Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szervízkönyv
A 3 kép alatt ott van kis betűkkel hogy Letöltés
Van, de 200 MB, elég nehéz lenne elküldeni...
Sziasztok,
eddig csak olvasgattam ezt a topicot, de most hogy már vagy négy napja van egy 2004-es 600f-em lenne kérdésem is. Nincs valakinek elektronikus formában kézikönyve hozzá? Köszi előre is.
Csőtök!

Na hát pár 600FS ülésmelegítése után sikerült kideríteni, hogy nagy valószínűséggel benne maradt az ültetőszett a motoromban és az előző tulaj mégsem cserélte vissza a gyárira. Nekem ez nem kell bele és ha van köztetek olyan aki szeretne a sajátjába, szívesen cserélnék vele tök ingyé.
Igaz, így sokkal kezelhetőbb a motor és lassú tempónál is jóval boríthatóbb és könnyebben terelhető, viszont fosok, hogy pályán durván alacsony lesz. Ráadásul pont a sportossága miatt vettem az FS-t és így jóval túrásabb a testhelyzetem, mint alapesetben lenne. Ha valaki szeretne szettet cserélni, írjon rám vagy a legegyszerűbb ha rám csörög a nullahatharminc 478-nullanégy-20 as számon.

Üdv, Mana
Szia.

Mindenképpen hívlak előtte, csak a tájolás végett érdekelt. Megyek motortesztre is és még sok elintézni valóm lesz, de így tudok tervezni.
Este.
6 körül.
De hívhatnál ölette, akkor nem kerüljük el egymást. :-)
Szerintem használatfüggő is lehet, az enyémbe kicsit több mint 71 000 van és még gyári, de gondolom nemsokára eljön a cser ideje
Szia.

Csütörtökön mikor leszel otthon? Ha megoldható akkor be tudok menni az elemekért.

Köszi.
Köszi Pityesz!
Amúgy két Audi TT rendőrautó vezette fel a menetet és zárták le az utat, meg volt még egy csomó motoros rendőr.
De akit érdekel a felvonulás, az megnézhet pár videót róla.
Találtam egy képet, ahol éppen lezárják a 82-es főutat.
Na, hát ezt nem úgy küldtem el ahogy akartam...
Amúgy még avaszinak válaszolva, nem tudom hányan lehettünk, de jó pár ezren szerintem.
Sziasztok!

Nálunk az alábbi útvonalon teljes szélességében le volt zárva minden. Érdekes is volt a körforgalmakba néha fordítva bemenni.
köszi a választ és a segítséget.
O.K.

A telón a gyűrünél van a rögzítő bütyök, azon áűt kell ugrania, ami elég nagy erőfeszítést igényel, nekem is meg kell hosszabítani egy 20 cm csővel a kulcsot, de nem árt ha egy kis szilikon sprayval először befújod, a gyúrüt (amennyire lehet, hogy a gyúrü alá is kerüljön) egy pár percig hagyod átitatódni késöbb ha megmozdult, a rögzitő bütyköt bezsírozhatod. Az a gyűrü tulajdonképpen egy szabadon forgó, a nehézséget a rugó nyomása okozza. Minnél feljebb haladsz annál nehezebben megy.
Nekem cbr 600 f2-m van, kénytelen vagyok sokszor állítani, mert az asszony, meg a 3 doboz megkívánják a 7-es fokozatot, amúgy 3-al közlekedek.
Sziasztok!

Hány kilómétert bir ki kb a vezárműlánc?
Lehet igazad a sufnituningban,de miért csak az egyik oldalon csinálta meg? Elfáradt?Amúgy vagy szerzek hozzá sértetlent vagy be fogom hegesztetni.
úgy próbáltam de meg se mozdult és nem akartam hogy vmi baja legyen és inkább megkérdezem mint hogy utána ne bírjak vele menni a hülyeségem miatt ha elb***ok vmit rajta.

Azért köszi a segítséget.
Ennek nem az 57ezer km-hez van köze, hanem az előző tulaj sufnituningjának. A használati értéket nem csökkenti, de ocsmány. Lesznek még a motoron meglepetések, izlésficamos dolgok...
Akkor szerinted mi lehet?Gyagya volt az előző tulaj? Mert szépnek nem nevezném.
kéne még egy lyuk... minden ezresnél fúrkálni
Sziasztok!
Most jutottam hozzá egy cbr 600f Hondához.Van számomra egy érdekes dolog össze van fúrkálva a lábtartó melletti aluminium.Összesen 56 db lyuk.A mociban 57 ezer kilóméter van.Ez kapcsolatban lehet evvel?
Szia KimY!
Most viccelsz? akaszd be a körmöskulcsot a lyukba és értelem szerüen jobbra. vagy balra forgasd el. ha a rugó összefele megy akkor keményebb , ha hosszabbodik és a furatos gyűrü sülyed akkor puhább lessz.
Langy hátszelet mindenkinek
F1? mármint a 90 körüliekre? mert csak faragva...