Az úszó féknyergeknek egyik sajátossága, hogy csak egyik oldalon vannak dugattyúk, így csak az mozog. A vele szemben levő fix betét csak kitámaszt, illetve a féknyereggel együtt mozog, ezért hívják ezt úszó féknyeregnek
Jól tévedek, Lacíííííí?!
ez a vidi mit is akar pontosan mondani? mert a hátsó fék nálam is ezt produkálja (csak az 1ik oldalt nyomja be, így az el van kopva a másik meg neme...
na mindegy nem firtatom tovább. ugyse szeretem ezt a fórum okoskodást ha valami kínom van megcsinálom magamnak és általában működik majd jól megisszuk erre a sört regícen
Most néztem a vidid, jó lett, meggyőző. Képzeld az enyém nem mozog ennyire! Ez mié, kerti traktor? Csak nem képes voltál leszedni a múvi sztárról ezért?!
Húú de várom már Regécet! Akkorát lazítunk, hogy jó ha másnap felébredünk! Felétek vannak jófajta házi borok, esetleg faterodnak?
Hogyan rögzítetted az "under tail"-t? Nekem elég bizonytalan lett, mert csak az a 2 gyöszös idomrögzítő bolha tartja és az idom alsó pereme. Ha van rá ötleted szívesen venném, ha megosztanád velem.
Nagyon tetszik a tiéd, tudod, tőled vettem az ötletet én is. Köszönet érte.
http://www.boon.hu/tiszaujvaro...