Megjegyzem, attól, hogy motorosok között mindenki tegez mindenkit, még meg kell adni az alapvető tiszteletet az idősebbek felé. Én is így teszek még a csopperes papikkal is, függetlenül attól,hogy egy kézzel körbemotorozom őket vagy sem. (Igaz, ezt visszafelé is elvárom)
A csipkelődés még nem a tisztelet hiánya, azon nevetni kell. Ha megfogadjátok, legyen az enyém az utolsó szó. Uff.
OK-ok, most már vedd barátibbra kicsit a figurát, ha kérhetlek! Én visszavettem, sőt...! Te sem egy hülye gyerekkel beszélgetsz! "ÉRTED?!"
Ha túl lágy a telód (amit már te is látsz abból a fékezésből), KÉZENFEKVŐ dolog, hogy utána kell állítani. Nekem is qva lágy volt csak én beállítottam az első út előtt, még mielőtt bármiféle problémát okozott volna. Ezek alap dolgok, a szezon végére te is meglátod.
Mindezek után azt mondom, ha valamiben segíthetek szólj nyugodtan, vagy csörgess meg és ha tudok segítek szívesen.
Ígérem neked, mostantól sokkal türelmesebben. OK?!
Ha komolyabb dolog, vagy kérdés lenne a mocival kapcsolatban, akkor pedig van egy speckó CBR-es cimbim, aki keni-vágja őket, ha szükség lenne rá majd megadom a számát.
Más:
Tegnap voltam épp Fehérváron, egy motoros társunk esküvőjén vettünk részt. Megleptük őt 4-en és motoros kíséretet adtunk a Hímer-háztól a lakásukig (Ősz utca). Jó érzés volt!
Pajti letöltöttem a szervízkönyvet ami pontosan 465 oldal minden szar ami csak létezik benne van , csak tudod az a gond hogy nekem az FS-szervízkönyve van meg a sima F4i-jé nincs így nem is mutatja a középsztendert hogy hova kell rakni?Érted hogy ezt miért kérdeztem akkor?
A másik meg a duda megnéztem a szervízkönyvén hogy valójában a gyári helyén van , de a duda alatt a sárvédőn egy 5mm-es részen le van pattanva a festék és LÁSS CSODÁT a duádán van rajta a piros festék amit le se tudok vakarni így érthető? Múltkor satuztam egy nagyot és megint beleért PEDIG A KURVA GYÁRI HELYÉN VAN? MÉG ÉRTED? DE bejössz Székesfehérvárra is megmutatom neked! És úgye mivel az FS-en állítható a rugóstag ezért kérdeztem hogy lehet-e attól hogy túl puhára van állítva? ÍGY MÁR ÉRTED?
Igen, azért. Az már más tészta valóban.
Ha fenn van a videó a Youtube-on, akkor le tudod szedni az ehhez megfelelő progival. Innen nem hiszem.
Végső soron írhatsz Lacinak is, hogy küldje át a linket, vagy a videót mailben.
Drága "Pajti"!
Ahogy végigolvastad, gondolom elkerülte figyelmed, hogy kapásból elnézést is kértem a megjegyzésem végén. Természetesen EZ neked nem elég, ezért még szép, hogy visszaszúrsz és én ezt (bármilyen hihetetlen is számodra) meg is értem. Jogosnak érzem.
Ami kiváltotta ezt belőlem az, hogy írod: a kezedben a kisokos HONDA-könyv de olyan kérdést teszel fel, ami meglehetősen ... hogy is fogalmazzak finoman... nem súrolja az általános műszaki képesítés határait sem. (Nézz a képre a könyvben és láthatod hova kell tenni azt a ... középsztendert!) Ezért volt számomra "kissé érthetetlen" a kérdésed. Nem a fogalmazás miatt, hanem a hülyeség miatt. A duda meg feltette az i-re a pontot.
Ami engem minősít az az, hogy ilyen baromságot fórumon megválaszolok és ezzel hozom magam (illetve sajnos téged is) kellemetlen helyzetbe. EZT sajnálom!
