Szia Lav!
Köszönöm előre is! Nekem November 22.-e Vasárnap lenne jó, ha az megfelelne neked is! A számodat elmentettem! Ha ez a nap jó lenne neked, akkor telefonon kereslek és a többit ott lepontosítjuk.
OKÉ ,átgondolom. Azt tudnod kell, hogy utángyártott cuccokon sokminnden nem passzolhat, sokan azért vállnak meg tőle mielött használták volna! Hová mész reklamálni, ha 1 lyuk 2mm-el odéb van . Felfeszited, és 2 hónap mulva reped Az anyagminőségről nem is beszélek, szerinted miböl van, hogy annyiból kitudják hozni? Ja, , és nem habokba beszélek, láttam. Az én farokidomom 45 e. volt., 20 e.-ért a kezemben tarottam 1 ut.gy., de nem kellett.
Kérlek gondold át mégegyszer Lav, max. 30.000 pénzt tudok érte adni, vagy inkább marad így... Elhiszem, hogy nem filléres tétel, de E.BAY-on 60.000huf-ért komplett idomszett van olyan színven, amilyet csak akar az ember, persz az megint más, hogy újabb 40.000 a postaköltség. Légyszi gondold át, többet tényleg nem tudnék érte adni.
20.000 ,ne viccelj ! Néztél te már körül bontóba ? Ahol lerobbant, karcos szarokat kapsz ! 1 ilyenre a HONDÁNÁL a matrica kerül többe. 40 alatt megsem mutatom.
1000%-ig, csak annyi bajom van vele hogy csúnyán nézz ki dobozzal megy mint a disznó, fogyasztás nevetséges 120-150-el túrázgatok eszik 4,5-et, 6 literhez már 200 fölött kell menni 100km-t Majd egyetem után lecserélem egy varadero-ra
Köszönöm előre is! Nekem November 22.-e Vasárnap lenne jó, ha az megfelelne neked is! A számodat elmentettem! Ha ez a nap jó lenne neked, akkor telefonon kereslek és a többit ott lepontosítjuk.
0630/6963423
http://www.biker-world.hu/kate...
RAkd át tartalékra mert szerintem átmentél a határon ha nem indul be akkor próbáld meg betolni. REmélem nem a fesszabályozó mert az drága lesz.