nagyon tanulságos volt...
vége srácok,én már nem motorozok ,eladok mindent sisakot ,kabátot nadrágot,motort mindent....ez lett a vége
ha valaki tud valamit ,kérlek segítsetek
Tudjátok az én gyerek koromban még kötelezően tanultunk orosz nyelvet és abban tanultunk Sznyegúrocskáról, amit hópelyhecskének fordított a tanárnő nekünk. Igen, Ő valóban a mi Krampuszunk sokkal barátságosabb Észak-Keleti változata. Állítólag mindig nagy megtiszteltetés annak a leányzónak, aki eljátszhatja a szerepét az ünnepségen.
Tavaly volt egy balesetem, vészfékezésnél elment az eleje. A következményeket nem ecsetelném, csúnya történet.
Mindig használok hátsó féket is, akkor egyszer nem, valahogy nem volt a lábam fékközelben...
de jó volt erdetiben hallgatni az oroszt. nem hallottam 4 éve mióta elköltözött a moldáv szomszédom és az orosz barátnője . na ők meg magyarul nem tudtak....
Szia!
2008 decemberében vettem, és nem ez nem a beépített napszemüveges. Szerintem összekevered egy másik modellel, mert ez nekem FG-15-ös .
Amiben van napszemüveg azok pedig az IS-16 és az FS-11 Az FG-15 tesztjei
Személy szerint meg vagyok elégedve, vele elég csendes, olyan 130-as tempó fölött kezd csak komolyabb szélzaj hallatszani benne. Szerintem a minősége is nagyon jó, 4 csillagos a töréstesztje is. Viseletre is kényelmesnek találom, akár több órát is simán elvagyok benne. A szellőzése is kiváló és a plexi is pontosan zár és nem az a lötyögős fajta.
Összegezve egyáltalán nem bántam meg hogy ez vettem!
Egyedül azt furcsállom, hogy a listaára ma 60.000HUF ,én pedig akciósan 40.000-ért jutottam hozzá.
Hogy mit jelent? Hópelyhecske.....ha nem tudod ki Ő akkor a skandináv orosz télapó kisérője, mert ott nincsen krampusz (gonosz) hanem egy hópelyhecske van (kedves). Opera is készült róla.
Ja és bocsi, egy kicsit linkeltem mikor még előrébb azt montam, hogy egy szerelő világosított fel, de ez ebben a formában nem igaz. Az eredeti szakmám az a bizonyos szerelő (igaz autó), bocsi még egyszer is
Csak kíváncsi voltam ki mennyire ismeri az elöttem tökéletesen megfogalmazott a motorunk LEGFONTOSABB részét!
vége srácok,én már nem motorozok ,eladok mindent sisakot ,kabátot nadrágot,motort mindent....ez lett a vége
ha valaki tud valamit ,kérlek segítsetek
Én emlékszem több szóra, de sajnos beszélgetésben nem használhatóak.
Én tanultam Oroszt általánosban.
én is tanultam 4.-8. ig plusz utána 3 évig fakultatívan..)))
Mindig használok hátsó féket is, akkor egyszer nem, valahogy nem volt a lábam fékközelben...
Mindig használjátok a hátsót is. Mindig.
(Tudjátok, mind a kettő, rák is volt, meg mászott is
Egyébként én annak hiszek, amit látok/hallok. Az enyém állóra fékezés után hozzáér a tárcsához, szóval...
http://www.mon.hu/banyaszbeka-...
2008 decemberében vettem, és nem ez nem a beépített napszemüveges. Szerintem összekevered egy másik modellel, mert ez nekem FG-15-ös .
Amiben van napszemüveg azok pedig az IS-16 és az FS-11
Az FG-15 tesztjei
Személy szerint meg vagyok elégedve, vele elég csendes, olyan 130-as tempó fölött kezd csak komolyabb szélzaj hallatszani benne. Szerintem a minősége is nagyon jó, 4 csillagos a töréstesztje is. Viseletre is kényelmesnek találom, akár több órát is simán elvagyok benne. A szellőzése is kiváló és a plexi is pontosan zár és nem az a lötyögős fajta.
Összegezve egyáltalán nem bántam meg hogy ez vettem!
Egyedül azt furcsállom, hogy a listaára ma 60.000HUF ,én pedig akciósan 40.000-ért jutottam hozzá.
Hogy mit jelent? Hópelyhecske.....ha nem tudod ki Ő akkor a skandináv orosz télapó kisérője, mert ott nincsen krampusz (gonosz) hanem egy hópelyhecske van (kedves). Opera is készült róla.
De kérdezheted ám Őt is.
Csak kíváncsi voltam ki mennyire ismeri az elöttem tökéletesen megfogalmazott a motorunk LEGFONTOSABB részét!