Csobaj.
Csak azért nem írtam először település nevet, mert nem gondoltam, hogy ismerős vagy errefelé. Tokaj viszont hamarabb beugrik mindenkinek. Vagy a borról vagy a Motoros találkozókról!
Szomszéd település...
Van pár motoros srác tardoson is csak krossz, enduró....
Régebben én is velük motoroztam.
Bár lassan mindenki eladja sajnos
Mindenesetre ha tervezed, hogy útba ejted tardost dobj egy mailt hátha összefutunk
Egyébként most, hogy volt időm tüzetesen átnézni a gépet és pótoltam az "apróbb hiányosságokat" nincs semmi baja pöccre indul szépen egyenletesen jár és normál olajszinttel már lehet neki tépni ami a csövön kifér! Se füst se semmi!
Én is stuntra használom direkt ezért vettem.
Remélem bírni fogja a kiképzést...
Gondolta minek az bele, csak egy keréken közlekedik, fighterkedik vele úgyis, nem kell mit szűrni, azon is lehet spórolni. Majd eldolgozza a muslincákat! Meg kivehette volna már az első kereket is, ennyi erővel az se kell bele. Ülés sem kell rá, mert csak áll rajt stunt közben, de ha benzint sem rak bele, akkor meg milyen szép halk lesz egy idő után!
Jééézusom, ilyen b@lf@szokon szoktam kiakadni, igen! Nesze neki Streetfighter!
Remélem tudok segíteni, habár nekem is csak 1 hónapja van meg ez a drága masina, de én is tapasztaltam nála elölről ilyen nyekergést, de általában nekem ez akkor jött elő ha még az első féket is ráhuztam és a teleszkop mozgott le- föl! Már mindent átnéztem , de az atyaúristenért nem találtam semmi gázosat, majd tök véletlenül sikerült rájönnöm hogy mikor tólás közben is fékezek eggyet az elsővel akkor a fékcső hozzáért a duda oldalához és higgyétek el elég fura hangja volt!
Remélem adtam egy tippet, ha nem akkor sok sikert a kereséshez!
Ti használtok lézerblokkolót?
Ha igen akkor az érdekelne hogy előre is tetteket fejet? illetve hogy magát az egységet hova szereltétek be? Külön kapcsoló van-e hozzá a kormányon?
Esetleg fénykép ezekről? :)
Hali, srácok kéne egy kis segítség. van egy cbr600f (1996) gépem. most lett felújítva,de valami nyekereg az elejében ( sárvédő környékén ) .olyan mint ha két műanyag nyikorogna egymáson ,de nem látok semmit. ezt főleg kanyarodáskor és toáskor hallom. új fékbetétek, új tárcsák, vannak rajta. de már előtte is csinálta....
Nálam nagyon egyszerű a képlet.
Magasabbra volt állítva a tompított.
hidd el mindenki észre vett.
Nekem is villogtak sűrűn, ha kedvesemmel utaztam, mert akkor már nagyon fényszóró hatása volt:-)
Lejjebb vettem, mert kedvessel is megyek és belegondoltam, hogy azért ez nagyon kellemetlen ..
És még elfelejtettem hozzátenni, hogy levegőszűrő nem volt a motorba úgyhogy még szerencse, hogy megnéztem! Erre annyi volt a válasza, hogy ő is így vette....
Ehhez végképp nem tudok mit hozzáfűzni... esetleg annyit, hogy címeres ökör az ilyen!
Csak azért nem írtam először település nevet, mert nem gondoltam, hogy ismerős vagy errefelé. Tokaj viszont hamarabb beugrik mindenkinek. Vagy a borról vagy a Motoros találkozókról!
Van pár motoros srác tardoson is csak krossz, enduró....
Régebben én is velük motoroztam.
Bár lassan mindenki eladja sajnos
Mindenesetre ha tervezed, hogy útba ejted tardost dobj egy mailt hátha összefutunk
Én is stuntra használom direkt ezért vettem.
Remélem bírni fogja a kiképzést...
Már 1400km-t tettem a mociba idén. Még csak április van!
- értem én, értem én, hogy benzinnel!
De mitől megy?
Jééézusom, ilyen b@lf@szokon szoktam kiakadni, igen! Nesze neki Streetfighter!
Remélem adtam egy tippet, ha nem akkor sok sikert a kereséshez!
Ti használtok lézerblokkolót?
Ha igen akkor az érdekelne hogy előre is tetteket fejet? illetve hogy magát az egységet hova szereltétek be? Külön kapcsoló van-e hozzá a kormányon?
Esetleg fénykép ezekről? :)
Köszönöm!
Magasabbra volt állítva a tompított.
hidd el mindenki észre vett.
Nekem is villogtak sűrűn, ha kedvesemmel utaztam, mert akkor már nagyon fényszóró hatása volt:-)
Lejjebb vettem, mert kedvessel is megyek és belegondoltam, hogy azért ez nagyon kellemetlen ..
Ehhez végképp nem tudok mit hozzáfűzni... esetleg annyit, hogy címeres ökör az ilyen!