Hali!
Itt megtalálod a teljes árlistát HJC kiegészítőkhöz link
dd@hjc.hu címen meg is tudod rendelni, korrektek, én már rendeltem kiegészítőt sisakhoz!
Kollega! Te szoktál néha viccelni is, vagy azt nem tudod mit jelent?!
Szerintem rajtad kívül mindenki röhögött rajt. Vigyorogj már te is néha wázzzeeeeee! Kapcsolj már, csak mókázunk!
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy HJC FG-15 bukó hátulján lévő műanyag légterelőt lehet-e cserélni?
Ha esetleg lehet akkor hol lehetne beszerezni?
Válaszokat előre is köszi!
Sziasztok! márkatársak , oylan kérdéssel fordulok hozzátok hogy az f3 as cbrre passzol az f4 illetve f4i kipufogója? Mert f3 hoz szeretnék kipszit venni de mind f4 eshez van ésm ha passzolna az összekötő akkor zsír lenne. !
Üdv Mindenkinek
2005 mocimban megérett a légszürő a cserére.Nézegettem internetes boltokban találtam is 3 különböző márkát, de a haverok felvilágositottak, hogy az a 2005 höz nem jó ,ahoz csak gyárit lehet venni. Valakinek ötlet ezzel kapcsolatban? Vagy hol tudok venni hozzá levegőszürőt?
Kedves Kolléga! Negatív nyomás? :-) Tudom, bekaphatom, de akkor is. :-)
LaciCRM: szerintem NINCS, vagy legalábbis RÉSZBEN NINCS :-), mert vákuum ugyan ott nincsen, hiszen fékfolyadékkal van feltöltve, de a te megoldásod közelebb volt a valósághoz, szóval megvan a kettes :--
Na, télleg hagyjuk mára! Mondjuk inkább úgy, hogy negatív nyomás (=szívás).
Eszembe is ötlött egy mondat győztes szavai nyomán :
Valaki igazán negatív nyomást gyakorolhatna a nemi szerkezetem csuccccsára! (Mondjuk aki folytatja a témát )
Olyan jó nézni, ahogy vitáztok majdnem semmiségen :-)
Amúgy szerintem az fog nyerni, aki nem írja le többször, hogy vákum, ami ráadásul vákuum, de az itt szerintem egyáltalán nincsen, lévén, hogy ugye folyadékkal teli rendszerről van szó. Ahogyan nem a "hideg jön be", hanem a "meleg (hő) megy ki", úgy a vákuum nem "szív be" semmit, hanem a légnyomás "tol be", nem?
Volt valaki tegnap a road and ride-on? Egész jó volt. És a mentő is csak egyszer kellett :-(
Sajnos itthon nem ugyan olyan jogok vannak minden embernek és a sajtó pedig tudjuk hova áll. Tisztelet a kivételnek, mert szerencsére van aki nem csak egy szemszögből vizsgálja a kérdést.
Itt megtalálod a teljes árlistát HJC kiegészítőkhöz link
dd@hjc.hu címen meg is tudod rendelni, korrektek, én már rendeltem kiegészítőt sisakhoz!