Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elado dunlop sportmax 120/60 17 és 160/60 17 párban 50e ft
Nincs mit A gyertya valóban húzós, igaz azt mondták, hogy elmegy 48 ezret is, de a gyár ennyit vállal rá, és ezért kell kicserélniük.
Köszi a választ ha nekem szántad. A gyertya egy kicsit húzós áron van... Remélem beválik a moci - az eddigi hatszáz km-em alatt nem volt vele baj -. Köszi mégegyszer az infót. Üdv. Sali
Azért kérdeztem mert átnyergelek egy cbr-re de nem sokat tudok róla még majd bővíteném az információim
Nincs öreg Honda ., a cbr az cbr. Ha motorikusan ok. akkor jó, optikailag tudod alakítani ahogy neked tetszik.
Vehetsz újat 3-Millából, meg régebbit pár százezer Ft-ből, attól még egyforma tempoban turázol a többiekkel.Egy 1000-es motort nem lehet megölni, /na persze dehogynem, csak jóval nehezebb /.
CBR-1000-F ről tudtok véleményt mondani ?
(Azon kívül hogy öreg)
Tapasztalat,tanács észrevétel...stb
Háát ja, csak gyorsan kelett, de. kinéztem másnap délben hozta a posta , fél óra mulva már gurult a vas......
Láttam az e-bay-on 29 Dolcsi-ért én is, csak 1-honap mire ideér cc. Ha tél lett volna a kutyát nem érdekli, de szezonban..............Hát egy 10e.-est besporolhattam volna igaz, most már b......om, de legalább jó!

Üdv.
én e-bay ról vettem 6-ezer forintért angliából postaköltséggel együtt,amíg itthon 25-volt a bontott...
Szia. Köszönöm, vettem a net-en , nem gyári és valóban nagyobb hütőbordái vannak, azt mondják a gyárit amúgy sem érdemes megvenni még bontottan sem mivel szinte mindeggyik megadja magát elöbb-utobb.

Ez valami tipushiba lehet egyébként , az új ut. 28e. Ft-be kerül én 17e. Ft-ért vettem, ez is új megvették de közben nem ez volt a hiba a mociján így eladták.

Köszi a segítséget.

Üdv.
Motor Revüben szokott hirdetni egy fickó,Zsidai valaki,én is tőle vettem,nagy hűtőbordái vannak.
Ennyit nem szabad gyertyáért adni! A cbr-klub-on feleennyiért vehetsz.
E bay-on nézd meg.
Sziasztok,
van egy eladó 2004-es CBR 600F-em 1.3M-ért.
Esetleg érdekelne valakit?

Üdv
Hali! Nekem egy 600 F4-em van. Abban 37000 km van.,most viszem 36 000-res szervízre. A motorja állítólag elnyűhetetlen, persze rendes karbantartás mellett:)) 24 000- nél kellene gyertyát cserélni benne(ez elég drága a gyári 8 ropi/db ) Mást elötte nem igazán kell rajta, esetleg láncszett, ha rossz. 36 000-nél kell a könyve szerint, és a szervíz szerint is:)) szokás szerint olajat, és szűrőt, légszűrőt, hűtőfolyadékot, fékfolyadékot. Mást asszem nem, esetleg fékbetét meg ilyesmit kellhet még, ha kopott. Használd egészséggel a vasat, és sok szerencsét hozzá!
Sziasztok!
Most vettem egy CBR 600FS-t, szívesen vennék pár infót, hogy mire figyeljek oda, jelenleg 39e km van benne, túl sok infót nem tudtam meg róla, mikor elhoztam. Ennyi km-nél mit kellene/vagy kellett volna cserélni rajta, bár úgy hallom, hogy a motorjával túl sok baj nincs (vezérműlánc, ilyesmi). Röviden ennyi lenne a kérdésem/kérésem. Köszi előre is.Sali
Sziasztok!
Eladnám 2001. 5. havi CBR 600F-et. A jobb oldalát lekarcoltam - sajnos :(. a motorom tel.: 70/367-0646
Sziasztok.

Srácok nincs töltése az aksimnak, valszeg azaz biztosan a fesz szabályzó mivel be is van égve, nincs valakinek elfekvőben? Vagy esetleg lelőhelyet tudtok nekem mondani?

cbr 600 F2 1993-as a Vas.

Köszöntem.
Heló kössz a tippet sikerült!
Hello ! http://hondatech.info/ Innen le tudsz tolteni, ott van a harmadik.
ja azt elfelejtettem írni h f4-es és 2003-as évjárat.
Helló mindenkinek véletlenül nem tudjátok cbr600f gépkönyvet honnan lehetne letölteni,vagy ha esetleg lenne vkinek azt megköszönném!
Hello mindenkinek. Az lenne a kerdesem, hogy a vezermulanc vagy a feszito kipurcanasat mibol lehet eszre venni, vagyis mit lehet hallani, erezni, tapasztalni? Nalami sajnos valami gubanc van, de csak neha, es nem tudom mi lehet az. Felek nehogy legyen valami a vassal, mert akkor..., foleg most mikor megjott a jo ido is
Hello mindenkinek!

Hozott egy haverom pár darab "sisaktelefont", ha kell vkinek szóljon.
Én egyet kivettem magamnak, naon jópofa: van a csomagban(originalt) két darab füllhallgató+mikrofon, amit be kell dugni egy vezető és utas közötti kis dobozkába és már lehet is beszélgetni menet közben. Ennyiért meg pláne jó: 3000/db. Ha szeretnétek, írjatok ide: v.d.o@freemail.hu. Tudok képet is küldeni. Üdv
enyem lassacskan elado :-)
Hello!
Igazából nekem már ott elveszett a fonal ,hogy miért tudja nekem ingyé küldeni és hogy állja az összes szállítási költséget ami benne van az árban..
Azt írta ,hogy ennyi a végleges ár ,de ugye megnézni nem lehet a gépet csak ha már küldi ide Mo-ra...
szal nemvágom