Nekem is nagyon jól esett... no meg azért nekem nem kis feladat a garázsban forgatni a drágámat, hogy amikor előveszem csak ráüljek és menjek, ne akkor kelljen mozgatni még...
Egyenlőre egy konzolon gondolkodom csak, ha alkalmam lesz dobozra legyen már hova, esetleg, ha hátizsákot szeretnék fel tudjam kötni, ne utasnak (vagy nekem) kelljen cipelni ha úgy adódik.
Okés. Úgy néz ki nekem a jövő hét végére talán kész lesz a gép. Kéne szereznem egy benzinnyomás szabályzót, mert kicsit offos a mostani. Mondom leszedem, megnézem mi a helyzet vele, mert egyik vége olyan fura volt. Leszedem a vákuumcsövet, erre a kis "pöcs" össze van nyomva fogóval és be van forrasztva a vége.
Én is éltem a lehetőséggel...
Igaz csak kitoltam a helyéről (megnéztem még megy-e ) beindítottam - teszem hozzá,- pöccre indult szép hanggal
A holnapi hidegre való tekintettel vissza is toltam..
Te megmérted a guminyomást?
Gondolom alkalomhoz illően öltöztél fel ...
Ehez én is csatlakozom, jó időt mondott MÁRA és úgy látom valóban alakul is a dolog. Holnapra úgyis szelet és hideget mond.
Le kell csekkolnom a guminyomást, így összekötöm a kellemest a hasznossal.
Ha érdekel majd, keress meg, tudok neked segíteni, akár el is hozom próbára Nyíregyre, van nála most sok HJC kék színbe.... vagy a Pláza mellett van még HJC kereskedés!
Egyenlőre egy konzolon gondolkodom csak, ha alkalmam lesz dobozra legyen már hova, esetleg, ha hátizsákot szeretnék fel tudjam kötni, ne utasnak (vagy nekem) kelljen cipelni ha úgy adódik.
Milyen dobozod lesz?
Újra embernek érzem magam,ez már nagyon kellet
Én is éltem a lehetőséggel...
Igaz csak kitoltam a helyéről (megnéztem még megy-e ) beindítottam - teszem hozzá,- pöccre indult szép hanggal
A holnapi hidegre való tekintettel vissza is toltam..
Te megmérted a guminyomást?
Gondolom alkalomhoz illően öltöztél fel ...
Így könnyebb bírni a rossz időt is
Shark S900 Glow
Ez a tervezetem. De egy picit félek a fehértől...hmmm
Vélemény?
Le kell csekkolnom a guminyomást, így összekötöm a kellemest a hasznossal.
Benne vagyok,gurulhatunk ha végre tavasz lesz majd megdumáljuk mikor hol
Bár én ma kihozom a drágámat az tutti
De majd ha végre itt a jó idő.. akkor amúgy is gurulhatnánk majd..
Természetesen terveztem menni. Ha lesz szóljak?
Jössz Te is?
Idén mész kakucsra?
Na ha jó idő lesz gurulhatunk 1et