Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép estét mindenkinek.Szeretném a kormányomat átalakítani egyenesre.Az érdekelne,hogy valaki csinált-e már ilyet,ha igen akkor hogyan jött össze a mutatvány.
Hogyne számitana, de neked karburátoros a géped.
Az injektor miatt kérdeztem,hogy nem e butul el a moci ha nem állitok utánna semmit.Elszegényedik e a keverék ilyesmi
Sokan azt mondják hogy közép tartományban erösebb de felül elgyengül ezért kérdeztem.Mindenki mást mond
Igen. RRCat, Ancsyka, Cala rendezik. Cala a házigazda.
A Facebookon kellene írni nekik akit érdekel a téma: link
Jól látom, hogy nincs az eseménynaptárban meghirdetve ugye ?
Odafelé nem biztos, hogy így megyünk, de visszafelé tuti.
Ó, hát ez nem igazi "túra", csak összekötöttem a településeket hülyeségből. Hiszen a Csesznek környékét bele sem vettem...
13-án viszont már nagyon várom a Regéci túrát!
Az lesz az igazi ám, Mátra-Bükk-Zemplén egyszerre, aztán 2 nap tivornya!
Jelentkezzetek rá ti is.
Nekem sport légszűrőm van, és sport dobom, és elégedett vagyok... az számít?
Akkor láttalak, láttalak, és akkor lehet veletek volta Berik-es csaj?

Szóval: Szia
Mármint előbb én voltam, csak megint garázdálkodott Blacious a gépemen
Jól hangzik, csak hárskút, felé rettentően rossz az út, arra nem ajánlanám a kört... bár el kell menni megnézni
De van ötletem nagyobb kerülőre is
Sziasztok riderek!
Olyan kérdésem volna hogy használ közületek valaki az f-jébe sportlégszürőt?Most szeretnék az enyémbe 1-et és nem tudom hogy a nyitott sportdobhoz mennyire ideális,vagy kell e hozzá power commander
Ment az árajánlatom mailben.
Hali tud valaki ajánlani hátsó fékbetétet 04es 600 F-be. Ha lehet Nissint szertnék, de nyitott vagyok többfajtára is
Szerintem is jó ötlet!
Hali! Mi is voltunk tegnap a 82-esen. Fekete vareaderó, Piros 600 F, és egy 600 RR
Ez így elég jóóónak tűnik, én még benne is lennék! Jó ötlet!
A link újra
Ha nem sikerülne csatolom a képet is.
Jó a táj, közel a Mátra, hús is van az erdőben
a linket újra lécci lécci lécci
Itt egy jó kis körtúra, ha meg akarjuk látogatni egymást! Bodajk-Szabadbattyán-Bánd-Zirc-Bodajk
itt lakom az isten háta mögött kettővel... azt leszámítva hogy semmi jó nincs itt, egész jó kis hely
No ez már majdnem a világ másik vége
No akkor mehetünk együtt motorozni is majd.... felétek ha jól emlékszem tavaly még elég jók voltak az utak...
Meg van még van itt úgyis Zirc közeli 2en is
Én a Bakony másik felén Zirctől 20 km-re Bodajkon!
te meg ide