JÓ IGEN tudtad hogy a gyorshajtást is büntetik? nahát...
itt felénk Miskolc - Gönc közötti 60 km-es távon 90%ban van valahol trafi, de csak állnak egy kia mittudomén miben. ha most én tegyük fel átragasztom a 3ast 8asra.. ők lefényképeznek dörzsölgetik a tenyerüket hogy ezaz megvan , még arra is lusták hogy utánam jöjjenek, oszt küldhetik a csekket valami homárnak
de jó ELÉG nem kellenek a jogszabályok csak mondtam egy hülyeséget..
értetem én elsőre is,csak ez a trükk már törvénysértés( hatósági jelzés meghamisítása) kategóriába tartozik,ha belefutsz egy leszerelésbe( motoros rendőr,RS Octávia elfogó pályán) akkor csúnya Zsannetozás lesz belőle
de ha fotóznak és elhúzol akkor vakarhatják a fejüket a kamu rendszám miatt ezt csak akkor alkalmaznám ha tudom hogy nyélen megyek valahová ahol fotózhatnak is..
Az enyém is 3000-n melegíti magát, de tuti,hogy semmi baja. Ezek ilyenek.
A ventilátor lassú menetnél, araszolgatásnál bekapcsol függetlenül attól, hogy kinn hány fok van, ez is normális.Ha 50 fölött bekapcsol, elkezdhetsz aggódni, addig fölösleges szerintem.
Traffival bármikor lefotóz,szemből semmi vész ,ha nincsen leállítóbrigád,megúsztad,hátulról ott rendszám,megy a levél.
Ha traffis autót előzöl ugyanúgy lefényképez,rendszám van,megy a levél.
Attól ,hogy motor simán-könnyen bemérnek,ez nem gond.
Az eseménynaptárban van egy teszt erre a célra most szombaton,ott élesben is láthatsz dolgokak.
Ha nem lesz tré-locspocs idő, én ott leszek.
Másik kérdés.
Nekem ez a gézengúz 8,1 litert fogyaszt.
Pedig nem is tépem a száját.
Ez normális?
Nem ismeri a mai benzin árakat?
UI: ma le kellett jönnöm a pályáról, hogy tankoljak, mert ha tovább megyek valószínű kifogy aztán akkor írtó égő lett volna.
Na kérdésem van.
Hogy állunk a traffipax?
Ki tudja, mikor tudnak minket hátulról is lefotózni?
Azon kívül, ha jön utánunk, vagy megelőzünk egy trafis autot?
Elég drága már a fénykép.:-)
A lámpákba épített, vagy közösített gépek azok nem érdekelnek, városba nem nyomom neki..gyakran..csak a pályán.
Én csak maradtam a Castrol Act Evo X-tra-nál, megérte kivárni sikerült 1600 Ft/l- ért szerezni. Remélem nem kell majd benne csalódnom, igaz sokan dicsérik, de van aki nem szereti.
Elvesztettem az órámat. A becsületes megtalálónak adok tíz percet.
Újsághirdetés:
"Megkérném azt az Urat, aki szombaton du. az uszoda egyik padján felejtette a műfogsorát, hogy hívja fel a feleségemet, és magyarázza el neki a testem kényesebb pontjára került foglenyomat okát!"
"Pszichopata gyilkos keres csinos lányt, rövid távú kapcsolatra."
Társkereső hirdetés:
Fiatal vagyok, jóképű és izmos. Anyagilag is jól állok, hat kocsim van, két házam, és egy nyaralóm a Karib-tengeren. Nem keresek senkit, csak dicsekedni akartam.
Olyan munkanélküli, független, nem kövér, nem dohányzó, fiatalos nőt keresünk, akinek a munka mellett a szex is fontos. Itt mind a kettőt megkaphatod a férjemtől. Itt lakást, teljes ellátást biztosítunk, + munkabért. Szaktudás nem szükséges. Szeresd a ház körüli munkát és az állatokat.
Társkereső hirdetés:
Lány, 23 éves, jól szituált, kellemes külsejű, jó testalkatú, fekete hajú, kék szemű, hasonló tulajdonságokkal rendelkező férfi ismeretségét keresi, kinek 10 köbméter tölgyfa gerendát eladna.
Balatonra néző anyósomat elcserélném, egy rotációs kapára.
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!
Az nem rossz vétel volt akkor!
Mi haverommal holnap tervezünk lemenni a Balatonra (természetesen Csesznek felé ) Győrből CBR-ekkel. Ez lesz az első hosszabb utunk. Ha valakinek kedve támadna csatlakozni nyugodtan szóljon!
Gratula hozzá, szerintem igen nagyon jó áron sikerült hozzájutni!
Szép állapotban van és hát piros-fekete. (a kedvencem)
Remélem hamarosan gurulunk majd együtt! Nemsokára tervezek egy Cseszneki kanyart menni.
A gyerek 800.000 Ft-ról kezdte hírdetni majd levitte 777.777 FT-ra majd onnan mi még egy fél napos alkudozás meg készpénzlobálgatás meg minden trükköt bevetve 690.000 FT-ért hoztam el!
hmmmm 24ezres szerviznél cserélnek hütö vizet? mert nem emlékszem már hogy cserélteke vagy sem
és amugy tényleg kisebb a hideg alapjárat a gyári dobbal, nem rég raktam fel mert viszem holnap müszakira a gépet.
Amúgy mától én is csatlakoztam a Repsol olajat használók táborához. Ez volt a legolcsóbb a full szintetikusok közül (Repsol Moto Racing 10w50) és adtak hozzá egy Repsol lánctisztító sprayt is.
Sőt még a gumicsere is megvolt, már csak a légszűrőt kéne megnéznem és kész a gép a szezonra.
ezen nem fogunk konfrontálódni
a helyi yardszokásokat meg te tudod az csak jó ha lusták