Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs vél etlen valakinek gyári index csatija,vagy törött indexe amin a casati épp?
Hali
Én pirelli diabló corsa IIIat használok,többzónás tehát nehezebben tudod kockásra koptatni.Közepe kemény szélei puhák(nem véletlenül gsxr kupás guma)A ZR index a 240km/h+ jelöli.
Szerintem nincs jól beállítva szivatód!
Sziasztok
Tudnátok pár tippet adni gumi ügyben? Kéne valami jó kis gumi főleg túrázásra de azért a gyors tempót sem vetem meg. Valami olyan kellene ami nem kopik túl gyorsan. Illetve mi a külömbség az R és a ZR között?
miért van az hogy gázt kel huzni inditáshoz mert amugy nem indul be gázra meg pöcre?

efkettes
Sziasztok van egy pár eladó holmim hátha érdekel valakit.F2 hátsó lámpa 2e ft,f2-f3-ra hátsó sárvédő,f2-f3-ra feszültségszabályzó kipróbálás után mert bontóba vettem tartaléknak de nem kellett 10e ft.
Sziasztok!Segitséget szeretnék kérni!Van egy cbr 600 f2 esem és 3000 és 5000 fordulat között zörgő hangot ad!Feszítő meg vezérműlánc volt cserélve, de a hang előtte is megvolt már!Talán szelephézag?Előre is köszi a segitséget
Üdv mindenkinek!
Tényleg senkinek nincs tippje láncfeszítővel kapcsolatban?
A netten csak nyugati (U.S.A.) ajánlatok vannak, abból ollóztam a képeket, de onnan hadd ne kelljen tudnom rendelni.
ÓÓ!

Köszönöm!
Lehet, hogy addig találok még valahol, de ha mégsem akkor megköszönöm, ha megnézed.
Megvan még a fesszabályzó.
Szerintem 5 vezetékes, de csak pénteken tudom megnézni.
Zoli81!

Láttam neked van egy F4 esre való.
Ha öt vezetékes, lehet, hogy nekem jó lenne. Meg van még az e fesszabályzód?
Sziasztok!

Elnézést kérek, hogy csak úgy betörök ide hozzátok, de az öcsém F2-esében be..k..kilt a fesszabályzó.
Megtisztelnétek, ha tudnátok nekem segíteni, honnan szerezhetnék hozzá egyet.
Akár ki is válaszol erre, annak nagyon szépen köszönöm!
(Előre is)
Nem mindenben, mert a generátor az jó ennyiért, de nem árt megkérdezni az új árakat, mert akkor van összehasonlítási alap.
Nekem is mondtak (autóhoz) hűtő sapkát bontottan 3000.- ért az új meg 1700.- ba került..
Üdv!
Bocsi akkor ezek rablók, mellesleg itt hirdetik magukat a Sport Motor-on
Az új 13554.- üresen...
info@sugomotor.hu

bal oldali deklijük van, (az enyém is megrepedt de ki tudtam javítani) 15000,-Ft-os ár a tekercs nélkül értendő, a tekercs ha kell + 17,000,-. A postai utánvét költsége 1620 -1980-ig terjed 50000,-Ft - ig. Az utalás is lehetséges, akkor 930,- Ft, de nincs rajta biztosítás. Szállítási határidő max: 48 óra
Írj nekik és kérdezz
Lemaradt a kép
Még annyit, hogy ezzel is kibékülnék.
Széles utat.
Sziasztok!
Ismét segítségre lenne szükségem, mert a márkaszervízel tele a bugyrom.
CBR 600 f2 1995 mocim bevittem, mert hidegen kicsit csörgött a vezérműlánc. Láncfeszítő megrendelve, csere alkalmával kiderült, hogy F4-é van beszerelve, olajfurat betömve. Furat kitisztítás, eredeti feszítő beszerelés, (közben hátsófékbetét csere, szelepfedéltömítés csere, állítólag karbi behangolás mindez 4 nap, 62,000,- pénz) és a vas most melegen is úgy csörög, hogy a szomszéd utcában halják amikor megy a motor.
Nos a mellékelt képen látható vagy ahhoz hasonló manuális feszítőt keresek, aki tudja hol kapok kérem ossza meg velem.
Köszi
eladó f4i oldal spoiler, e.kerék.
ha F4i-hez keresel akkor nem nagyon fogsz találni. de amúgy is az a legegyszerűbb ha veszel egyet és lefesteted!
Sziasztok!

Egy 2001-es F4-es CRB600F-hez keresek fejidomot sárga színben. Több bontót megkérdeztem már, de elég ritkának tűnik. Ha esetleg valakinek lenne ötlete merre nézzem még meg, megköszönném.

Balage
Sziasztok!

Úgy néz ki, befigyelt egy kisebb perec, és az alábbiak sérültek:
- bal oldali generátorfedél
- fejidom bal oldala
- műszerfal :(

Esetleg tudnátok ajánlani pár oldalt/bontót/normális árú kereskedőt/ismerőst, aki ezek forgalmazásával/javításával foglalkozik?

1993-as F2-esről lenne szó.

Köszi.
Keresek 92-vagy (93as vagy amelyiké jó) kormánycsutkát erre a motorra 600 F

esetleg csere erre igy ahogy van kormánnyal meg befogóval együtt.
F4i,de már sikerült szerválnom