Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon szép volt az F2-es
ha nem vagyok indiszkrét:mennyiért ment el?(ha az vagyok ne válaszolj )
Nekem volt F2-es CBR-em,semmi bajom nem volt vele SOHA!
Csak olajat meg gumit kellett cserélni rajta,aki megvette tőlem az meg egy fesz.szab.-ot cserélt...
A ZZR-t annyira nem ismerem.
azt vágom én is és tapasztalom is már az nsr-en h mit is jelent ez az 5 betű.de a zzr is bejövős
objektív érv?
Kalev!

Az hogy az egyik HONDA!
Hello!
Egy kérdés.Mi szól egy '93-'95 körüli zzr 600 vs cbr 600f vitában a cbr mellett?
(Azt mégse kérdezhetem h szerintetek melyiket vegyem,mert akkor felesleges a kérdés itt is... )
Itt van egy jónak tűnő:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Sokan visszatekertetik az órát 20.000-alá, hogy nem keljen költeni rá vagy 2kilót! A 24ezres nagygenerálnál!
Az SV hurka a CBR-hez képest, de olcsóbb vagy 2-3 kilóval!
valószínű, mert én tegnap érdeklődtem cbr 600 f2 komplett középsztender után, felírták a telefonom, most várom hogy vissza szóljanak hogyvan -e
Az olajcsere a Hondákban 12000-ként van.
köszi.
és ott van honda cbr600f-hez is?90-es évjárat
Motorváros 1172 Bp Cinkotai 51
06 1 257 2233
info@motorváros.hu
h-p: 9-19 szo:9-14
szia
bontót Pest környékén nem tudsz véletlenül?
A két oldalidom? Ha a gyárit rendeled akkor kb aranyárban. :)
Érdemes sérült, karcos idomokat keresni.
köszi a jókivánságot, ma elhoztam, 240km-t jöttem vele,+utas, autópályán, nagyon szépen durucsól, finom hang, erő, elegancia
sziasztok

honda cbr 600-ashoz a két oldalidom milyen árban van?
No akkor mást nem is tudok mondani, mint hogy használd egészséggel a cbr-t. Legalább megkönnyitetted a helyzetem és igy már biztos Kawám lesz továbbra is
Gyakorlatilag már megvettem, vasárnap hozom el.
Mellesleg kawaszakis vagyok, van egy GPX - em. de ugyan az vezérelt a vásárlásban ami Téged, így a fiam Kavás én Hondás leszek, de ha a nejemet is megbirom puhítani akkor veszek neki egy Yamahát, és családon bellül eldöntjük ki a jobb.
Ejjj az a fasza Mikor mész megvenni?
üdv mindenkinek, a cbr 600 f2 - t a vaterán már lenyultam. bocsi jenőpapa
Sziasztok

Erről a cbr-ről szeretném a véleményeteket kérni, 67700km van a motorban, egyébként állapotra nagyon tuti a tulaj szerint motorikusan is remek. Igazából kawát szeretnék venni legjobban de azt leshetem hogy mikor találok ilyen jó árban. Ez pedig szerintem megéri az 500E-et. Szerintetek? http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=125872
Sziasztok!
Én csak a gyertya témához szeretnék hozzászólni: CR9EHIX-9 NGK tökéletes bele. Ez iridiumos és kb 6000 ft darabja...
Üdvözlök mindenkit! bár kawaszakis vagyok, de most vennék egy 1995 ös CBR 600 f2 paripát, kűlsőleg igen jó állapotunak néz ki, idén vizsgáztatva, műszakilag garantálják, kérnék egy pár véleményt tőlletek mint Honda értőktől, mennyit adhatok érte kb:
előre is köszi
Jenőpapa
Köszi az infót
Sziasztok!
F4i első sárvédőt keresek kölcsönbe!
Másolás céljára!
Szia, hazaérek megnézem pontosan, de ha jól tévedek akkor F.Fabbri. Én már ezzel vettem a gépet.
Hi cala neked milyen plexi van a gépen?Ilyesmit vadászom én is