Sehova nem tudok bejelentkezni. Az én e-mai címem:gugacska@freemail.hu
Nem ígérem,hogy minden nap meg fogom nézni,mert most inkább más dolgok vonják el a figyelmem!
Szia.
Csak oda írtam. Gondoltam te azt el tudod olvasni. MSN-re sem tudsz bejelentkezni? Elvileg én most vettem fel...Ha nem sikerül, van valami emailos elérhetőséged? Szeretnék informálódni. Persze ha nem gond.
meg ne sértselek,de tele van hülyeséggel amit írsz
a mitón féltél,a 600-asra csomagtartó kellene,de a gsxr 1000 érdekel
sztem vegyél egy gyenge 6 kilós túramotort(cbf,hornet,gsr,fazer(azt pont tudok neked egyet)és szánjál még 2-3 évet erre...
a gixxert meg felejtsd el
Tudom hogy nagy ugrás, épp ezért kérdeztem hogy nincs e olyan megoldás hogy le lehetne e korlátozni a teljesítményét vagy ilyesmi... akkor marad a kis honda cbr 600-as. meg tudnátok nézni amit linkeltem hogy milyen motor lehet, és mire kell figyelni vételkor?
Sziasztok! Norbi élettársa vagyok!
2009.10.14 én du-án súlyos baleset érte,életveszélyes állapotban kómában fekszik!kérlek benneteket Imátkozatok érte és adjátok körbe a fórumon!
Köszönettel:Anikó
Mi alapján választottad ezt a két motort?
Gsx-r 1000 Mito után, kezdő nagy jogsi, mit ne mondjak bátor választás. Ha a mito-n féltél, akkor az 1000-esen nem lesz időd erre, ha érted mire gondolok...
Sziasztok!
Júliusban leszek 21. váltanék nagymotorra, de mindenki azt mondja, hogy télen vegyek motort, így elkezdtem nézelődni a lehetséges választások után. Kettőt találtam GSX-r 1000 és a 600-as CBR : http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/14179/honda-cbr-600
-f-sport
A kérdésem az hogy (inkább a suzukira vonatkozik) lehet e motorba beépíteni olyan elektronikát ami elvesz a teljesítményből...
Nem szeretnék száguldozni, egy mitom volt, néha azon is féltem, csak mondták, hogy (főleg az ezreseknél) egy rossz gázmozdulat, és hanyattbasz a motor. És milyen választás a 600as? PL van rá csomagtartó vagy ilyesmi? Milyen egy kezdő nagymotornak? Köszi előre is a válaszokat...
600 F4i együléseshez segédváz estleg valakinek? Fejidommal egyébként lehet jobban járs, ha összehegeszteted, mert ami 50 000 Ft körül van az kb 5 darabból van összerakva, egyébként én is hiányában vagyok az elemnekis
eladó cbr 600 f, 2005-évjárathoz, enyhén sérült tank rozsdamentes, egybeülés hibátlan, hátsó kapaszkodó picit karcos,valamint számlás csak a felső blokkház (számos oldali )és blokkalkatrészek: váltó, hengerfej kompl.,stb. 0620/992-4528
lámpa nem volt az egész országban ezért USA-bol ebay-en vettem,
fejidomot is ott néztem ,azt hiszem onnan rendelem azt is.A többi meg a pénz fügvényében
Nem ígérem,hogy minden nap meg fogom nézni,mert most inkább más dolgok vonják el a figyelmem!
Csak oda írtam. Gondoltam te azt el tudod olvasni. MSN-re sem tudsz bejelentkezni? Elvileg én most vettem fel...Ha nem sikerül, van valami emailos elérhetőséged? Szeretnék informálódni. Persze ha nem gond.
a mitón féltél,a 600-asra csomagtartó kellene,de a gsxr 1000 érdekel
sztem vegyél egy gyenge 6 kilós túramotort(cbf,hornet,gsr,fazer(azt pont tudok neked egyet)és szánjál még 2-3 évet erre...
a gixxert meg felejtsd el
Miért mi van ott?
Kérlek nézd meg meg Norbi emailjait.
2009.10.14 én du-án súlyos baleset érte,életveszélyes állapotban kómában fekszik!kérlek benneteket Imátkozatok érte és adjátok körbe a fórumon!
Köszönettel:Anikó
Szerintem nézz inkább valami hatkilóst,mindenképp hondát
Gsx-r 1000 Mito után, kezdő nagy jogsi, mit ne mondjak bátor választás. Ha a mito-n féltél, akkor az 1000-esen nem lesz időd erre, ha érted mire gondolok...
Júliusban leszek 21. váltanék nagymotorra, de mindenki azt mondja, hogy télen vegyek motort, így elkezdtem nézelődni a lehetséges választások után. Kettőt találtam GSX-r 1000 és a 600-as CBR : http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/14179/honda-cbr-600
-f-sport
A kérdésem az hogy (inkább a suzukira vonatkozik) lehet e motorba beépíteni olyan elektronikát ami elvesz a teljesítményből...
Nem szeretnék száguldozni, egy mitom volt, néha azon is féltem, csak mondták, hogy (főleg az ezreseknél) egy rossz gázmozdulat, és hanyattbasz a motor. És milyen választás a 600as? PL van rá csomagtartó vagy ilyesmi? Milyen egy kezdő nagymotornak? Köszi előre is a válaszokat...
Most is néztem de se lámpa se fejidom nincs fent
fejidomot is ott néztem ,azt hiszem onnan rendelem azt is.A többi meg a pénz fügvényében
köszi
Hogy állanak az alkatrész beszerzések?
Hivatalosan is vége a szezonnak...
Most már csak vadászni lehet a jó időre...