Hát igen, árban majd' a duplája (másfélszerese) neki, de tovább is tart.
Tehát csak a pénztárcám vastagsága és a céljaim a motorral határozzák meg, hogy melyiket válasszam. Ha nem sokáig tartom meg, akkor tuti nem veszek bele irídiumost!
Huuu srácok kellene nekem egy kis segítség, lehet hogy hosszú távon idegesítő leszek majd a sok marha kérdésemmel, de még számomra nagyon új ez a gépezet!
Mivel most vettem a gépet és a srác is azt mondta akitől vettem hogy 1 éve volt benne olaj csere utoljára , ezért most szeretném lecserélni, de látom hogy itt a HONDÁéknál nem írják rá a betöltő nyílás mellé hogy milyen viszkozitású olaj kell bele.
Kérlek segítsetek!
Szervízkönyv szerint 24 000-nél, de azt mondják elmegy 48 000-et is. Mondjuk én iridiumost tettem bele, ami elég drága, de 48 000-enként azért ki lehet szerintem bírni. Hűtőfolyadékot, meg fékfolyadékot én 2 évente szoktam, nem veszélyes tétel, úgyhogy szerintem nem vesztesz vele.
Ja, a te mocidat is elcsakliznám egy körre:-)
Komolyan, olyan szépek ezek az F3-asok, hogy csak na.
Szín világba akkor érte a fénykorát a CBR.
Bár ami után jön, az F4 az a forma és szín világ csúcsa a CBR nél.
Az enyém az a non-plus ultra, de hát ilyen elődökkel csakis szép gyermek jöhet világra.
Így nem nagy kunszt.
Szerintem ne izgulj a fogyasztásod miatt, amint túl leszel a bejáratós időszakon, és "összecsiszolódnak az alkatrészek" szépen be fog állni egy csuklótól függő fogyasztásra. Faterom 1,4 es Opel Astrája új korában vétel után 12 literes fogyasztás produkált az első 3-400 km-en. Azóta meg 6,2-vel eljár.
Menni mindenhol lehet 90 felett.., de szabályosan csak autó úton és autópályán ott, ahol a jelző tábla nem korlátozza.
Szóval akkor megvan miért eszik 8.1-et.
Ti nagyon óvatosan vezettek.
Lehet azért eszik nekem 8-at, mert amikor lehet egyesbe huzok neki egy kilot?
De ezt nézzétek meg. http://sportmotor.hu/motoros_v...
Ez biztos 6literes fogyasztással megy.
Amikor volt egy Honda Preludom (93) és egy csaj valami igazán olyat mondott nekem, amit nem akartam hallani, akkor kezdtem el így vezetni.
Egy autot.
De.. ez hazament és mit látott, hogy nőjét 4-en farkalják, és rápattanva a motorra levezette dühét?
Ha már a fogyasztás. Ha nem viszek senkit akkor 4,2-5 liter között mozog. Ha viszem a benzinkakasom akkor 5,2-5,6 liter.
300 km-nél tankolok, de akkor még nem kapcsolok tartalékra.
Viszont XX 7 alatt nem eszik soha és ha haladunk is akkor 10 alatt nem nagyon megy el.
Tehát csak a pénztárcám vastagsága és a céljaim a motorral határozzák meg, hogy melyiket válasszam. Ha nem sokáig tartom meg, akkor tuti nem veszek bele irídiumost!