Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszike!
Itt van egy oldal, regisztralas nelkul, es hozzaszolas nelkul is le tudod tolteni, igaz nincs meg mindegyiknek, de hatha segit valamit: http://hondatech.info/
Eltod linkelni nekem úgy kéne? f4i is jó
mivel én is valami ilyen helyről szedtem le,ezért találtam neked 1 oldalt:
itt vannak a hondák
regisztrálsz és néhány hozzászólást kell írnod h letölthess.nekem pl nsr service manual-hoz 9et kellett.
van f2 91-94;f4i meg egy sima cbr600f
99es gép
nsr topicba 1ik nap kérdeztem pont.
évjárat?lehet h tudok
Sziasztok!Valaki nemtudo lyna oldalt ahol a cbr600feknek megvan a szervízkönyve?
Bocsesz de a motorvétel csak jövő tavasszal lesz leghamarabb mert még a saját motoromat is el kellene adnom. Azért köszi a figyelemfelhívást
Ha még meglesz a motor akkor kereslek
nincs.a többihez képest a vezérműlánc feszítője esetleg.és jól jársz egy fémfékcső-szettel.
nekem van egy eladó cbr 600f 2004.04 hívj
30/239 80 99
Nem akarok vele pályázni, és újonan sincs szándékomban megvenni az F4i-t ha nem muszáj. Nekem főleg túrázásra és városi használatra kellene. A jelenlegi banditomat is erre használom csak az már egy kicsit kevés, kinőttem, meg hát a magasságomhoz se megy a kisbandit (190 vok).
További szép napot! Go HONDA!
Hali nem tud valaki olyan oldalt ahol cbr tuning cuccokat adnak? köszi
felvettelek msn en, ne romboljuk szét a topicot
tán uj motort akarsz beállitani pályára vagy mi a szösz ?
meg gyorsabb a reakcioja is, meg pontosabb nem?
Köszi a választ.
Így mostmár egy kicsit érthetőbb.
Amúgy az F4i -nek vannak tipikus bajai amire egy kicsit jobban oda kell figyelni mint más motoroknál?
Az injektor sokkal nagyobb tartományú finomszabályozást tesz lehetővé, ahol a motor optimális értékeit lehet tartani.
Az injektornak az az előnye, hogy pontosabb a szabályozhatóság, sokkal pontosabban be lehet állítani a motor keverékigényét.
Szeva.
Mikor jösz haza?
nem kopik el benne a tű
Tisztában vagyok az injektor jelentésével. CSak azt nem tudom hogy ez miben jobb mint a karbi...
Azért ha valaki tényleg tudja miben jobb az injektor akkor nyugodtan írja le
Sziasztok!
Eladó egy CBR 600 F2. Kiváló kezdö pályamotor. Kiváló, versenykész állapotban!
Exra hátsó gumikkal.Német papírokkal. Leszervizelve. Csak egyben eladó! A motorhoz jár a gyári farokidom hátsólámpákkal, indexekkel és Dúzs Peti készítette farokidommal.
Képesmotoron megtaláljátok a hirdetést és az élérhetöségeimet.
üdv. Zoli
sziasztok!
Csatlakoztam a cbr-esek népes táborába,vettem egy f4 est.Azt szeretném kérdezni töletek hogy nem e tud valaki rá egy jó állapotu sportkipufogót.Vagy netán ha ujjat vennék rá merre keresgéljek?Néztem rá akrát 150körül lenne de nekem az egy kicsit sok .
Injektor=elektromos benzinbefecskendezés
Köszi a gyors választ.
Még annyit hogy mi a külömbség a karbis és az injektoros motorok között. (bocsi az amatőr kérdésért de ezt nem igazán értettem sose azon kívül hogy a szivató az injektoroson ha jól tudom automata)