Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köcönadod-e?
Bocsi, nem tudtam, hogy F4 után is tovább számozták őket.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Neki van fekete hátsó idoma.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Neki meg van mindene hozzá ami neked kell.:-)
Köszönöm, de amúgy F6-os
Mindent tudok hozzá neked szerezni.
Linkelem ki mit ad el, ami kell neked.
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy mennyiért lehetne átalakíttatni a 600 FS-em sima F-é. A barátnőmmel szeretnénk menni túrázni és neki azért jóval kényelmesebb lenne az egybe üléses változat.
Egyelőre csak tájékozódom a témában, mert még nincs rá pénz, de ha valakinek lennének eladó cuccai az átalakításhoz, akkor érdekelne (segédváz, lábtartó, idomok, ülés, lámpa). Főleg fekete hátsó idom, mert azt nem kéne színre fújatni. (képeket mellékeltem az enyémről és arról, hogy milyet szeretnék)
Egyébként az F4 hátulja megegyezik az F4i-jével?

A segítségeket előre is köszi.
Nagyon szép ez az F4-es, gratula hozzá!
Haza gurulás.
Hasonló eset az tény, csak szembe jött kb. 8-10 jármű, és mifelénk közel sincs ilyen széles út, a padka meg egyenesen szörnyű.....
Ment az árajánlatom a válasz mailben.
Ha nem esik még szép, hogy ott leszek!
Szia írtam egy üzit fékbetéttel kapcsolatban ha van egy kis időd nézz rá légy szíves , holnap jössz a balaton körüli gurulásra
ha valakit komolyan érdekel a motorom 5 kiló az úcsó ára..))
Elég durva volt az eset. A barátom jött mögöttem, és kivágott egy Passat velünk szembe, én fékeztem egy egészségeset, majd balra a padka szélén eltudtam slisszolni a kocsi mellett, de a barátomnak ez nem sikerült. Én ebből annyit vettem észre, hogy csattant valami a motoromon, és amikor balra hátranéztem már láttam a motorját az árokba repülni. Szörnyű látvány volt.
Szerintem a gumik állapota miatt vonták be a forgalmiját, elég csereérettek voltak. Ma megyek be a kórházba hozzá, este műtötték a lábát, de mégegyszer meg kell majd a holnapi nap folyamán...
Még igazából friss az élmény, de mindenféle képen tanulságos.....
Tegnap lazán egy idős hölgy megelőzött egy előtte haladó autót lakott területen kívül.
Nem zavarta nagyon, hogy jövök szembe.
3an mentünk el egymás mellett.
Tegnap közöltem a családdal, hogy úgy néz ki "csak egy szezont" húzok végig a motorral.Aztán eladóm, és valami "langyi" nagy robogót veszek, vagy másféle "szelídebb" motort inkább.
Mindenkivel egyet értek a megszólalok közül. Örök témát boncolgatunk.
Veszélyes , élet veszélyes, de szeretünk motorozni.
Mindig fogok motorozni, de megteszem a lehető legtöbbet azért, hogy minimális legyen a veszély.
Aki nem esett egy olyat, hogy sérülései legyenek fel sem fogja még, aki igen, az már vagy bölcsebb lett, vagy beparázott annyira, hogy megváljon végérvényesen a mocitól.
Az hogy kik közlekednek velünk együtt az utakon, az finoman szólva is lutri.
De az, hogy mi mennyit teszünk meg a saját biztonságunkért, az csakis rajtunk múlik.
Nem-nem !
Itthon Gyömrőn motorotam tegnap.
Srác volt a barátod?
Megértelek hidd el, nekünk is volt egy ugyanilyen esetünk egy szembejövő szutyok mercis ámokfutóval Veszprém és Zirc között valahol egy KANYARBAN! De... ilyen esetek voltak, vannak és lesznek is míg világ a világ! Nem tudsz mit csinálni, el kell fogadnod a tényt: a motorozás veszélyes üzem!
Ha nem tudsz ezzel megbékélni, valóban add el a motorod! Én azonban arra buzdítanálak, hogy próbáld meg okosan feldolgozni az esetet, átgondolni mi- és hogy is történt és mielőbb túltenni magad az egészen!
Most lehet, hogy csak szerencséd volt, legközelebb már egy hasonló szituban hidd el be fog ugrani ösztönből, hogy mit tettél ekkor és rutinból fogod elkerülni az ilyen helyzeteket. Tehát szedd össze magad és kitartás!

Társadnak ugyanezt tolmácsolhatnád és mielőbbi gyógyulást neki! ...meg mégszélesebb utakat mindenkinek!
Megkérdezhetem miért vonták ki a forgalomból a Suzukit, valami gáz volt vele?
húú,vazze isten hozott a túlélők közt ! ünnepeld meg most már minden éveben én is ezt teszem. már 2 szer buktam és én is most akarom eladni,mert milyen lesz a 3. ki tudja....
1. 14 éve volt . 6hónap korház,míre újra megtanítottak járni.

10 év ki hagyás útán vettem újra motort.előbb egy robeszt ,majd egy cbf és csak útána a cibere.

2. tavaly egy kisebb csúszás,de ez elég figyelmeztetés volt (90 csúsztam el,mert kijött elém egy kocsi,szintén elment )

most fullra felújítottam a vasat és eladom ,vagy csöpi cserélem..
DE NEM ADOM FELL !
SZÓVAL ISTEN HOZOTT A CSAPATBAN !

miért vették el a forgalmit?
ha lenne autóvillamosság szerelő szakmám, tuti azzal foglalkoznék. tetszik az a szakma csak nincs olyan végzettségem
Szevasz roobertooo!

Nem téged és a motorodat láttam ma a Töröknél a nyugatinál?
Hát srácok vigyázzon mindenki nagyon magára. Nekem megvan az első rossz élményem nagymotorosként, és még alig mentem párszáz km-t
Én voltam a szerencsés motoros az esetben.
És őszintén elgondolkoztam rajta, hogy eladjam a gépet!
Baleset link
Kezdje mindenki szerencsésebben a szezont, mint ahogy mi kezdtük....
Háhh, itt mindenki amper vadász?! Nekem meg gépjárművillamossági szerelő a böcsületes szakmám.