Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ide is elért a szép idő a Dunántúlról! Csak azt nem értem, miért kellett neki egy nap amikor a fény sebessége 300 000 km/s
Nekem is nagyon jól esett... no meg azért nekem nem kis feladat a garázsban forgatni a drágámat, hogy amikor előveszem csak ráüljek és menjek, ne akkor kelljen mozgatni még...

Egyenlőre egy konzolon gondolkodom csak, ha alkalmam lesz dobozra legyen már hova, esetleg, ha hátizsákot szeretnék fel tudjam kötni, ne utasnak (vagy nekem) kelljen cipelni ha úgy adódik.
Okés. Úgy néz ki nekem a jövő hét végére talán kész lesz a gép. Kéne szereznem egy benzinnyomás szabályzót, mert kicsit offos a mostani. Mondom leszedem, megnézem mi a helyzet vele, mert egyik vége olyan fura volt. Leszedem a vákuumcsövet, erre a kis "pöcs" össze van nyomva fogóval és be van forrasztva a vége.
fekete...))))))))))))
Amikor retek idő van én is ügyködök valamit a gépen,hogy gyorsabban teljen az idő
Milyen dobozod lesz?
Sikerült egy kicsit megmozgatni a gépet
Újra embernek érzem magam,ez már nagyon kellet
Igen úgy is lehet érteni, sőt úgy is hogy tényleg biztonságos volt-e.. bár a protektorok ilyenkor viseletére is lehet érteni...
Szégyelje magát aki arra gondolt amire én! Mindkét gumi megfelelő és biztonságos!
Hali!

Én is éltem a lehetőséggel...
Igaz csak kitoltam a helyéről (megnéztem még megy-e ) beindítottam - teszem hozzá,- pöccre indult szép hanggal
A holnapi hidegre való tekintettel vissza is toltam..

Te megmérted a guminyomást?
Gondolom alkalomhoz illően öltöztél fel ...
Rendben. Igaz a kapaszkodóm még nincsen fenn.. épp hátsó doboztartó konzol ügyben.. mert lehet lesz...
Így könnyebb bírni a rossz időt is
Ha már sisakokról megy a tárgyalás...erről mi a véleményetek?
Shark S900 Glow
Ez a tervezetem. De egy picit félek a fehértől...hmmm
Vélemény?

Ehez én is csatlakozom, jó időt mondott MÁRA és úgy látom valóban alakul is a dolog. Holnapra úgyis szelet és hideget mond.
Le kell csekkolnom a guminyomást, így összekötöm a kellemest a hasznossal.
Rendben
Benne vagyok,gurulhatunk ha végre tavasz lesz majd megdumáljuk mikor hol
Bár én ma kihozom a drágámat az tutti
Úgy lesz!
De majd ha végre itt a jó idő.. akkor amúgy is gurulhatnánk majd..
Persze szólj ha mentek,kinézek én is
Az az egy megvan
Természetesen terveztem menni. Ha lesz szóljak?
Jössz Te is?
az a sárga hjc klassz.
Akkor kitartás
Idén mész kakucsra?
Én meg a Csonkába
Na ha jó idő lesz gurulhatunk 1et
én is ott vagyok
Jaja, még egy pár évig ilyen ez a műszaki kar
Köszi te jársz oda suliba ahova én nem? akkor majd megdumáljuk
Ha érdekel majd, keress meg, tudok neked segíteni, akár el is hozom próbára Nyíregyre, van nála most sok HJC kék színbe.... vagy a Pláza mellett van még HJC kereskedés!
jjjaa írtam hogy majd tavasszal vagy május felé valamikor. most a KTM et kell rendbe tenni