Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladnám a motoromat is(kategória váltás miatt) 500 kp (ért fix) elvihető ,de sosben ,mert van egy kinézve ,ami nagyon tetszik..
Sisakreflektor!Óriási!
Rendben,gondoltam megkérdezem,de akkor nem mókolom össze.
méret hiba miatt eladó.((( meg vettem,de nem tágul....
próbáltam 1 hónapig (kámzsában)használni,de nem tágult .így nekem kényelmetlen...
jó tudni!
megjegyzem!
jah jah ott.
Csizmát vettem asszem 23-ről alkudtam le 18-ra. Eleve úgy mentem oda hogy írtam egy levelet nekik, hogy én csak akkor utazok ilyen sokat ha kapok árengedményt. Azt írták, hogy beszélhetünk róla. Sikerült!
Tesóm még meg is kérdezte már mikor eljöttünk a boltból hogy számlát nem kellett volna adnia. Mondtam neki: Há hülye vagy!
A bembonál?
És mit vettél?
Mennyit alkudtál?:-D
Én még alkudtam is náluk!
Igen, nekem sem az első ottlétem volt.
A másik hely amit bírok, az a bázismotor.
Vásároltam már én is ott. Fasza áron árulna cucokat.
Hétvégén vagyis pénteken vettem egy mocis gatyot a bembomotornál.
Reggel elég hideg van, szűkségem van rá.
16.900 adták, és jó minőségű. Bélelt protektoros, lélegző, zsebes, stb, stb.
Csak szólok, hátha más is tervezett ilyet.
Át ne kösd, nem szabad.
a lámpa így van belőve.
De, ha azt megtudod csinálni, hogy mind a kető tompitottan világitson, és a refiként is használható lehessen, az jó lenne.
No, akkor biztos összefutunk majd
Ismerős volt a motor. Ha az enyémet 2 héttel hamarabb elviszik, én is náluk vásároltam volna. Az orrom elől adtak el egy F3-ast
Miskolctól nem messze Felsődobszán lakom, és igen a Grandétol vettem még szeptemberben.
Szia! Igen, miskolci vagyok. Te?
A motort a Grande-tól vetted? Ők hirdettek régebben ilyet.
Az a kedvencem, mikor körforgalomban láthatóan tempósan (ahogy szoktam :), jól ledöntött motorral haladok, erre bevág elém, elsőbbséget nem megadva, gondolván ő még befér...
Na akkor grrrrrr....
Az én tompítottam a középső lámpa!
Ne kösd át, erre célra való a sisak reflektor. Én is azt használom, mint rengeteg más motoros. Neked még nincs?! Nem drága és nagyon jól műxik. Automatikus! Egyébként házilag is elkészíthető.
Leírása:
Vegyünk egy komoly vasat, egy bukót a fejre és indulhatunk is. A vörösen izzó fényű, szikrázó szemű sisakreflektort kizárólag public enemies (pl. trabantos vénasszonyok, kispolskis mazsolák) aktiválják automatikusan, mikor a forgalomban elénk keverednek és feltartják a normális haladást, de le nem húzódnának a világ összes kicséért sem és még nekik áll följebb. Na ekkor aktiválódik a kupakban a vörösen izzó fejünk, szemünk szikrát szórva, sisakreflektorként.
Hali!
Olyan kérdésem lenne,hogy nektek is a jobb oldali fényszórotok a tompított?Keresgéltem képeket,nem találtam.Sztem hülyeség,mert ha kikukucskálok a kocsi mögül nem világítok 1ből,majd ha csak a morot másik fele is kint lesz.Szerintetek megérné átkötni őket?
Mahle oc575 szűrőt tett már fel valaki 600-f-re?
Megy egy nő a dokihoz, kékre-zöldre verve, mire a doki felkiált:

- Istenem, mi történt magával?

A nő sírva mondja:
- Akárhányszor jön haza az uram részegen, mindannyiszor megver ....

Hmm, - mondja az orvos - tudok erre egy teljesen biztonságos és hatásos szert!

Azután, hogy az ura hazaért, vegyen egy csésze kamilla teát és öblítse vele a torkát! Alaposan és hosszan öblögessen!

Két hét múlva jön ugyanez a nő a dokihoz; virágzóan néz ki és mondja:
- Doktor úr, ez valami csodálatos, amit javasolt! Képzelje, jön haza az uram holt részegen én meg csak öblögetem, és öblögetem a torkom, ő meg nem bánt engem...

- No látja! - mondja a doki szerényen - Egyszerűen csak kussolni kell...

Elől az van, de hátul nem tudom. Az sem rossz ötlet.
Betét szerintem mindenképpen cserés lesz, vagy gyárira vagy jó minőségűre.

Amúgy a tárcsának nincsen válla és nincsen elszíneződve sem. Próbálom megnézni, hogy egyenletlen-e a felszíne.
Egy gyári betéttel még meg lehetne próbálkozni, ha a tárcsa okés. Esetleg racingosabb betét, de az meg "eszi" a tárcsát.
Egyéb tipp: fém fékcső... (?)
Az már megvolt. Szétszedtem, új olaj és pucolás. Azonban szerintem még valami stimmel a fékkel, mármint nem gyári értéke lehet. Hozzá teszem a KPM vizsgán átment, fékpadon szépen teljesített, bár láttam egy izzadság cseppet a homlokán a biztos úrnak.

Lehet olyan oka, hogy pl.: egyenletlen a felület vagy a betétek megégtek, eldeformálódtak ill. gagyik? Én paripámban komolyabb fék van, így ahhoz nem tudom hasonlítani.

És igen, de nem csak a hátsófék hanem én is akadozva működök, biztos lassult a netem.
Ééétem, szaraxik a gép, meg a net is akadozik, ezért nem az igazi a hátsó fék. Vágom én.

Komolyra fordítva a szót, mielőtt költségekbe vernéd magad, nézd meg nincs-e beállva, berohadva a fékmunkahenger. Akkor szokott ilyeneket produkálni, meg ha el van tömődve a fékfolyadék útja valahol.
Összefoglalva: Fékfolyadék csere egy alapos hátsó fékrendszer tisztítással. Olcsón megúsznád: 1 féktisztító + 2-3 dl fékolaj.
De hozzá teszem semmi sem az én hibám, mindent a gépre és a netre fogok, meg az oldalra.