Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

És Milyen anyagból esztergáltattad? Mert gondolom számít a súlya is egy ilyennek.
Szia!

Leghamarabb szombaton tudok küldeni képet róla, de egyébként a gyári kormányvégsúlyról van szó. Előre is köszönöm a segítséget :)
Sziasztok!

Teljesen egyforma a két kormányvég súly, nekem is hiányzott, én esztergáltattam hozzá a gyári alapján 2 db-ot és tök jó lett. Szerintem a kettőt is megúsznád így 2 ezerből, vagy ha van ismerős esztergályos, akkor akár ingyen.
Bakker, nem találom a neten. Kanizsán hozattam az egyik boltba, de ők is úgy rendelték mástól.
Egyformák, csak 180 fokkal elforgatva

Én nemrég vettem, na mindjárt rákeresek, hogy hol...
Tévedés, mert a 600F-be nem hengeres végű kell, henem vágott. Ha a hengereset veszed, akkor farigcsálni kell a kormányban...
Hali! A jobbos, meg a balos nem egyforma? Nekem van valamilyen, ha leírod, vagy küldesz egy képet akkor megnézem milyen is.
vegyél utángyártottat, sokkal jobban néz ki
(06 20 438 7981 ) Neki van kormányvégsúly a bontó helye :Csetény ha jól tudom 2000 pénz csavarral együtt.
Sziasztok!

Valakinek elfekvőbe esetlegesen nincsen 2005.ös CBR 600 F hez való jobbos kormányvégsúlya? Most beszéltem Honda Dream-ékkel és horror árat mondtak rá (4100Ft a kormányvég, 1470Ft gyűrű, 847Ft! csavar). Vagy esetleg bontó ahol be tudnék szerezni ilyet?

Előre is köszönöm a segítséget!
Ha az újat vesszük akkor tuti egy elzárt részen megdolgoztatjuk, hogy minden rendben van-e vele.

Sajnos a pénz nagy úr.
Inkább a tárcsán van a hangsúly. Mert betét az valóban fogyó eszköz. Egyenlőre az új a nyerő, de megnézem és megpróbálok egyezkedni.
rendben!
telszámot tudod?
OK srácok, köszi a segítséget! megnézem a forgalmit, és holnap kiderítjük, hogy mi kell bele, és mennyiért! THX
És akkor vinném a műanyagokat is...
Ha megyünk csörgök úgy jó?
én már vettem használtat... nem volt vele gond.. de persze előtte alaposan át néztem..

ez a KTM-nél volt nekem
Én inkább az újat választanám, előbb-utóbb úgyis kell benne betétet cserélned
Az f4i-ből elhagyni nehéz lenne.
Nehezen jön ki és nehezen megy be.
szándékosan.
az a baj én még azt se tudom ,hogy merre keressem... azóta volt egy pár zsolt és gyula nap....
Nekem egyszer megkellet állnom, könnyíteni magamon és akkor vettem észre, hogy a kulcs a tank és a váz közé eset. Hatalmas mázli volt, hogy nem hagytam el. Azóta kötöttem egy nyakba akasztós kulcstartót a kormányra és az akasztójába beakasztom a kulcsot.
én meg elhagytam a motorom, 1 egy kulcsát...
Nekem nagyobb kedvezményem van a Bárdinál.
Itthon. Kövezem az udvart.Még szabit is vettem ki rá péntekre.
Gyömrő.
szent imre u.
Én is hasonlóképp jártam, munka közben lestem milyen jó is az idő, nem baj holnap nem dolgozom megyek egy kört, hát egész nap esik.. aztán ha megint munka akkor itt a jó idő.. majd megint esik, és hideg is van...

Jöhetne lassacskán már a tartós meleg
Bár elég legyen nekem a motorozási meleg, nem kell hogy parasztpukkasztó hőség legyen