Megígérem, legközelebb nem teszek hasonló- de még tréfás megjegyzést sem és az ilyeneken maximum csak csendben mosolygok. Remélem ezzel téged és a beszólásomon esetleg más megbotránkozót is kiengesztelek.
Remélem ezzel helyreáll a béke a lelkedben és a szeretett fórumomon is.
Széles utat "PAJTI"!
5 éves vagyok és még bekakilok néha , ne haragudj meg érte de a kérdéseket tegnap este tettem fel elötte egész nap fát vágtam meg hasogattam ....stb és már az eres faszom ki volt és nem a fogalmazással törödtem, de egyedül te nem értetted meg mert mások tudtak válaszolni , úgyhogy szerintem nálad csuszik valami pajti!
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
Januárban vásároltam egy 2000-es CBR 600F FY típusú motort és azt vettem észre h nem működik az üzemanyag visszajelző. Le volt húzva a szintjelzőről mind a két kábel. Kérdeztem a tulajt, azt mondta nála működött, valószínűleg tanktisztításkor elfelejtette visszadugni.
Na most rövidre zártam a két vezetéket, de így sem világít.
Barna fekete és zöld fekete kábel megy a szintjeladóhoz, amiből a barna feketét letestelve a próbalámpában világít a visszajelző.
Mind a két kábel az óracsoporthoz megy fel, egyik sem szakadt, multiméterrel megnéztem. Az a vicces az egészben hogy mindegyik visszajelző az órában egy kis lámpa, egyedül az üzemanyag szintjelző két kis led.
Hogy tudnám működésre bírni a ledeket, hogy ki tudjam deríteni hol a hiba.
Remélem érthetően fogalmaztam, előre is köszönöm a segítségeteket!
köszi szépen a képeket akkor én is fel tudom rakni mert ugyan ezek megvannak az enyémen is csak nincs bennük semmi tehát akkor megvehetem a középsztendert!
Köszi a segítséget!
A középsztendert egy háromszög alakú cucc tartja, ami a vázhoz van rögzítve, nem mellesleg a hátsó rugóstag himbarendszerének egyik felfüggesztési pontja is. A képen a "zsinór" mögötti csavarral van rögzítve a sztender a háromszögű cucchoz.
Szóval, ha van rögzítési lehetőség az FS-en (amiről fingom sincs) akkor fel lehet rakni
Hi! Szerintem rá lehet rakni, ha megvan a helye a tengelynek, de azt nézd meg, hogy a kipu összekötő csövön van-e valami gumis távtartó, ami nem engedi felcsukódni teljesen, ha nincs azt meg kell oldanod valahogyan, mert különben a másik oldalon beleér a láncba. A képen látható kis pöcökre gondolok
Szia, persze hogy sikerült.
Jobb klikk a képen és "Kép mentése más néven". Kiválasztod hova mentse és át is nevezheted és kész, ennyi. Ehhez sem kell ECDL vizsga!
Hali!
Egy kis segítséget kérnék: nem vagyok valami nagy számtech.-guru, ezért nem is tudom, hogyan tudnám lementeni a gépre a rajzot - pedig néha jó lenne beilleszteni ide-oda...
Neked sikerült?
Úúú wázze testvérem... te ezeket a kérdéseket komolyan teszed fel, saját magadtól, vagy segítenek fogalmazni azért?!
Tényleg ne haragudj meg érte Dávid, nem cseszegetésből de had kérdezzem meg mennyi idős vagy?
(ne haragudj, ma ilyen csipkelődős formám van. Néha én is de kochog tudok lenni... )
Megjegyzem, attól, hogy motorosok között mindenki tegez mindenkit, még meg kell adni az alapvető tiszteletet az idősebbek felé. Én is így teszek még a csopperes papikkal is, függetlenül attól,hogy egy kézzel körbemotorozom őket vagy sem. (Igaz, ezt visszafelé is elvárom)
A csipkelődés még nem a tisztelet hiánya, azon nevetni kell. Ha megfogadjátok, legyen az enyém az utolsó szó. Uff.