Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is most vettem egy ugyan ilyet mint te csak én az F4i Sport változatot, és nekem is ez lett volna a következő kérdésem a fórumtársakhoz, de már megkaptuk a választ!
Nos.
Nem akarok nagyon belepofázni de a az igaz, hogy a tartalékot mutatja csak, ha felvillannak a csíkok.
Viszont csak 4.db csík van és nem 5.!
A tartalék 3.5 liternek felel meg.
Amint megjelennek, menj tankolni.
Ez mind jó tanács, mind ezt javasolja a használati útmutató is!

Ui:
Nekem még volt két csíkom, ami nem villogót (másik kettő már igen) és mégis kifogyott a benzin a gépből.
Szóval amint megjelenik, irány tankolni, mert ha lerohadsz valahol a következő kútig tolhatod a vasad, és az bizony örök emlék lesz, az tuti!
Márkakereskedésekben álltalában van, legalábbis nekem elsőre tudtak adni, de vannak szettek is, amikor egybe van különböző színűre elokszált csavarokkal, pl plexihez, vagy ilyesmihez
Ja, én is

Az nem benzinszint jelző, hanem benzin- parajelző, ha azt látod, kezdj el gondolkodni a tankoláson. Főleg, ha egyszerre villog minden csík...
Lassú vagyok
Nem jelzi, csak a tartalékot! Ki is írja fölé, hogy RES, majd egyesével elkezdenek villogni fentről lefelé, majd végül együtt az összes villog (én ezt nem szoktam megvárni), aztán egyszer csak megáll! Használd egészséggel!
Köszi szépen:):)
No para, ez természetes, így is kell csinálnia
Ha átáll tartalék módra, azaz fogytán a benya, akkor majd kiadja az 5 kis szegmenst, kockát szintjelzőnek, majd ahogy fogy úgy kezd el egyesével villogni, majd végén már az egész szintjelző, de még akkor is van benn vagy 3,5 lityi...
Szal agyonbíztosított
Sziasztok
Haza hoztam a CBR600f4i-m viszont egy olyan kérdésem lenne,
hogy ráadom gyújtást bal oldalt ott van az üzemanyag szint jelző felvillan amjd eltünik, tehát menet közbe nem mutatja meg semmikor sem
Ez vajon mitöl lehet? Állítólag jeleznie kellene a benzin szintet...
Köszi elöre is
Köszönjük a képet.
Ha valakinek megtetszik, jelezni fogja bizonyosan.
na mégegy
Találtam képet, de ezek is telósok, és nem csúcsmobilom van
Ha hazaértem lefotózom, de csak telcsivel tudom, mert tesóm kölcsönkérte a fényképezőt. 3 éve.
Ha volt innen vki ma a C. Jani féle pályamotoros oktatáson, írhatna egy kis beszámolót.
Használj rendes olajat ahogy kolléga mondja, és cseréld megfelelően.
A sok rövid használat bedúsította az olajat.
Képet is tessék felrakni.
http://www.kepesmotor.hu/honda...

sziasztok! Szeretett motorom eladásra vár. Komoly érdeklődők jelentkezését várom :) Széleset!
A váltóról nincs tapasztalatom, de a benzinszagú olaj természetes ennyi idő után, úgy tudom.
Inkább használj olcsóbb olajat, de rendes időközönként cserélgesd, ha a tiéd lesz a vas! Meghálálja.
Ok! Egy ötlet volt.......
A segítségeteket szeretném kérni.
Motor vásárlás előtt állok egy honda hornet 250.
Azt szeretném kérdezni, hogy az a tengely amin a váltókar van 3-4mm-t mozog ki-be. Ez miért van és mennyire súlyos?
A másik amiben segítségeteket szeretném kérni, hogy az olajat megszagolva benzin szag volt érezhető erősen.
Ez miért van és mennyire súlyos?
A motor az elmúlt pár évben elvileg csak pár ezer km volt használva és nem volt olajcserélve benne 2-3 éve.
Olcsó benzint!
Hali! Több ilyen cserés ajánlatot is kaptam, de én meg szeretném tartani a gyári idomokat is... Gondolni kell a későbbi eladásra.
Sziasztok! Van egy eladó Egrus dobom összekötővel F4i-ről, szerintem f4-re is jó! Valakit érdekel? I.ár:30e