Kb. ott ahol a piros kör, van ott egy 11-es furat (az 55 mm-es darabban) gyárilag a blokkot rögzíti a vázhoz. A 3 mm-es darab az idom, sajnos azt fúrni kell.
Sziasztok! Terveztem bukógombát a cbr-re, Alumíniumból lett készítve Remélem sose fog kopni 2*1000ft volt az alu rúd, csavarok 400, szerencsére suliba volt rá lehetőség elkészíteni. Ma végre beindult a motorom 5 hónap óta ideje volt már...
Hát igen, mi még kötelezően tanultuk. Kár, hogy semmi értelme nem volt az akkori nyelvoktatásnak mert nyelvvizsga nincs belőle (pedig a nyelvpótlékhoz milyen jól jönne)
Egyébként a mi orosz tanárnőnk (Sznyegurocskánk) bomba nő volt, minden srác belé volt esve. ( taníthatott volna másra is az oroszon kívül)
Hiszel a felépülésedben?
Ha van hited benne, akkor volna míről beszélgetnünk.
Kicsit messze laksz fizikailag, de semmi nem kivitelezhetetlen.
De kérdés az hiszel a felépülésedben?
Hiszel abban, hogy meggyógyulsz?
Igazán meg akarsz gyógyulni?
izom sorvadás + csontritkulás, többszörösen áttétes...+ össze omlott a hormon háztartásom (nem termelődik a tesztoszteron) ja és most már ráadásul depresszió..
3 éve tudják,hogy gáz van,de én nem hittem benne. most meg még a melóhelyen is szopatnak..(sógorom)
Motoros pólók szezonkezdésre! Szerkeszd meg a saját, egyedi pólódat, kiegészítődet!
Kitűnő húsvéti ajándék!
www.motoros-polo.hu
Hűű..asszem elmegyek és kipróbálom az új CBRF-t
Szép a géped
Jaaa és Google a barátom...
Majd rászokok...
Üdv,
Sne
nagyon szép a gép
és hogyan szerelted fel, megfúrtad hozzá a vázat?
Vagy ennyit még pont értesz?
...és te most melyik vagy?!
Второй вопрос, который я не понимаю ...
Egyébként a mi orosz tanárnőnk (Sznyegurocskánk) bomba nő volt, minden srác belé volt esve. ( taníthatott volna másra is az oroszon kívül)
Csak optimistán és nem depresszióba esni! Ez nagyon fontos!
Ha van hited benne, akkor volna míről beszélgetnünk.
Kicsit messze laksz fizikailag, de semmi nem kivitelezhetetlen.
De kérdés az hiszel a felépülésedben?
Hiszel abban, hogy meggyógyulsz?
Igazán meg akarsz gyógyulni?