Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dobj egy mail pls, hogy mennyi egyben és mennyi csak a lánc. Zsír új a szett vagy használt?
Szia !

Csak a lánc kellene vagy minden egyben ?
hááá ja! pedig nem egy mai gép.. a SHARK meg nem egy régi cucc
Jogos a pont!
Akkor az F2-nél van a kutya elásva...
gyárilag erre készült nem átalakított
nekem SHARK rendszerem van, és 1994es F2esem.
LaciCRM
Milyen teljes rendszered van,ha nem titok?
Mert én kerestem,de konkrétan F4i-re nem igazán találtam.
Átalakított RR-é,v miféle?
Jó gondolat.

Viszont nekem a motorom teljes RENDSZERREL, (nem "szar" magyar cucc! ) nem fogyaszt jelentősen többet. 5,6-7 literig terjed. ez nagypapa tempó és a nekem "haladós" ami max 160 -170-között (mert még annyira nem érzem a gépet). Szóval igazat mondasz, aki sportdobnál a fogyasztáson aggódik, ott van mit átgondolni !
Figyelem! Következő hozzászólásom sértheti egyes fórumtagok lelkiismereti meggyőződését.

Egy normális sportdob 80-100.000 ft, te meg a fogyasztáson aggódsz, komolyan mondom nem értem az embereket.

Ez egy kényszeres (fertőző) betegség, hogy mindenki ledobja a gyári dobot, csak mert nincs ráírva, hogy Aprókavics.

Ja és ha már cseréled, valami normálisat illik venni, mondjuk Yoshimurát, nem magyar sufnituningot (szerintem)

De inkább azt mondom, motorozd el azt a pénzt, túra, veztech, pálya. Utána körbemotorozol bárkit, függetlenül attól, hogy van-e rajta sportkipu vagy nincs.
köszi, nem mindig tudom követni mi folyik itt a fórumon
Őt kérdezd meg, szerintem gyárt a te típusodhoz is
Most beszélték egy oldallal korábban, olvass vissza, valakinek kellett, tőle érdeklődhetsz, hogy milyen, meg minden egyéb mást is
s olyat lehet használtan találni?
Hali!
Én még nem mértem a fogyasztásbeli különbséget, de szerintem minimális lehet, mert ha számottevően többet enne nyitott dobbal azt észrevettem volna. Az enyém még karbis, de ha a tiédben csak ennyi van (km.) az már injektoros és ha annak a térképét nem változtatod meg, akkor hiába nyitott a dobod az nem fog több benzint fecskendezni neked csak a gyári térkép szerinti beállított mennyiséget. Ezért van az, hogy hiába teszel be sport légszűrőt és nyitott dobot, ha nem állíttatod be hozzá az injektort semmivel nem lesz erősebb a géped, sőt!
Csácsá!

Dobd el a számod pls, mert szeretnék beszélni veled az FS-ről. Kéne pár gyári adat. mark.szabo86@gmail.com A tied teljesen gyári ugye?
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy a drága cöbörö 600 f sportdobban menyivel eszik többet kb?
0 km-en vettem piros feketében a vasat imádom, most lesz az 1000 km-es szervíz és gondolkozom sportdobon ezért kérdeztem!
Előre is megköszönöm a választ
Mennyit kérnél a láncért?
Sziasztok !

Volna egy eladó láncszettem CBR-re.X gyűrűs,arany színű.
Ha vkit érdekel az szóljon, érdekelne sportdob csere esetleg :)

Sok balesetmentes km-t !
Egyértelműen feszültség szabályzó!
Sziasztok!

Van valakinek ötlete hogy az F2-esem miért haldoklik ha nagy az áramfelvétel? vagyis ha pld ég az első lámpa + fék + helyzetjelző + index akkor szaggat az egész alapjárat és csak olyan 3-4 ezer fölött stabilizálódik, nem hinném h az aksi a gond mert ha megáll (ilyet is tesz) akkor probléma nélkül újraindul. Valakinek ötlet? Esetleg annyi h 50m után már nagyon forró a fesz-szabályzóm , ami ugye azon az alu lapon van az ülés alatt,
Szia. Igen nagy esélye van, hogy csak az a baja. Sajnos/szerencsére csak gyári van belőle. Max 25e bármelyik HONDA kereskedőnél, de ha kell nálam is megrendelheted. (Max nézek valami kedvezményt neked)
Üdv!
Kössz a felvilágositást.Van még valami.Csúnyán csörög a vezérműláncom.De ha odapörgetek neki abbahagyja.Ha viszont bemelegitem szép óvatosan,hidegen nem, a melegedő stádiumban csörög.De ha eléri az üzemi hőfokot abbahagyja.Igaz ilyenkor is volt hogy aapjáraton be-be csörrent.Láncfeszitőpatron lesz a gáz?De hollehet jót kapni?Mert itt ahogy olvastam elég szegényes a felhozatal.
üdv: MIndenkinek
Köszi, ez jó!
Mennyiben más a 2007-es F4i?
Értem ezt arra,h jó nekem ez a szervízkönyv,amit linkeltél?
Igen,az évetjáratot látom,de mégis,sokban eltérnek egymástól,van lényegi kölümbség?