Le engedtem a régi benzint feltöltötten újjal a benzinszűrő is át lett mosva a karbik is összeraktam utánna indult is!De rá 2 napra semmi!Benzinpumpát megnézem mert azt nem néztem de elvileg dolgoznia kéne ha egyszer beindult!Amíg nem jön meg az új gyertya addig nem is szenvedtetem!anyagot kap mert benzines a gyertya mikor kiveszem már csak arra tudok gondolni hogy nincs elég erőteljes szikra azért indul nehezen és nem bír hirtelen felpörögni!esetleg ha van még valami tippetek vagy típushiba azt megköszönném!10w50 repsol az jó lesz bele?Szép a blokk hang nem zörög nem kopog csak nem tudom mennyire bevált olaj ez!Köszönöm a válaszokat!
Hali! Nézd meg a benzinpumpát,benzinszűrőt és a tankszűrőjét, tankot, levegőszűrőt , és ha jól kipucoltad a karbikat , elvileg indulnia kell ,de a gyertya is lehet ludas addig ne is kíntasd ameddig nem rakod bele az újakat szerintem.
Sziasztok új vagyok a fórumon most vettem egy 1998 as Honda cbr600f motort az lenne vele a gondom hogy sokat állt (3évet) leszedtem a karbit kitakarítottam mert nem akart beindulni a gép utánna elkapta de fulladt és nem volt alapjárat csak szívatóval indul és csak azon is volt alapjárat már ha az 1500 as fordulatot annak lehet hívni!De viszon rá 2 napra be sem indul!Mit tudok vele kezdeni?Mi lehet a gond?most rendeltem meg az új gyertyát kíváncsi leszek mit szól hozzá!olaj is ki lett cserélve10w50 repsol!A segítségeteket kérném benne hogy megoldjam az indítási és a fulladási problémákat!Előre is köszönöm a választ!Szép napot!
Mössz: az enyémben xenon van és többször adódott úgy, hogy pont rendőr mögött mentem, (lekopogom) sosem volt problémám velük, fontos hogy jól legyen beállítva a xenon, akkor jó ha nem villognak a szemből jövő autósok. Az én esetemben ez elég jól sikerült, nem volt gondom a xenon-nal, a haverjaim már nem annyira szeretik mert amikor motorozunk megvakulnak ha a kanyargás közben a tükörbe néznek, bár ez is inkább csak estefelé merül fel. Én nem bántam meg, nagyon jó hogy látok végre.
A műszakiról annyit, hogy "ne te vidd" mert esélytelen hogy átengednek.
Hello!A véleményetekre lennék kiváncsi szerintetek milyen gumi abroncsot vegyek a vasra sokan ajánloták a BT023 Bridgestone vagy a pirelli angelt utoljára dunlop volt rajta én igy vettem!Kiváncsian várom a reakciókat!Előre is köszi!
Széles utat!Szép időt!
ha te viszed vizsgára, nem fog átmenni kszenonnal
ha szerviz viszi és lejattolsz, megoldják
a rend őrei szerintem nem, de olyan műszakisok akik a forgalmat ellenőrzik (hatóság mobil műszaki állomással) elkaphatnak és kötelezhetnek soron kívüli műszaki vizsga elvégzésére, ha szabálytalanságra utaló dolgot találnak - erre elég kicsi az esély, de hát kockázat nélkül nincs győzelem
ha te viszed vizsgára, nem fog átmenni kszenonnal
a rend őrei szerintem nem, de olyan műszakisok akik a forgalmat ellenőrzik (hatóság mobil műszaki állomással) elkaphatnak és kötelezhetnek soron kívüli műszaki vizsga elvégzésére, ha szabálytalanságra utaló dolgot találnak - erre elég kicsi az esély, de hát kockázat nélkül nincs győzelem
A műszakiról annyit, hogy "ne te vidd" mert esélytelen hogy átengednek.
Széles utat!Szép időt!
Fejidom baloldalát. ha van valakinek olcsó pénzé
http://youtu.be/sWBAgJaVtUg
nekem 180as gumi megfért a sárvédővel!
Igaz ez egy F1es, de F2-es kerék van benne. Plusz van egy f2esem is, olyan mint Neked. Nem való rá a 180as gumi .
70/6321-829
kipufogó leömlök ,f3 hütő, f4 karbis immobi stb
0620 9 238 057