Nekem 2007-es CBR-em van. Ha tenyleg csak turazni akarsz, nem ajanlom a gepet, mert egy igazi turamotorhoz kepest tenyleg hasalos. Viszont en sem hasznalom masra :) En is szolnoki vagyok (voltam), es onnan tettem egy balaton megkerulo utazast, kiterokkel 12-13 oras tura volt. Azt kell mondjam, hogy ha vegig totymorogni akarsz, rendesen elfaraszt az ut. De ha neha ramesz az autopalyara, 130 felett mar kenyelmes es "tudsz pihenni". Ennek ellenere en nyugodtan bele merek vagni nyaron egy Europat atszelo turanak, szoval azert nem olyan kenyelmetlen :) Ugy gondolom, hu a nevehez, sport tura gep. Nem egy fotel, de ha nem vagy tul elkenyelmesedett, nagyon meg leszel vele elegedve :)
szevasztok. kellene egy kis segitség. 1988 as cbr 600f hez kellene nekem a gyári gyertya tipusa. ha valaki tud rola valamit kérlek jelezzetek .alőre is kösz. soma
Fly 222
Szerintem nem nyulsz mellé a f-el,én még wc-re is azzal járok rengeteget megyek szlovákiába turázni.Hol egyedül hol asszonnyal és nekem nagyon fekszik .RR-t akartam de ez az f a sportgépekhez képest kifejezetten kényelmes,ja és mondom ezt úgy hogy banditrol ültem át.
hali msn vagy mailben.... egyébként meg ha minden igaz akkor motorstyling.... itt találod meg nem tudom hogy nekik van e és ha van mennyiért a helyzet az hogy ott csak egy induló ár van kirakva 15ért de nem tudom hogy van e nekik és ha igen mennyiért... mindenképpen szükségem van az évjáratra ahhoz hogy árat és képeket tudjak mutatni
Sziasztok! Én kawa 400-ast akartam venni, de meggyőződtem rolla, hogy ugyanazt tudja drágábban, valamivel több lóerővel mint a gpx 250 ninja, ezért hosszú kihagyás után a 250-est vettem meg, egy évig szoktam, utána megvettem a cbr 600f2-t. nagyon megvagyok elégedve, simulékony, mondhatni kezesbárány, de ha kell erőt is tud fitogtatni, való igaz jobban ráfekszik az ember a tankra, ezért a csuklót néha pihentettni kell, valahol olvastam motorra tempomat hirdetést én beszerzem. A mocit csak ajánlani tudom
Jenőpapa
Hali.Jó ruci,nekem is az van.Csak titánium.Az enyémben sincs gerinc protektor.Nekem is venni kellene.Ha veszel akkor próbáld fel rá a kabátot,nehogy kicsi legyen.Egy hátránya van a ruhának,ha izzadsz akkor elég nehézkesen jön le.Dukálna hozzá egy aláöltözet.Lehet kapni télit+ nyárit is.Csákány.
Ha Honda,és idomos,és túramotor,akkor csak egy jöhet szóba:Pan European...csak a súlya miatt nem kezdőknek való.De szerintem egy félidomos is jó lenne,kezdésnek egy CBF 600,dobozokkal,vagy egy Deauville,vagy Transalp.Ezek az igazi túramotorok.Ha hegyekbe mész,nehéz lessz kezelni a CBR F-et,kanyargós úton 2 személlyel,csomagokkal,hamar elfárad a csuklód,mert nem tart a menetszél.A CBR F pár száz km-re jó,országúton,pályán.Én Transalpot vennék,murvás úton lehet vágatni nagyon,tiszta Dakar feeling:)))
Most vettem egy ilyet (Berik kétrészes bőrruci): http://www.gyorsulas.hu/php/up...
Szerintem
megfelel. Meg vettem rendes csizmát, kesztűt, bukót. Első év jó lesz tapasztalatszerzésre, hogy milyet ne vegyek soha többé
Még gerincprotektoron gondolkozom, hogy kell-e az nekem, mert a ruhában csak puha proti van, ami kb egy kis habszivacs... (Lehet rá válaszolni :P)
Hali.Ha túrázni akarsz akkor vegyél egy nakedet.Bár azt írtad,hogy nem tetszik.Nekem 1,600F-es van.Csak jót tudok róla mondani.Könyen kezelhető,elég kényelmes is.Bár a tötymörgős menetben elfárad rajta a csukló.Pláne,ha az utas a tankon támaszkodik.Ha észel húzod a gázt nem fog földhöz vágni.Jótanács mindíg öltözz fel,ha ráülsz a motorra.Nem a fecske+papucs kombinációra gondoltam.Sok sikert a vásárláshoz.Csákány.
azt meg tudná nekem valaki sasolni hogy mekkora a kötőcső átmérője egy 2003 as cbr600f-nek?
Mert,hogy lassan rossz használni,csak 130-tól jó(szerinted).Nem értem.
Nekem 2007-es CBR-em van. Ha tenyleg csak turazni akarsz, nem ajanlom a gepet, mert egy igazi turamotorhoz kepest tenyleg hasalos. Viszont en sem hasznalom masra :) En is szolnoki vagyok (voltam), es onnan tettem egy balaton megkerulo utazast, kiterokkel 12-13 oras tura volt. Azt kell mondjam, hogy ha vegig totymorogni akarsz, rendesen elfaraszt az ut. De ha neha ramesz az autopalyara, 130 felett mar kenyelmes es "tudsz pihenni". Ennek ellenere en nyugodtan bele merek vagni nyaron egy Europat atszelo turanak, szoval azert nem olyan kenyelmetlen :) Ugy gondolom, hu a nevehez, sport tura gep. Nem egy fotel, de ha nem vagy tul elkenyelmesedett, nagyon meg leszel vele elegedve :)
köszi.
Szerintem nem nyulsz mellé a f-el,én még wc-re is azzal járok rengeteget megyek szlovákiába turázni.Hol egyedül hol asszonnyal és nekem nagyon fekszik .RR-t akartam de ez az f a sportgépekhez képest kifejezetten kényelmes,ja és mondom ezt úgy hogy banditrol ültem át.
köszi
Köszi a helpet!
Ha valakinek van F3-as CBR-e fel bukógombázva az küldjön már róla képeket a szergely80@hotmail.com-ra
Előre is köszi.
A többi kérdésemre valaki valamit?
Jenőpapa
http://www.gyorsulas.hu/php/up...
Szerintem
megfelel. Meg vettem rendes csizmát, kesztűt, bukót. Első év jó lesz tapasztalatszerzésre, hogy milyet ne vegyek soha többé
Még gerincprotektoron gondolkozom, hogy kell-e az nekem, mert a ruhában csak puha proti van, ami kb egy kis habszivacs... (Lehet rá válaszolni :P)
és a többi? mennyi az a drága?