Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a zárrendszert pontosan nem tudom hogy hova a lehet átpakolni,
de az biztos egyszerű, mert csak máshova kell rakni.
ha megnézed egyébként nagyon egyszerű és kulcs nélkül is lehetne használni, a csomagtartóba én is csak láncspray-t tartok
na most megyek és kigurulok a vassal
majd estefelé re
igen azt az emilt használom
küldhetsz rá
Az msn címedre küldhetek emailt? Vagy azt nem használod. Nem akarok ilyenekkel fárasztani másokat.
Inkább megírom.
Pont ilyenre álmodtam meg
Csak egy fenntartásom van! A zár rendszert, hogyan oldották meg rajta? Mert én sűrűn pakolok a "csomagtartóba". Nem lenne jó, ha nem lehetne zárni.
te hova valósi vagy?
Mi az hogy segítettél.?! Nem gyengén. Tisztázva az agyamban minden.
Nagyon szuper, pont erre gondoltam. Kell egy ilyen fedlap és egy rendszámtábla tartó konzol. Láttam, hogy a srác hátsó sárvédőt is csinál. Amit úgyszintén régóta szerettem volna. Huh. Télen nagy buherálás lesz úgy látom. Csak legyen már meg a lóvé !

Szezonra, már én is egy komplett géppel szeretnék kigurulni.
Nagyon köszönöm a segítséged
ennél pedig marad a gyári lámpa,
basi2 foglalkozik ilyen lapokkal. az egész lapot kikell hozzá cserélni.
ezen az oldalon találod meg a beszélgetést, amikor kérdeztem tőle.

Nekem levan kicsit vágva, de én már így vettem, a gyári megoldás az nagyon béna.
Ez a lap alá pedig már csak csináltatni kell egy szolíd kis rendszámtábla tartót, amire indexet is lehet szerelni.
A másik amit mostanában lehet megcsinálok, az a hátsó ledes lámpa, de házilag és olyanra tervezem mint az sv-ben ami van, két három függőleges csík.
Remélem tudtam segíteni

http://www.sportmotor.hu/motor...
fenéklapot?
Mármint a teljes alsó dekni ami egybe van a rendszámtartóval. Tehát amire tudok egy kevéskét pakolni? Én minicsomagtartónak hívom.
Mert ha erre gondoltál, akkor légyszi nekem is adj ötletet, mert én meg a rendszámtartó sárvédőt szeretném kicserélni. Nagyon tuflák. És levágni nem szeretném, mert az nagyon sufni. Viszont sehol sem találtam ilyen alsó részt. Csak az a baj, hogy a ülés nyitó szerkezet is ott van. Tehát valami olyan megoldás kéne amivel azt nem piszkálom. Ha van ötleted, akkor írd meg kérlek
Szia.
A [968] október 4. 17:32 hozzászólásomat, még ezen az oldalon van. Meg is nézheted, hogy hogyan néz ki. Megbízható az emberke és gyorsan érkezik. És áldom a nevét azóta is. Nagyon szuper. Nem vagyok éppen egy alacsony és kicsike emberke, de kényelmesen be tudok "bújni" mögé
Felszerelve a képeim között megnézheted. Tényleg megéri.
hali!Próbálld meg itt.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Üdv!
Keresek F4i-hez fekete buborékos plexit, használtan vagy újan!
Vagy esetleg valaki tudja hol tudok beszerezni ilyet?
hello,
jah ezt a sorrendet sajnos nekem is muszály betartanom, mert elég sokba kerül minden. az árnyalat csak a fényképező miatt más szerintem.
én is akarok még uj fenéklapot, plexit, plussz még le is akarom fényezni :D
talán a télen tudnék spórolni
meg új bukógombákat csináltatok még. majd küldök esetleg arról is képet
Köszönöm a válaszod. Majd lehet, hogy én is megcsináltatom, de van egy sorrend és még elég sokat kell gyűjtenem.
Amúgy nagyon-nagyot-tud dobni rajta ez a fény. Azért kérdeztem azt a marhaságot, hogy lehet e kapcsolni vagy sem. Mert a két képedből mind a kettőn más árnyalatú a kék. És azt hittem. Habár ne tudtam volna elképzelni.
jah, hogy melyik árnyalat. a pirossal picit annyi a bajom, hogy mikor még szürkület van akkor rózsaszínnek tünik, de teljes sötétben már nagyon király.
a kék az mindig kék és fasza, ugyanugy mint a fehér vizhőfokmérőnél.
régebbi r6ban gyári szín a fehér, az ujban meg a piros.
nemtom egyébként a honda hogy tudta kiválasztani ezt a béna narancssárga színt.
bocsi, de nem láttam hogy írtál volna nekem.
csak ledek lettek kicserélve, smd ledek vannak benne, amit csak hozzáértőnek érdemes piszkálni, mert az egész órát és a digit kijelzőt is lekell szedni a nyákról, mert alatta van 6led.

A tervem az volt hogy kék lesz a fordulat mérő és piros a mutató, de sajna nem lehetett, mert fényvezetők vannak benne nem pedig külön led a mutatónak. A színeket nem lehet kapcsolni, az azért már tényleg komoly lenne :D
Aki csinálta nekem Székesfehérvári, ha gondolod megadhatom a számát és megtudod beszélni vele.
Nekem 5rongyért cserélte ki, ugyhogy 3órát bíbelődött vele, mert ez volt az első neki is.
Te egyébként hol laksz?
Nagyon köszönöm. A műszerfal világításod valami zseniális. Erre azért kíváncsi volnék. Már írtam oda is, hogy hogyan csináltátok?
És Melyik árnyalat mellett döntöttél? Vagy ne adj isten kapcsolható. Mert az már maga lenne a tőkéj :D
hello,
még sajna nem sikerült nagyon semmi. Egy kis kapcsolóval akarom beiktatni. De ha haverom nem tudja megcsinálni, akkor elmegyek ahhoz a sráchoz aki Fehérváron csinálta meg a müszarfal világításomat. Mert ő azt mondta biztos megtudja csinálni.
Mostanában oda se fogok eljutni szerintem, de ha sikerül valamit összehozni akkor szólok.
Az biztos, de sufni-tuningba nem szeretnék átmenni. Az a régi motoromon elment, de ezen nem erőltetném
a felnicsík már filléres dolog ha jól tudom, bár enyémen nincs. De a legkőccség6ékonyabb, ha veszel a barkácsboltban egy fehér szigszalagot. :)
Igazán nincs mit.

Bukógomba: (google) elsőre ezt találtam típusra
http://www.danger.hu/webshop/products&id=2346

viszont itt is érdemes mazsolázni:
http://www.kepesmotor.hu/bukogomba/
A legtöbb univerzális. A gyári csavarnak a méretét kell megtudni és annak kell egyeznie
Én is ezen morfondíroztam :D
Cimbim is azt mondta, hogy a fehér jobban kiemeli. Nem szeretnék átmenni ilyen ghostrider-be. Meg majd ha ezután lesz még lovetta, akkor egy fehér felnicsík és meg van a tökéletes kompozíció.
Nagyon Zsír ! Köszi a segítséget, nagyon jól néz ki a plexi amúgy, na gyűjthetek én is :D:D:
Kösz még1x
Aham. Fekete motorhoz jól passzol a fehér meg a füstös is. Én mondjuk talán azért tennék inkább fehéret, mert van pár fehéres/szürkés matrica már rajta.
Nem..csak a sima fehér burás Led-es. A füst színű helyett, minden lámpaburám fehér lesz. Tehát az indexek is fehérek(átlátszó).
Ez a terv, aztán még lehet, hogy változik :P