Nekem van róla tapasztalatom!
Arra vigyázz ha felül, állítsd hátul keményebbre, mert nekem egy egy bökkenőnél a furcsa fémes koppanó hang után jutott csak eszembe.
No meg ugye, ha magasabb nehezebb, a súlypont magasabban hátrébb lesz. Nekem ezt nehéz volt megszokni, bár talán nálam kisebb utasom még nem is volt
Ugye az én emberem sem kisember, és bátor mert bízik bennem, és felül mögém.
Kedves Kollegak! Kerem irja meg valaki, hogy hol lehet normalis borruhat kapni, es ugyanez noi valtozatban is erdekel. A ket szelso ertek ( teszko gazdasagos, illetve csucskategoria nem erdekel) koszi a segitseget! Olyan helyeket keresek, ahol van kinalat is, nem csak 1-2 fele.
Sziasztok!
A tél alatt lehervadt az akksim, hiába indítgattam meg töltöttem...
Esetleg tudna valaki valamilyen oldalt ajánlani, ahol tudnék rendelni? YTZ10S MF menne bele, találtam is, de a gyújtóáramot nem mindenhol tüntetik fel, ami a lényeg lenne. 190 Amper-os lenne a legtutibb
Sziasztok!
Ma sikerült nekem is megvennem 1 kincset!
2007 második havi, 11.000 km,vezetett szervízkönyv,kitűnő makulátlan állapotban.
Kérdésem lenne,hogy normális e az,hogy ma kb 10-12 fokban városon belül 4-5 ezres fordulaton 103 fok a víz,sőt van h annyira felmegy 107 asszem h a venti is jár.Városon kívül 5-6 ezren 78-80 fok.Viszont ha kicsit magasabon használom megugrik rendesen.Ez jó így,vagy sem?Mi lesz velem 40 fokban motoros felvonuláson?
Barátomnak - súlyos balesete miatt - folyamatosan vérre van szüksége, ezért véradást szerveznek Neki!
A Nyíregyházán tartózkodó, segíteni szándékozó emberek minden nap reggel 8 órától délután 15 óráig a Jósa András kórház vérellátó központjában adhatnak vért a részére!
Vércsoportja A+, de bármilyen vértípust szívesen látnak.
Bármi kérdés merül fel a alábbiakkal kapcsolatban a következő email címen kérhettek segítséget:
vaszlovicsadam@freemail.hu
Én is ilyen guminyomással járok.
Pont ma szedtem elő a paripát!
A fél éves állásban 3-4 tizedet esett a guminyomás,és azonnal észrevehetően nem úgy kanyarodott!
Arra vigyázz ha felül, állítsd hátul keményebbre, mert nekem egy egy bökkenőnél a furcsa fémes koppanó hang után jutott csak eszembe.
No meg ugye, ha magasabb nehezebb, a súlypont magasabban hátrébb lesz. Nekem ezt nehéz volt megszokni, bár talán nálam kisebb utasom még nem is volt
Ugye az én emberem sem kisember, és bátor mert bízik bennem, és felül mögém.