Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lényeg, hogy nem fog a fék és ezen szeretnék változtatni, hogy biztonságban tudjam Sne-t.

De szerintem alszok egyet a mondatomra és elmondom Sne nek, hogy mit kérdezzen meg.
Nos igen, az utolsó mondat első fele is igen csak kuszára sikeredett. Fuss neki mégegyszer!
Előbb elküldte a hozzászólásom mielőtt én elküldtem volna és nem fejeztem be, de közben elfelejtettem.
Jelenleg teljes testsúly ráhelyezésénél érezhető, hogy csinál valamit. Ha én vezetem akkor minden erőmet felhasználva már majdnem fékez is.

Most lesz majd tárcsa csere, mert nem 100 as és ha már esetleg lehetséges akkor simán csere, ha meg túl erős lesz akkor meg kell tanulni használni.

Vagy ez amúgy ilyen általános, hogy a hátsófék amolyan valamit vezesd le a félelmed, de figyelünk, hogy meg ne csúsztasd a fen
Az sem jó ám, ha a hátsó fék túl erős...
Szia üdv köztünk!
Ahogy látom nem laksz messze.
Tudtok olyanról aki a hátsó féket dupla dugattyúsra cserélte? És véletlen nincsen valakinek hátsóféktárcsája? Ja F3 ról van szó, bár azt lehet tudtátok.
Március 18-án Kanizsára kellett mennem,az oda-vissza 110km.
Tele tankkal indultam, és tele is raktam itthon 2116 ft-ért.

Akárhogy számolom az 6 liter (vagy az alatti ) fogyasztás

Na jó lassan mentem, mert esett

Egyébként meg ha 15 litert enne 100-on, akkor is motoroznánk nem?

Bár lehet, hogy kevesebbet...
Ha már az alkatrészek összekoptak biztos csökkenni fog a fogyasztásod! Egyébként az enyém normál viszonyok között beéri 5-6 l-rel, de etettem már vele pályán közel 9 l- t is.
1100 as.

Viszont ugyan ez van nálunk is, hogy 70% ban mindenkinek 6,5 liter a fogyasztás átlagban. Extrém esetekben is 8 alatt. Nekem meg 7 től kezdődik, de inkább a 8.

De különben szerintem is kevesebb lesz neked a fogyasztás. Én úgy vittem lejjebb, hogy jó olaj és gyertya választás.
remélem is, vagy megfenyegetem.(mellé rakok egy babettát jelzés képpen, hogy amennyiben tovább iszik, lecserélem)
de neked 1000-esed van, nem egy 600-as:-)
Sziasztok!

Tegnap megvolt az első komolyabb túránk: Győr - Tihany. A cseszneki szerpentint nagyon élveztem, bár az egyik kanyarban apró kavics szóródott az útra, imádkoztam is, hogy maradjon alattam a motor.
Na de ezt csak azért írom, hogy a fogyasztás nagyon kellemesen érintett. Sokkal rosszabbra számítottam, beérte a gép 5-5,1 literrel. Mondjuk hozzátartozik a dologhoz, hogy nem téptük neki eszetlenül, lakott területen kívül átlag 120-130, egy-két komolyabb odapörköléssel és gyorsítással tarkítva.
Szóval roobertoo, a te géped is biztos kevesebbet eszik majd 1-2 literrel, ha túl lesz a bejáratós időszakon.
Szép jó napot. És jó nap lesz az tuti......remélem.

Hát igen ez a motorozás másik szép oldala, ha valahol találkozol motorossal, akkor el lehet vele beszélgetni és még nagy esély van arra is, hogy ha baj van akkor segítetek egymásnak.
Persze sokan vannak akik egyik kategóriába sem esnek bele, de nem lehet mindenki normális.

Egyébként 8 liter nekem átlagos sőt sokszor örülök is neki.
Nah
WROOOOOOOM, nekem ezt adja ki..

"nappal ezelött amíg mentem haza egy suzuki gsf-es mellé csapódott és együtt vigyorogva mentünk a 4-es úton.
Tök jó volt, nézegettem a mociját 100km/h-nál, majd vigyorogtunk:-DD

Tegnap a tesconál leparkoltam, na nem vásárlás szempontjából, hanem ott találkoztam volt kedvesemmel.
Éppen egy cbr600rr mellé álltam be, egyből beszélgetésbe elegyedtünk.
Lazán lefikáztam a motorját, hogy az full kényelmetlen, mire ő mentegetőzni kezdett, hogy hát olyat nézegetett, mint az enyém, de aztán RR-lett.
Bírom, hogy amint motorost látunk, egyből csevegni lehet vele.

Fő kérdésem az volt, a te géped mennyit fogyaszt?
Miután azt mondta HETET! köpni nyelni nem tudtam az én részeges paripámhoz képest.
De hallgatva rátok, most nagyon finoman megyek.
Jó a hangulat az oldalon, ezt szeretem srácok, csak így tovább. Mindíg kell egy kis őrület ehez a taposómalmos életünkhöz!

BŐŐŐŐŐŐŐŐMMMMMMMM
De jó az ötlet!
Új vagyok még itt, üdv a brigádnak!
1. Őszintén?! Nem tom mennyit. Attól is függ milyen intenzitással használod a vasad, télen-nyáron, nyélgázon, stb...
Olvass utána a neten!
2. Igen, 24-nél mindenképp.
Az egy VFR, azé ilyen a hangja! ...vagy pedig hengerfejes lett.
At enyémnek meg ilyen a hangja:
vromm, vromm, vrooooooooooooommmmmmmmmm
Ez kész...
én nekem niha ilyen BooooÖÖÖÖÖŐŐŐŐÉÉÉÁÁÁÁÁÉÉOOO JEEEÁÁÁÁHHHHH
Mennyit bír a sima?
Másik kérdésem, hogy 24.000-nél mindenképp cseréljem-e a gyárit?
Persze, az azért van, mert sokáig húzod neki: BLŐŐŐŐŐŐŐŐ
Ha csak kicsit húznád neki, akkor csak olyan hangja lenne, hogy BLÖ. azt tolod neki a 2-t, 3-at, stb...

Istenem, de fáradt tudok lenni néha. Laci kihozza belőlem!
úgy hallottam egyenletesebb az alapjárat, és picivel könnyebben is indul a motor, ez nem igaz?