Szép estét mindenkinek.Szeretném a kormányomat átalakítani egyenesre.Az érdekelne,hogy valaki csinált-e már ilyet,ha igen akkor hogyan jött össze a mutatvány.
Hogyne számitana, de neked karburátoros a géped.
Az injektor miatt kérdeztem,hogy nem e butul el a moci ha nem állitok utánna semmit.Elszegényedik e a keverék ilyesmi
Sokan azt mondják hogy közép tartományban erösebb de felül elgyengül ezért kérdeztem.Mindenki mást mond
Ó, hát ez nem igazi "túra", csak összekötöttem a településeket hülyeségből. Hiszen a Csesznek környékét bele sem vettem...
13-án viszont már nagyon várom a Regéci túrát!
Az lesz az igazi ám, Mátra-Bükk-Zemplén egyszerre, aztán 2 nap tivornya!
Jelentkezzetek rá ti is.
Sziasztok riderek!
Olyan kérdésem volna hogy használ közületek valaki az f-jébe sportlégszürőt?Most szeretnék az enyémbe 1-et és nem tudom hogy a nyitott sportdobhoz mennyire ideális,vagy kell e hozzá power commander
No akkor mehetünk együtt motorozni is majd.... felétek ha jól emlékszem tavaly még elég jók voltak az utak...
Meg van még van itt úgyis Zirc közeli 2en is
Az injektor miatt kérdeztem,hogy nem e butul el a moci ha nem állitok utánna semmit.Elszegényedik e a keverék ilyesmi
Sokan azt mondják hogy közép tartományban erösebb de felül elgyengül ezért kérdeztem.Mindenki mást mond
A Facebookon kellene írni nekik akit érdekel a téma: link
13-án viszont már nagyon várom a Regéci túrát!
Az lesz az igazi ám, Mátra-Bükk-Zemplén egyszerre, aztán 2 nap tivornya!
Jelentkezzetek rá ti is.
Szóval: Szia
De van ötletem nagyobb kerülőre is
Olyan kérdésem volna hogy használ közületek valaki az f-jébe sportlégszürőt?Most szeretnék az enyémbe 1-et és nem tudom hogy a nyitott sportdobhoz mennyire ideális,vagy kell e hozzá power commander
Ha nem sikerülne csatolom a képet is.
Meg van még van itt úgyis Zirc közeli 2en is