Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem az 50.ik oldal üres, ha neked sikerült, szívesen átvenném, ( 6/10 )
köszi
GIVI cuccok, itt nézz szét. Nekem is az van rajta.
Köszi a sok segitséget, de a megadott cim után, sikerűlt letöltenem az adatokat, úgyhogy meg van minden, ami
érdekelt. Nagyon hasznos volt az info, mégegyszer kösz.
ha nem sikerül letölteni, elküldhetem emilben a cbr 600 f2 1991-94 kiadást pdf-ben, hátha van hasonklóság
Nekem meg van az F4-es karbis (1999-2000 CBR 600-hoz gyári (könyv!),szerelési útmutatóm.
Tudom hogy sok helyről le lehet tölteni,de hátha valaki ragaszkodik a papír verzióhoz....
sziasztok!Van egy nagyon jó állapotú K&RJ ovál slipon-os sportdobom.Elcserérném 3 csavaros sportdobra.
Tel:06302682858
Kösz szépen,megpróbálom ezt is.
hondatech.info weboldalon találni pár hasznos repair manualt, adatlapot, stb.
Kösz, megpróbálom.
Fecó
Próbáld a keresőbe beütni: honda cbr service manual
utána keresd meg ezt a helye és klikk: Free workshop manual download for Honda CBR 250v Service Manual
én a gépemhez (1995) találtam 194 oldalt teljes robbantottrajz de csak angolul, bár az ábrázoláshoz nem nagyon kell szöveg. egyébb mocik is vannak.
Üdv jenőpapa
Sziasztok,Fecó vagyok.
Ha valaki tudna segiteni abban,hogy az 1989-ben gyártott Honda CBR 600 F1-hez, hol találok gyári műszaki leirást és használati utmutatót, nagyon megköszönném, mert sehol nem találok és egy-két adatra szükségem lenne.
Kösz!
Ha valaki tud, a franzi@ indamail.hu cimre irhatna
sztem igen
Sziasztok! Szerintetek jó vétel lenne e egy 180/55 ös bridgestone bt045 és egy pirelli daemon gumi 6 ezer Ftért +egy sisakért ami ér max 10ezer Ft-ot? 95% osak
köszike!
amúgy nem tudom h itt megválaszolja-e,csak én is az előbb épp itt néztem az utólagos beépítést,hátha van neked is hasznos info benne
Üdv mindenkinek! Szerintem kellene egy oldalt csinálni, hogy " tipusváltások utáni hülye kérdések"
na én avval kezdeném, hogy ki tudja megmondani, hogy az 1995-ös cbr 600 f2 be milyen tompított ill. reflektor égő passzol? lehet hogy a H4 50/55 jó bele? Jó meg tudnám nézni, de így egyszerűbb.
Ja és mitöl jobb vagy rosszabb a xenon izzónál az alacsonyabb vagy magasabb KELVIN érték? feltételezem a kibocsálytott hőfokot jelzi.
Sziasztok
Tisztelettel érdeklődöm nincs valakinek tipje ehhez hasonló vagy ilyen csomagtartó, amire esetleg oldaldoboz is szerelhető lehetőleg gyári hol található, merre kutakodjak?
Üdv mindenkinek! Ha szabad a témában véleményt mondani, úgy elmondanám, hogy 2 éve nyergelek egy GPX ninját, ami lényegében csak burkolatában tér el a zzr-től. Nagyon jó a gép, de olyan mint egy öntelt feleség, irányítani, bizonyítani akar, rendszeresen ki akar tőrni és kényszerít, hogy a "dréglif"-et a maximumra húzd.
Evvel ellentétben egy hónapja "uralok" egy 600 F-et, a próbaút kb. 240 km egy ismeretlen motorral, országúton, autópályán két személyel.
Tapasztalat?: Mint egy jó szerető, simulékony, lágyan alkalmazkodik, finoman követi utasításaimat, együtt él velem, és "aljas" mődon ( ha betartom a megengedetett) sugalja hogy ne félj, húzd még egy kicsit én szótfogadok, _ mindaddig míg el nem jön a vörös köd, és no lám már 200 fölött vagyok.
Hát én így érzékelem a különbséget. Jenőpapa: Egy nagyon régi motoros.
Ha hallgatsz kicsit az"öregebbekre"+tapasztalatokra akkor a HONDÁT válaszd!
Nekem se volt semmi bajom vele,a kötelező dolgokat kivéve/olaj,gumi,gyertya/
Ellenben,a cimbim mindig panaszkodott a ZZR-re aztán el is adta.
Persze ezzel nem azt akarom mondani hogy a ZZR-600 egy rosz motor,csak a "kis"HONDA"lepipálja minden tekintetben!
örülök h belevau,elvégre ezt kértem!
Helo!Bocs hogy belepofázok,nekem is volt F2-em,a cimbimnek meg ZZR 600-a.A Honda jóval könnyebb,jobban irányitható,kezesebb,és kevesebbet fogyaszt,persze ez csuklofüggő.
Nem adtam volna oda 2 ZZR-ért sem!
2002-ben adtam el 850-ért.