Fi világit ha ráadod a gyújtást, utána elalszik, ha úgy maradna akkor lenne vmi hiba szerintem, leáll a motor akkor megint felvillan elalszik, rakd tartalékra húzz neki egy kis gázt, és indítozz.
sziasztok!
TEgnap hoztam haza a 2001-es kis drágámat
Viszont ma mentem mutatni a családnak, mikor egy kisebb (6000ig ) felpörgetés után leállt a motor. Önindító: semmi.
FI led világít, fent, majd kialszik, megin önindító, semmi, megint világít, megint nem akksi meghalt. Feltöltöttük, nem indul FI még mindig néha világít néha nem
Mibaja lehet? Az önindító teker, meg hallani hogy böfög is a gép, nem csak az vékony tekerőhangja van, mégsem indul be. Mi lehet vele nagyon aggódom?
Hello urak! :D ennek úgy semmi köze ma kimentem motorozni nem bírtam magammal. Megkergettem a kis F3-ast :D hát ment a babám. Autópályán azért probálkozott egy srác :D halva született ötlet autó elveri a motort :D Toyota tököm tudja mi :D De tetszett mert volt ok felmenni 200 felé aztán én kijöttem gyál felé ő is és a kanyargós szakaszon mulatattam magam :D De élveztem viszont elég hideg volt :D
Tudom, azt írtad majd jelentkezel ,de én jövő hét vége felé járnék arra, és ha úgy van beugranék a cuccokért, persze ha te is úgy gondolod. Faridomért 20.000 HUF?
Érdekelne Lav mind a két cucc az igazat megvallva! Örülnék, ha meg tudnánk beszélni a faridomot is. Nem győzködni akarlak, de szép egyedi gépet csináltál, nem hiszem, hogy valakinek ez így ne tetszene! Szerintem többnyire mindenkinél valamilyen szinten az egyediség a cél.Fényképed meg úgy is van az elemről,az már bizonyítja,hogy nem csúszás miatt került le.
Szia. 30.000 huf.-ba árulom indittónak. km. az pár ezer van benne, de a véleményem az,hogy nem sok jelentősége van, ha csak már nem 10éves és rongy állapotú. De ez nem! És különben lehet a farok idomot is még átgondolom!
Szia, de meg van, csak nem eladó mert ha egyszer megveszik mociot, megmutatom hogy nem törött volt , csak lecseréltem az idomot. Van viszont másom! Az adatlapodon azt látom , még nincs sportdobod .Azt nem akarsz véletlen?
Szia Lav! Bocs, hogy csak így rádtörök, de egy olyan kérdésem lenne, hogy meg van-e neked esetleg még a gyári 600-f faridomod?
Az enyém csajnos repedt, és szeretném kicserélni, vagy ha valakinek lenne feleslegbe, szívesen megvenném! Köszönöm előre is.
Szia Lav! Bocs, hogy csak így rádtörök, de egy olyan kérdésem lenne, hogy meg van-e neked esetleg még a gyári 600-f faridomod?
Az enyém csajnos repedt, és szeretném kicserélni, vagy ha valakinek lenne feleslegbe, szívesen megvenném! Köszönöm előre is.
Meg ennél kevesebb anyaggal mentem vele pesten és semmi baja nem volt
95-öset pakoltam bele az gáz?
TEgnap hoztam haza a 2001-es kis drágámat
Viszont ma mentem mutatni a családnak, mikor egy kisebb (6000ig ) felpörgetés után leállt a motor. Önindító: semmi.
FI led világít, fent, majd kialszik, megin önindító, semmi, megint világít, megint nem akksi meghalt. Feltöltöttük, nem indul FI még mindig néha világít néha nem
Mibaja lehet? Az önindító teker, meg hallani hogy böfög is a gép, nem csak az vékony tekerőhangja van, mégsem indul be. Mi lehet vele nagyon aggódom?
Ha szükséged lenne valamire vagy csak érdeklődnél keress bátran! Mindenben állok rendelkezésedre és 24 órán belül válaszolok!
Érd: givishop@gmail.com