full stock a gép,és én se értem,de az a lényeg, hogy csak ennyi
Idáig a legtöbb amit el tudtam menni a tankolni kéne jelzésig 265 km volt,de az már nagyon papás tempójú motorozás mellett történt.
Ma mentem egy karikát és sajna azt vettem észre nem megy az egyik hengerem , valami jó tipp, hogy hogyan tudnám a legegyszerűbben kideríteni melyik nem megy?
ja meg olyan is volt hogy megállított a rendőr: szia, anyukád még az iskolában dolgozik? aha igen. - emlékszem rá nagyon rendes volt "tanított"engem is .. hú mondom az szuper.. erre ő:
apám képviselő itt helyben, és van egy olyan oldal hogy varosatyak.hu valami névtelen fasz, a fater adatlapja alá írta hogy szólja fiadnak ne száguldozzon. én meg erre névvel oda írtam hogy ha valami nem tetszik intsen le és megbeszéljük
Aztán olyan is előferülhet, hogy már 14462-szorra húzol el előttük és felkiállt az egyik, hogy: "Ni, ez meg a Lacika vót, szójunk má' az aptyának, hogy adjon egy tockost a fiának, ne siessen annyira!"
ja ezt még nem próbáltam én sem csak hallottam. de pl telepített trafi mellett ha rendszeresen jársz.. arra a pár km re jól höhet ez az okosság nem? vagy nem?
értem hogy érted hogy én értem. de érted hogy én hogy értem azt hogy te nem érted?
18L /3 (300km-rel)=6L-es fogyasztás
Idáig a legtöbb amit el tudtam menni a tankolni kéne jelzésig 265 km volt,de az már nagyon papás tempójú motorozás mellett történt.
Ja és az enyém is 16 lityós
5ezer lesz..
Amúgy el telt egy pár év már, és tudja a honda mit kell csinálni h patent legyen a gép
Nem kellene annyiszor tövig húznom a gázkart?
Ehh..most felidegesítettem magam, és frusztrált vagyok..mindjárt megyek és oda húzok a motornak.
Értem én, hogy 5,2L fogyaszt a géped, de mégis hogy a csudába?
értem hogy érted hogy én értem. de érted hogy én hogy értem azt hogy te nem érted?