Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van róla tapasztalatom!
Arra vigyázz ha felül, állítsd hátul keményebbre, mert nekem egy egy bökkenőnél a furcsa fémes koppanó hang után jutott csak eszembe.
No meg ugye, ha magasabb nehezebb, a súlypont magasabban hátrébb lesz. Nekem ezt nehéz volt megszokni, bár talán nálam kisebb utasom még nem is volt

Ugye az én emberem sem kisember, és bátor mert bízik bennem, és felül mögém.
Kedves Kollegak! Kerem irja meg valaki, hogy hol lehet normalis borruhat kapni, es ugyanez noi valtozatban is erdekel. A ket szelso ertek ( teszko gazdasagos, illetve csucskategoria nem erdekel) koszi a segitseget! Olyan helyeket keresek, ahol van kinalat is, nem csak 1-2 fele.
Sziasztok!
A tél alatt lehervadt az akksim, hiába indítgattam meg töltöttem...
Esetleg tudna valaki valamilyen oldalt ajánlani, ahol tudnék rendelni? YTZ10S MF menne bele, találtam is, de a gyújtóáramot nem mindenhol tüntetik fel, ami a lényeg lenne. 190 Amper-os lenne a legtutibb
Igen köszi már mutatta más is
De csak az én Lucám a legszebb
Igaz jobb vásárt csináltál.
Olajcsere nálam most van épp folyamatban.

Azalatt mit értesz, hogy "A régi olaj jó lesz a lánc ápolásra, sőt egyenesen kiváló. "
Azt használod láncspray helyett?
Első körben lecserélném a hűtőfolyadékot valami normálisra...
Kinek van meg az a bukótesztelő oldal? elfelejtettem lementeni:-(
Bizony,bizony,engem is ez aggaszt,még ha pörögne mindig 10 körül de mondom 5ezernél város 100 fok.Most ah vettem műszakizva is lett,nemvolt gond vele.
Menet közben bekapcsol ebben a "hidegben"?
Hát ez fura.
Akkor hallottam járni a ventilátort, ha állt a moci már vagy 15 perce egy helyben.
Sziasztok!
Ma sikerült nekem is megvennem 1 kincset!
2007 második havi, 11.000 km,vezetett szervízkönyv,kitűnő makulátlan állapotban.
Kérdésem lenne,hogy normális e az,hogy ma kb 10-12 fokban városon belül 4-5 ezres fordulaton 103 fok a víz,sőt van h annyira felmegy 107 asszem h a venti is jár.Városon kívül 5-6 ezren 78-80 fok.Viszont ha kicsit magasabon használom megugrik rendesen.Ez jó így,vagy sem?Mi lesz velem 40 fokban motoros felvonuláson?
AB-s vérem van.
Az szinte a kutyának se kell.
Győrbe nem terveztem menni, de köszönöm!:-)
Ha Győr környékén jársz, akkor én megmutatom. Az enyémen Raptor van.
Kedves Motoros Társak!

Barátomnak - súlyos balesete miatt - folyamatosan vérre van szüksége, ezért véradást szerveznek Neki!
A Nyíregyházán tartózkodó, segíteni szándékozó emberek minden nap reggel 8 órától délután 15 óráig a Jósa András kórház vérellátó központjában adhatnak vért a részére!
Vércsoportja A+, de bármilyen vértípust szívesen látnak.

Bármi kérdés merül fel a alábbiakkal kapcsolatban a következő email címen kérhettek segítséget:
vaszlovicsadam@freemail.hu

Köszönjük a segítségeteket.
Összefutnék talira akinek Raptor vagy Martin dobja van.
Kíváncsi vagyok milyen a hangja.
Ha van vállalkozó, szóljon.Bp-i vagyok:-)
Fehér fényvisszaverős.
Nekem is 2.5 - 2.9 maradok a gyárinál nem hülyeségből találták ki szerintem:)
Elöl 2-2.1
Hátul 2.3-2.4 utcán.
Én is ilyen guminyomással járok.
Pont ma szedtem elő a paripát!
A fél éves állásban 3-4 tizedet esett a guminyomás,és azonnal észrevehetően nem úgy kanyarodott!
Szia, szép a géped!
Pont azon törtem a fejem milyen színű felni csík menne a gépemhez erre látom a tiéd!
Az szürke vagy fehér színű ami a tiéden van?
értem. nekem is F2 van és nekem 2 körüli érték jött be
Nem tolom olyan keményen, hogy elpattoghasson

De viccen kívül, nem pályázok, városban, országúton meg egy kevés szerpentinen nekem megfelelő.
az durva . nem pattog el az eleje kanyarban?