tudják elvileg kikeverni a színt,hiába adtam szín-kódot.A motor fejidom:Piros-narancsos,a farokidom:kékes-lilás.Hol találnék én hozzá festéket(gondolom a Honda márkaszervíz ezt nem köti az orromra)?!Vagy egy olyan fényezőt,aki jártas motoridom fényezésben és ez nem jelent neki problémát....
Köszönöm!
Fredy
Nekem egy régebbi modell van, és brutális hangja van, talán picit hangosabb is, mint kéne (a kertvárosiak szerint ). De legalább nem villanymotor (ráadásul a F2-esem mattfekete kipufogója szerintem kifejezetten randa)...
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Ujdonsült 600-f es tulajdonos lettem. 2005/10 havi a gép. 9000 km-es. Eddig nagymotorhoz túlzottan nem volt közöm. Olyan kérdésem lenne, hogy nekem a váltó eléggé csattogós főleg 1-be meg 1-ből kettőbe, de a többi fokozatot is hallani,érezni, hogy nem zökkenőmentes Most cseréltem olajat. Repsol 10w-50 es csörgedezik bent... Szerintetek ez ok? Köszönöm előre is!
keki
szia meg van meg a fesszabalyzod a cbr600 f2-hoz?
es hol talalhato a cucc?lehet hogy kellene,most probalgatjuk hogytenyleg az e a baja.
elore is koszi Jozsi
Sziasztok,
Most vásároltam egy CBR 600F2-t, 91es évjárat. A motorból elég határozott zaj hallatszik, nem tudom beazonosítani, hogy honnan jön, és hogy mihez hasonlít (az biztos, hogy nem szelephang), de az jellemző, hogy hidegen, indítás után csinálja, miután kicsit melegedett megszűnik, majd ha nagyon felmelegszik (ventilátor bekapcsolás környéki hőfokra) akkor újra előjön és sokkal erőteljesebben. Van ötlet, hogy mi lehet ez? Köszi előre is.
Sziasztok,
2004 CBR 600 F4i-m van és a műszerfal világítást szeretném lecserélni, az idomjavítas.hu oldalon már láttam, hogy 10000-ért lecserélnék nekem, csak kicsit sokallom.
Villamosság szerelő haverom azt mondta, hogy ha normál nagy ledek vannak benne, nem az a beégetet picit akkor kitudja cserélni akármilyenre.
Na most a kérdésem az lenne, hogy milyenek vannak benne, esetleg valaki cserélte-e már ki?
Szia!
Nem tudom ki mire esküszik, nekem úgy látom ugyan ez a tipus van, az előző tulajdonos ajánlására, a motorba: MOTUL 5100 4T 10-40, a fékhez: MOTUL DOT4, olajat és ALU PROTECT G12 fagyállót használok.
Netten rendelem aránylag jó áron (http://olajshop.hu/) én meg vagyok vele elégedve.
Sziasztok,tanácsot szeretnék kérni hogy ehhez a motoroz milyen olajat vegyek?Típusváltás miatt kérdem mert én enduros voltam ,és nemrégen vettem,láncfeszességet hogyan állítsam be hogy jó legyen?
Minden jótanácsot elfogadok a motorral kapcsolatban!
Előre is köszönök mindent!
Törött indexem az van,csak a motor még a szervizben áll,sikerült eldobni.
A fényképeid közt látom hogy a tied fel van öltöztetve pályaidomba.
Engem érdekelne hogy mennyibe fáj egy ilyen idomszett, és hol szerezhető be.
Válaszod előre is köszönöm!
Szasztok! Tudnátok tanácsott adni? egy 2000 f4-em van még karbis, és most külföldön vagyok a hegyekbe turázni. Szóval az a helyzet hogy emelkedöknél 5-6 ezer közt meghal a gép, addig huzz és ott vége. Vagy ha ezzen tulerölködik onnan meg megjönn az erö rendesen. Vagy magasan tartom a fordulatot vagy ez allat. Mitöl lehet ez, mert nagyon rossz igy menni. köszönöm elöre is.
Köszönöm,azt megtaláltam(R-127),de az létezik ,hogy nem tudják kikeverni?
Üdv.Fredy
Segítségeteket szeretném kérni...Július 23-án elcsúsztam Honda F4-esemmel.Persze a motort jobban sajnáltam mint magamat.De szerencsére csak a fejidomon és a farokidomon lett kettő kisebb repedés.A problémám az lenne,hogy nem tudják elvileg kikeverni a színt,hiába adtam szín-kódot.A motor fejidom:Piros-narancsos,a farokidom:kékes-lilás.Hol találnék én hozzá festéket(gondolom a Honda márkaszervíz ezt nem köti az orromra)?!Vagy egy olyan fényezőt,aki jártas motoridom fényezésben és ez nem jelent neki problémát....
Köszönöm!
Fredy
http://www.finsterkipufogo.hu/
Nekem egy régebbi modell van, és brutális hangja van, talán picit hangosabb is, mint kéne (a kertvárosiak szerint ). De legalább nem villanymotor (ráadásul a F2-esem mattfekete kipufogója szerintem kifejezetten randa)...
600 f- hez keresek racsnis vezérműlánc feszítőt.
Megköszönöm a segítséget.
Jenőpapa
köszi a választ,még nem állapitottuk meg a hibát,de ha kell azonnal jelenkezek érte,elöre is köszönöm! nyuki
Tud valaki cbr600f-hez való balos tükörben segíteni? Honnan vagy esetleg van valakinek?
szia meg van meg a fesszabalyzod a cbr600 f2-hoz?
es hol talalhato a cucc?lehet hogy kellene,most probalgatjuk hogytenyleg az e a baja.
elore is koszi Jozsi
Most vásároltam egy CBR 600F2-t, 91es évjárat. A motorból elég határozott zaj hallatszik, nem tudom beazonosítani, hogy honnan jön, és hogy mihez hasonlít (az biztos, hogy nem szelephang), de az jellemző, hogy hidegen, indítás után csinálja, miután kicsit melegedett megszűnik, majd ha nagyon felmelegszik (ventilátor bekapcsolás környéki hőfokra) akkor újra előjön és sokkal erőteljesebben. Van ötlet, hogy mi lehet ez? Köszi előre is.
2004 CBR 600 F4i-m van és a műszerfal világítást szeretném lecserélni, az idomjavítas.hu oldalon már láttam, hogy 10000-ért lecserélnék nekem, csak kicsit sokallom.
Villamosság szerelő haverom azt mondta, hogy ha normál nagy ledek vannak benne, nem az a beégetet picit akkor kitudja cserélni akármilyenre.
Na most a kérdésem az lenne, hogy milyenek vannak benne, esetleg valaki cserélte-e már ki?
Melléklet a szervízkönyvből
Nem tudom ki mire esküszik, nekem úgy látom ugyan ez a tipus van, az előző tulajdonos ajánlására, a motorba: MOTUL 5100 4T 10-40, a fékhez: MOTUL DOT4, olajat és ALU PROTECT G12 fagyállót használok.
Netten rendelem aránylag jó áron (http://olajshop.hu/) én meg vagyok vele elégedve.
Minden jótanácsot elfogadok a motorral kapcsolatban!
Előre is köszönök mindent!
A fényképeid közt látom hogy a tied fel van öltöztetve pályaidomba.
Engem érdekelne hogy mennyibe fáj egy ilyen idomszett, és hol szerezhető be.
Válaszod előre is köszönöm!
meszc73 kukac citromail