Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Őszintén én sem hittem, de hallottam. Igaz akkor kapott a motor (10 éves XX) életében először rendszertisztítót is.
De a váltó finomabb lett, a hangja duruzsolóbb... halkabb ( bár ezt otthoniak jegyezték meg, később hallották, hogy jövünk )
Előtte volt benne Valvoline, Castrol stb... de XX marad azóta is Motul 300V-nél!
Azonban a jó ár miatt idén én pl Repsol-t választottam, kíváncsian várom majd az olajcserét Nekem előtte Bel-ray, Ipon, Moltul, azelőtt Castrol volt benne...
Te komolyan beszélsz?
Nem hiszem, hogy ekkora különbség lenne a két olaj között.
Én is szeretnék, de még addig sok kilométer van előttem de jó lenne
Jaj ne misztifikáljuk túl.
Köszönöm:-)
Én úgy tudom, nagyon jó.. hangja más tőle, érzetre.. és ezek csak a legélvezetesebb tulajdonságai
Most repsolt veszek.
Talán majd legközelebb.
Én a streetfighter showra zsibbadok a demény tesók gépére én csináltam a kipufogókat és kiváncsi vagyok a hangjára rendeltetésszerü használat mellett
Vasárnap délelőtt ha minden igaz,sajna mi kocsival megyünk viszem a sérült cimborámat mert multhéten,hát hogy is fogalmazzak gazdasági tk-ra törte a motorját
Viszont félholtan is ki akar menni
Érdekesen mutatnál
Vasárnap tervbe van a menés,csak még nem tudom mikor
Ahha én tavaly kihagytam de nyomás alatt vagyok ezért muszáj kinézni
Igen!
Haverokkal holnap reggel indulunk, nyitásra oda akarunk érni
Nem tudom hogy mennyire, mert most vettem először, még tesztelem, de eddig ok. Aki kipróbálta senkitől sem hallottam panaszt róla, sőt!
Elvileg mi megyünk majd, bár semmi kedvem. Viszont barátnőm és a társaság megy, így már én sem maradhatok otthon. Exup, te mész? Gyere vasárnap és guruljunk ki együtt. Robertooo, te melyik nap mész? Mi valszeg vasárnap fogunk menni. Ha minden jól megy, kint fog állni a "Pikachum" is.
Motul ennyire jó lenne?:-)
Nem olvastad itt a fórumon, hogy hogy belekeveredtem az olaj vásárlásba?!
Castrol és Mobil közt vaciláltam, erre betalált egy jó Motul ajánlat és az lett.
Motul 5100 10W-40 = 8000.-/4L
Hát mit akartál helyette?:-)
Bamme... én is Bárdis vagyok, tényleg ennyi a Repsol!
Csak én nem is néztem az az igazság, mert nem akartam Repsolt.
Mi megyünk. ha valaki megy szóljon, össze futhatnánk talán. kiragasztom a mellkasomra: CBR600F fórum.
így megtalálható leszek.
Komolyan megteszem:-))
Bárdinál ennyi. vagyis ekkor a kedvezményünk.
Tervben van de még bizonytalan sajnos
no akkor én csak a szűrőt tudtam volna talán olcsóbban, jól megúsztad.

Tényleg,motor kiállitásra mentek?
Hol találtál ilyen jó áron olajat?
Köszönöm.
Megoldottam:-)
Repsol Moto Sport 4T 10W-40 4L
http://www.olaj24.hu/termekek/...
találtam 5600ft-ért és a szűrőt meg 1800ft ért.
Ez így összesen 7400ft.
Rendeltem fék olajat kemény 500ft-omba van:-)
Köszi szépen!