Teljesen egyforma a két kormányvég súly, nekem is hiányzott, én esztergáltattam hozzá a gyári alapján 2 db-ot és tök jó lett. Szerintem a kettőt is megúsznád így 2 ezerből, vagy ha van ismerős esztergályos, akkor akár ingyen.
Valakinek elfekvőbe esetlegesen nincsen 2005.ös CBR 600 F hez való jobbos kormányvégsúlya? Most beszéltem Honda Dream-ékkel és horror árat mondtak rá (4100Ft a kormányvég, 1470Ft gyűrű, 847Ft! csavar). Vagy esetleg bontó ahol be tudnék szerezni ilyet?
Nekem egyszer megkellet állnom, könnyíteni magamon és akkor vettem észre, hogy a kulcs a tank és a váz közé eset. Hatalmas mázli volt, hogy nem hagytam el. Azóta kötöttem egy nyakba akasztós kulcstartót a kormányra és az akasztójába beakasztom a kulcsot.
Én is hasonlóképp jártam, munka közben lestem milyen jó is az idő, nem baj holnap nem dolgozom megyek egy kört, hát egész nap esik.. aztán ha megint munka akkor itt a jó idő.. majd megint esik, és hideg is van...
Jöhetne lassacskán már a tartós meleg
Bár elég legyen nekem a motorozási meleg, nem kell hogy parasztpukkasztó hőség legyen
És Milyen anyagból esztergáltattad? Mert gondolom számít a súlya is egy ilyennek.