az enyémen ilyen van, összehasonlítási alapom még nincs, de hidegben csúszkál a hátulja és összességében is kicsit bizonytalannak érzem (mondjuk nálam állítani kéne a rugófeszítést is)
Szeva Géza!
Pedig kimehetnél egy ilyen versenyre is egyszer elég érdekes.
A lentebb irtakról, szerintem is a gixer mellé inkább az rr való és én sem véltem felfedezni semilyen "alázó" szitut a belinkelt videóban.
Egyéb iránt az ilyen versenyeken is kategória szerint indulnak a versenyzők, de ha valaki kihív más kategóriából vele is megmérkőzhetsz.
Én egyszer indultam egy ilyen gyorsulási versenyen fertőszentmiklósi reptéren, (akkor is csak azért mert 2 haverommal lementünk és olyan kevesen indultak, hogy 600-as kategóriában csak egy csajszi jelentkezett. Gondoltuk jelentkezünk biztos dobogós hely!) Kezdődött a verseny, hát a kiscsaj reflexből úgy lerajtolt mindkettőnket, hogy csak a formás hátsoját tudtuk követni. Na persze azért az ezüst az enyém lett . Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy egy ilyen rövid pályán ilyen versenyen mennyire fontos a rutin, a jó rajt, ha ez nincs hiába gyorsabb a vasad.
Soha többet nem nevezten hasonló versenyre, tudni kell a csúcson befejezni
Meg azt is mondták, hogy amíg a kocsin téli gumi van addig sincs tavasz
A pályabérlet - benzin kérdés igen én is félek tőle...
Rá kell gyúrnom ... mellékállás valahol esetleg? ...
Vigyázz mert ha rácuppansz,nem tudsz lejönni róla
Én tavaly az összes pénzemet beletoltam pályabérletbe+benzinbe ja meg gumiba
Én nem vagyok pályafüggő ... én pályafüggő leszek
Nyugi én is függő vagyok
Ha lehet persze
Akitől Te tanulhatsz attól tuti én is
Pedig kimehetnél egy ilyen versenyre is egyszer elég érdekes.
A lentebb irtakról, szerintem is a gixer mellé inkább az rr való és én sem véltem felfedezni semilyen "alázó" szitut a belinkelt videóban.
Egyéb iránt az ilyen versenyeken is kategória szerint indulnak a versenyzők, de ha valaki kihív más kategóriából vele is megmérkőzhetsz.
Én egyszer indultam egy ilyen gyorsulási versenyen fertőszentmiklósi reptéren, (akkor is csak azért mert 2 haverommal lementünk és olyan kevesen indultak, hogy 600-as kategóriában csak egy csajszi jelentkezett. Gondoltuk jelentkezünk biztos dobogós hely!) Kezdődött a verseny, hát a kiscsaj reflexből úgy lerajtolt mindkettőnket, hogy csak a formás hátsoját tudtuk követni. Na persze azért az ezüst az enyém lett . Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy egy ilyen rövid pályán ilyen versenyen mennyire fontos a rutin, a jó rajt, ha ez nincs hiába gyorsabb a vasad.
Soha többet nem nevezten hasonló versenyre, tudni kell a csúcson befejezni