Üdv Mindenkinek!
Hol tudnék beszerezni CBR F2-höz vezérműláncot és hozzá feszítőt? Ha van több fajta akkor valaki tud valami jót ajánlani?
Széles utat!
Az igaz,hogy nem kell csodát várni meg +sok lóerőt egy sportszűrőtől,de szerintem is,ha foglalkoznak vele,nem árt a motornak.Nekem F4-ben,VTR-ben,XX-ben van/volt és hibátlan!
Azt hozzá tenném,hogy K&N volt mind!
Nekem a győri Honda márkaszervizben azt mondták, hogy utángyártottat nem érdemes venni, mert nem olyan pontosak az illesztései, mint a gyárinak és nem is számottevően olcsóbb.
A sportlégszűrőt is ajánlották, mert csak 1x kell megvenni (mivel örök garancia van rá), viszont minimum 5-6 ezer kilométerenként tisztítani kell.
Kilóméterre nem számolom,de gyakrabban mint olajcsere, ami ugye 6ezer, és minden alkalommal, amikor valamilyen okból a tank alatt járok. Az elmúlt 45000 km alatt nem okozott semmilyen gondot, szerintem nem is fog, ha odafigyelek rá. Nem utolsó sorban olcsóbb megoldás, mint mindig venni újat, bár nem is tudom mennyi az ára a gyárinak, vagy akármilyen utángyártottnak.
"A sport légszűrőt sport célokra találták ki, sok szerelő szerint a motor élettartamát is csökkenti, az optimális teljesítményhez 1000-1500 km-enként kell mosni (...) önmagában nincs sok értelme még egy nyitott dobbal sem, csak fékpadi beállításal együtt..."
Hali!
Zircen a Nagyinál családoltunk, és pár méterre voltunk tőletek.
Amúgy Vasárnap délután lehetett...
De én Bakonybélnek gondoltam, onnan 8as felől. Majd mutatom térképen ha aktuális lesz
Akkor azt tudom mondani, hogy Blacious-nak Injektoros XX-e van. Neki is sport dob, és K&H sport légszűrő.
Ha az nem számít túl erősnek alapul, ott nem volt vele semmi gond
Bár papírforma szerint injektor térkép csere ( bár kipufogó után is kellene ) XX-en csak fogyasztásban észrevehető a különbség
Amúgy győri vagyok, szóval, ha errefelé is eljönne az a túraútvonal amit terveztek, akkor szívesen csatlakoznánk haverommal. Múltkor nyomtunk egy kisebb karikát dél felé: Győr-Kisbér-Veszprémvarsány-Győr
Sajnos már a "Csesznek-ringet" nem volt idő meglátogatni, de majd legközelebb, ha jó idő lesz akkor talán ezen a héten.
Nekem is sportlégszűrő van benne egy nyitott Raptor dobhoz. Nekem minden nagyon jól működik, viszont sajnos nincs összehasonlítási alapom, mert már így vettem.
Szóval Helló Velünk a barátomnak a menyasszonya a hölgyemény, mögöttem pedig az én barátnőm ült, de rejta csak kordura kabát volt.
Mikor láttál? Hárdkút fele én sem javaslom rettentő rossz, elég sokat járok arra kocsival, tavaj voltunk motorral is, mit ne mondjak többet volt a levegőben, mint az úton
Nekem K&N van benne, én elégedett vagyok vele! Nem gyengül el fent egyáltalán! Sőt, most hogy visszaraktam a gyári dobot, (az egrus helyett, amit tőled vettem kb 1 éve) alul is erősebbnek érzem vagyis nyomatékosabbnak. Pont úgy megy, ahogy szeretem
Hol tudnék beszerezni CBR F2-höz vezérműláncot és hozzá feszítőt? Ha van több fajta akkor valaki tud valami jót ajánlani?
Széles utat!