Van egy Honda CBR 600Fs (2001) mocim. Nem rég vettem.
A hátsó rugóstagon szeretnék állítani hogy keményebb legyen.
Most 5-ön van merre és hogyan állítsak rajta, mi a menete?
Kulcsom is van hozzá ami belemegy a lyukakba (félkör alakú a végén kis pöcökkel).
Sziasztok.
Látszólag egyszerű kérdésem van: ki-milyen gyakran cserél olajat?
Eddig 6.000-enként cseréltem, de nem is mentem ennél többet egy évben, most viszont bejárok motorral úgyhogy több lesz, mint 6.000.
A manuál 12.000-t ír, ez tartható, vagy kicsit sok szerintetek?
Persze évente mindenképp csere lesz.
Erre én is kíváncsi vagyok, mert felénk, nincs lezárva az út ilyen események miatt, csak biztosítást van nagyobb kereszteződéseknél. A szembejövősávban nem szokás menni, mert egyfolytában jönnek mennek a motorosrendőrök és rendre intenek minket...de igaz ez sz.sz.b. megye, az meg az ország másik fele
Hahó. Voltatok egy páran! Ha kérdezzek egy "böszmeséget", mert nem vagyok járatos arrafelé. Ilyen felvonuláson felétek nem kell betartani a kreszt, vagy le volt zárva az út direkt arra az időpontra? (Mert csak egy buszt látok árválkodni a képen a szembejövő sáv szélén)
Láttam 2 piros FS-t és egy Rossi replikásat is, ketten ott mentek előttünk pár méterrel. De amennyi motoros volt, lehetett még pár amit nem láttam.
Ebben a vánszorgós tempóban melegedett is szegény. Amúgy valaki tudja hány foknál kapcsol be a ventilátor?
Sziasztok! Egy 2002.10-havi cbr 600 f4i tankra lenne szükségem, nem baj ha karcos, ha enyhén sérült / csak javítható legyen és tudjam feltenni a helyére/ és az sem baj ha viszonylag olcsó... Kérlek ha tudtok segítsetek! Előre is köszi
De én voltam haverommal, és ebben a nagy sorban mi is ott álltunk egy CBR 600 FS-el meg CBR 929-el! De én nem láttalak se téged sőt még másik 600 FS-et se láttam!
Van egy Honda CBR 600Fs (2001) mocim. Nem rég vettem.
A hátsó rugóstagon szeretnék állítani hogy keményebb legyen.
Most 5-ön van merre és hogyan állítsak rajta, mi a menete?
Kulcsom is van hozzá ami belemegy a lyukakba (félkör alakú a végén kis pöcökkel).
Válaszokat előre is köszönöm.
Napsütést és széles utat mindenkinek.
Látszólag egyszerű kérdésem van: ki-milyen gyakran cserél olajat?
Eddig 6.000-enként cseréltem, de nem is mentem ennél többet egy évben, most viszont bejárok motorral úgyhogy több lesz, mint 6.000.
A manuál 12.000-t ír, ez tartható, vagy kicsit sok szerintetek?
Persze évente mindenképp csere lesz.
Felénk sem láttam még útlezárást.....bár Sirokon is leszokták zárni és a harley fesztiválkor is zártak le utakat.
Ebben a vánszorgós tempóban melegedett is szegény. Amúgy valaki tudja hány foknál kapcsol be a ventilátor?
elektromos/hirdetes-24638458/
KÖSZÖNÖM!
Utána meg elugrottunk egyet Csesznekre szerpentinezni...