Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ezt a polgármester f..ra húznám(pedig ismerem ,falumbeli volt,de letagadom!)
http://www.boon.hu/tiszaujvaro...
sziasztok
hol tudnék láncvezetőt olcsón a mocihoz?
Nah.
Hanyagolni fogom a lánc olajozást a motorolajjal.
Mert takarítani kell azt amit a lánc lever magáról.
Azt meg nem szeretem.:-)
ebben teljesen igazad van
Az úszó féknyergeknek egyik sajátossága, hogy csak egyik oldalon vannak dugattyúk, így csak az mozog. A vele szemben levő fix betét csak kitámaszt, illetve a féknyereggel együtt mozog, ezért hívják ezt úszó féknyeregnek
Jól tévedek, Lacíííííí?!
Most aztán jól megvilágítottad tudatlan fejem...
mi az a márkakereskedés?

Kinőttem már abból hogy 800Ft-t adjak olyanért ami 30Ft max
félsz?
he , hagyjuk...

én má nem akarok róla beszélni..
ez a vidi mit is akar pontosan mondani? mert a hátsó fék nálam is ezt produkálja (csak az 1ik oldalt nyomja be, így az el van kopva a másik meg neme...
lőttem egy 1-2 képet, hátha érdekel valakit :)

http://sportmotor.hu/motoros_k...
Új indexek eladók.Postai úton is. 1500ft/Db 06 70 459-6036
csak anyiban hogy szólni kell ha akarsz jönni, tudják hányan leszünk, a helyek miatt
AKKOR ÉN KIHAGYOM.....
201 ember van meghívva
de az ilyen bejelentkezős buli, írj a CBR klub fórumba
május valamennyi
mikor is?
na mindegy nem firtatom tovább. ugyse szeretem ezt a fórum okoskodást ha valami kínom van megcsinálom magamnak és általában működik majd jól megisszuk erre a sört regícen
persze azt mondják a videóra hogy az én fékem rosz, mert az vissza megy
majd akkor elmagyarázom neked az álláspontomat ezekről a dolgokróll hogy a féktárcsa légáramlata tolja vissza meg ilyenek..

ez egy F1es CBR itt van a garázsba kis felújításon esik át.
Most néztem a vidid, jó lett, meggyőző. Képzeld az enyém nem mozog ennyire! Ez mié, kerti traktor? Csak nem képes voltál leszedni a múvi sztárról ezért?!

Húú de várom már Regécet! Akkorát lazítunk, hogy jó ha másnap felébredünk! Felétek vannak jófajta házi borok, esetleg faterodnak?
Hogyan rögzítetted az "under tail"-t? Nekem elég bizonytalan lett, mert csak az a 2 gyöszös idomrögzítő bolha tartja és az idom alsó pereme. Ha van rá ötleted szívesen venném, ha megosztanád velem.
Nagyon tetszik a tiéd, tudod, tőled vettem az ötletet én is. Köszönet érte.
Nem mindenki tudja viccesre venni a figurát