Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól gondold meg Sharx. Akinek ilyen igényes a kipuffja, az ne mókulja az ülését!
Még mindig van pár eladó cuccom, CBR 600 F4-hez: H. sárvédő :14 E. ; H. lámpatest.:6 E. ; Indexek: 1.5 E. ; Lábtartó konzol:5 E. Ülés: 12 E.
DE OKOS VAGY ,--Miért mit gondoltál , bőr v. műbőr az amivel dolgoznak . Hát akkor jól nézz meg egy F4-et, hát nem az.
motorszállitás motormentés külföldröl is .TEL 06309492804
Köszi. Az adatlapodon lévő emailre küldtem egy emailt.
Kiderítem hogy Pesten hol,dobj egy mélcímet légyszi,nehogy az legyen hogy rontom a "kárpitos" üzletét...
Az már régen rossz ha szövettel akarják áthúzni az ülést,nem sezlony ez vazze!
Amúgy meg ne magadból indulj ki! Van még aki igényes a munkájára és nem azon van hogy csak egyszer jó lehúzza az ügyfelét...
Egyébként mindenki oda viszi és annyiért ahová csak akarja,meg olyan anyaggal dolgoztat amilyennel akar,ha akarja nejlon zsákkal,ha akarja felőlem arannyal is áthúzhatja! PONT!
JA . Láttam már olyat. AZ MZ, meg nem fika, csak sajna lejárt lemez. Kevés az, aki megbecsüli, már nem arra használják őket ! A kárpitosok meg nem járnak külföldre jó szövetér. TUDOM. És PONT
Pest környéki.
Ha esetleg tudsz pontos helyet az már jó, mert akkor én körbekérdezem, hogy mik az árak. Csak egyáltalán merre induljak?
Egyébként meg addig NE kritizáld a munkát még nem láttad!
Meg NE fikázd az MZ-t SE!
Mivel én szolnoki vagyok,itt tudok.
Egyébként Pesten is a sima,kb 7-8ezer.
Merre laksz?
Valóban ez ami a képen van,nem 5 rugó,de ne is haragudj én többre értékelem a gyárit(vagy hasonlót).
És hol húzzák át? Esetleg tudsz konkrétumot mondani. Mert nekem csak annyi a bajom, hogy a jobb oldalánál. A lenti törésnél, kb egy kevesebb mint egy centis hasadás van. De nem merem megfabrikálni, mert akkor továbbszakadna. Ha lenne olyan hely, ahol a gyári huzatot megtudják csinálni, kérlek oszt meg velem :D
Köszönöm.
Külömben meg az ár , alkuképes
5-ér ? NE! MZ-re esetleg elmegy, az az áthúzás. Ez pedig nem annyi:
5ért áthúzzák a régit,ha csak nem porladt el...
Köszönöm a válaszod.
25. ROPI
Szia lav.
Ülést mennyiért adod?
30/5203942
Egy elérhetőséget kérnék Tőled.
Ja ,és milyen puffogód lesz?
A kettő ,50.000-be a tiéd.
a műanyag és a segédváz érdekelne

árak?
ÜDV. HONDÁSOK, CBR 600 F-hez van pár eladó cumóm: