Őszintén én sem hittem, de hallottam. Igaz akkor kapott a motor (10 éves XX) életében először rendszertisztítót is.
De a váltó finomabb lett, a hangja duruzsolóbb... halkabb ( bár ezt otthoniak jegyezték meg, később hallották, hogy jövünk )
Előtte volt benne Valvoline, Castrol stb... de XX marad azóta is Motul 300V-nél!
Azonban a jó ár miatt idén én pl Repsol-t választottam, kíváncsian várom majd az olajcserét Nekem előtte Bel-ray, Ipon, Moltul, azelőtt Castrol volt benne...
Vasárnap délelőtt ha minden igaz,sajna mi kocsival megyünk viszem a sérült cimborámat mert multhéten,hát hogy is fogalmazzak gazdasági tk-ra törte a motorját
Viszont félholtan is ki akar menni
Elvileg mi megyünk majd, bár semmi kedvem. Viszont barátnőm és a társaság megy, így már én sem maradhatok otthon. Exup, te mész? Gyere vasárnap és guruljunk ki együtt. Robertooo, te melyik nap mész? Mi valszeg vasárnap fogunk menni. Ha minden jól megy, kint fog állni a "Pikachum" is.
Nem olvastad itt a fórumon, hogy hogy belekeveredtem az olaj vásárlásba?!
Castrol és Mobil közt vaciláltam, erre betalált egy jó Motul ajánlat és az lett.
Motul 5100 10W-40 = 8000.-/4L
Köszönöm.
Megoldottam:-)
Repsol Moto Sport 4T 10W-40 4L http://www.olaj24.hu/termekek/...
találtam 5600ft-ért és a szűrőt meg 1800ft ért.
Ez így összesen 7400ft.
Rendeltem fék olajat kemény 500ft-omba van:-)
De a váltó finomabb lett, a hangja duruzsolóbb... halkabb ( bár ezt otthoniak jegyezték meg, később hallották, hogy jövünk )
Előtte volt benne Valvoline, Castrol stb... de XX marad azóta is Motul 300V-nél!
Azonban a jó ár miatt idén én pl Repsol-t választottam, kíváncsian várom majd az olajcserét Nekem előtte Bel-ray, Ipon, Moltul, azelőtt Castrol volt benne...