Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha lekötöd az akkut nem tudod elrontani, és a kínai multiméterrel is ki lehet ezeket méregetni meg a zárlatot is. De ahogy érzed
Én meg 4essel végeztem elektronikai technikusként
Ja, hát elektroból 5-ös voltam de nem értek ilyenekhez, kínai multiméterem van csak, azzal meg csak pár dolgot lehet csak mérni. Inkább hozzáértőre bízom, lehet összezárnék kábeleket és csak rontok a dolgon.
de ez durván szét van égve.. szerintem zárlat van de ez is és az előzi is csak javaslat/ötlet...
a szervíz könyvekben meg van adva hogy hány ohmos a tekercs ellenállása a blokkban. arra rá tudsz mérni ha lehúzod a blokkból jövő kábelek saruját . Így kizárhatod az állórész problémát.
Nincs gyújtásom + fesz. szabályzó is lehet elromlott, lehet túl tölt. Gyújtás nem tudni mi miatt nincs (lehet gyújtás elektronika, gyújtás kapcsoló, trafó(bár ebből 2 van) de egyik hengeren sincs szikra). Plusz ha megvan a hiba, új aksi, fékbetétek bár pár 100km.t még elbír. Úgyhogy van baj, villamos szerelő is csak kedden tud jönni ránézzni.
nekem nincs műszakim, átérzem mi is a gondod? benzinpumpa vagy mi?
zsír nagyon! Bárcsak az én motorom is beindulna végre mindenfele motorosok, engem meg itthon esz a fenne
Nézd meg jobban, neked még az olajad is más.
A szűrőt nem építettem be, majd a következő olajcserénél.
Az 1000km-es nél.
A régi olaj jó lesz lánc ápolásra, sőt egyenesen kiváló.

Viszont mai nap cumija.
Kifogyott a benzinem menet közben.
Kedves benzin mérő még két egységet mutatott, de a tartályba bizony nem volt már anyag.
(éppen a kúthoz tartottam).
Felhívtam nagyapám, és hozattam vele benzin egy kannába.

Ui: itthon két kanna benzin szokott állni. De kedvesem beleöntötte mind a kettőt a suzukikba, mert nem volt kedve tankolni.
hihi
Igen, nekem is ilyen olajom van, csak a szűrő más
Rendben, ha megyünk csörgök
snegurchka ezt neked tettem fel:
Vasárnap megyünk!
Többet sajna alig tudok mondani.
Mi olyan déliesen, vagy nevezhetjük olaszosan éljük az életünket.
Kicsit tervezünk a többit hagyjuk hagy alakuljon:-)
Rendben Mana,akkor kint találkozunk
Ne hülyéskedj király lenne
Csörögj
Okés! Mentettem. Mi is akörül tervezzük. Csörgök ha kiértünk és megdumáljuk hol fussunk össze.
No egyre nagyobb az esély, hogy mi is megyünk.. én is mentettem a számod,- ha nem gond, - ha ott vagyunk én is csörgök
Én vagyok!
Csak XX-et is személyesen élem meg, no meg nagyon szeretem.

Városban felmelegedett a víz, akkor cseréltük Motul hűtőfolyadékra, azóta nem voltgond vele.

De felforrni sosem forrt fel, csak nyáron dög melegben városban, pirosnál megy a venti..
Ok,mi 10-11 körül megyünk,csörögj rám
06305181960
Remélem jobb lesz mint a tavalyi
Így szezon elején elég komoly elképzeléseid vannak!
Legyen magyar, leszervizelve, hibátlan, csak felülsz rá és gurulni kell vele... és ha rá tűz egy ezrest, egye fene még meg is veszed.
Egyébként mi bajod az olaszokkal?! Ne általánosíts! Az enyém is onnan származik. Meg kell nézni mit veszel és kész.
A moci az előző linken egyébként egész jónak ígérkezik ennyiért talán.
Sérülésmenteset nem fogsz kapni ennyiért,szerintem...
Esetleg ez? http://www.kepesmotor.hu/honda...
Üdv.
Nem tudtok véletlenül eladó 600F4-et, olyan 600-650ezer körül. Amiket néztem/felhívtam majdnem mind törött, olaszból behozott gép volt.
Ekszáp, dobj egy számot pls. Vasárnap ha kint vagyunk lehet rád csörgök és akkor összefuthatnánk, hogy ha motorozni megyünk már megismerjük egymást. xD
Te most éppen ki is vagy?!?!?!
Hópihécske, vagy Balázs?
Kezd egy kicsit zavaró lenni, hogy sosem tudhatja az ember éppen melyikőtökkel beszél.
Igazán be kéne szereznetek egy lap-tip-topot!

Mellesleg kérdezném, hogy nem volt problémád az XX-nél a melegedéssel? Bandy barátomnak valamiért forralja a vizet amint lelassít, pl városban. Mint ha nem elegendő hűtése pl. amikor nem kapcsol be a ventillátor.
Elég érdekesen mutatott mikor DECEMBERBEN (!) a Mikulás gurulásról visszaérkezve a Mekinél "összepisilte magát" szegény XX.