Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 vagy bemész egy meteorba és hivatkozol Jászberényire, azt hiszem Zsoltinak hívják a srácot, vagy bemegyek neked én ha m0on jövök vissza... kijössz érte.. de ha bemész a meteorba az a tuti
Én is szoktam olyat, hogy ott megrendelik, és én meg Veszprémben veszem át.
Mondjuk itt a Castrolok is jó áron vannak.
Sziasztok, most én is ráálltam az olaj témára és ebből a Repsolból találtam elég olcsón: link
2000 Ft a házhoz szállítás.
Az jóóóóó, de én budapesti vagyok:-)))
Jászberényben vettem a meteorban
Ha jól tudom, bármelyikben meg lehet venni, de épp a hétvégén megyek is arra
Elfér!
hol, kitől van a repsol?
Bocsi, nem 90°-ban, rossz csőre gondoltam. Viszont a kérdés még áll, hogy elfér-e.
Szia!

Köszi az infót! Ez 100%? Az F4-en 90°-ban hajlítotz, a 929-é el fog férni vagy mókolni kell rajta valamit, hogy bemenjen? Csak mert van egy amit most tudnának postázni.
Motul-t itt találtam a legolcsóbbat, helyiek előnyben az olaj árában a csere is benne van.

Meg 4l Repsol-t olajszűrővel, 7800Ft-ért vettem

Remélem segítettem
Látod megérte bevenni a buliba
A 929-é jó rá tutira csak az egyiken egyenes a benzincső míg a másikon enyhén hajlított a benzincső csatlakozása! Mármint a tankba visszatérő benzincsőre gondolok!
Annyira sziasztok, hogy az már szevasztok!

Srácok srácok HELP kéne gyorsbaaaan!
Benzinnyomás szabályzót kell szereznem a motoromba. Most már nem csak tesztre, hanem vennék. Egy bontós srác azt mondta, hogy valamelyik 900-as CBR-é(929, 954, ...) megegyezik az enyémmel. Hogy lehetne ezt kideríteni?
Itthon egy darabot nem találtam neten (bontókat még csak egyet kérdeztem), eBay-en van szívósorral és injektorsorral együtt 20k hufért. Azt nem szeretném megvenni.
Vagy nincs véletlen valakinek egy hibátlan állapotú otthon? Az árat megbeszéljük privátban ha van.
Ki tudott jó minőségi olajat még jobb áron?
bocsi de nincs kedvem vissza nézni a sok fórumot, de ha muszáj lesz..
Mitől lett az 118Le? csak hátszélben használható?
A szék az jó ötlet,hogy én erre miért nem gondoltam előbb
Sziasztok!
2002-es CBR 600 F sport motoromtól megválnék.
Ha valakit érdekel a dolog:

http://www.kepesmotor.hu/honda...

Üdv. Dávid
Minden normális férfiembernek 3 fő dolog van az életében a sok más fontos dolog mellett: a NŐ, a GYEREKEK és a MOTOR. Ezen a napon a NŐ az első a hárm közül, köszöntjük őket BOLDOG NŐNAPOT! Kívánom ezt minden motoros férfi társam nevében és megkérlek titeket életünk párjait, mikor más napokon néha ez a sorrend változik, ti akkor is ugyan ilyen vidáman és szeretettel gondoljatok miránk mint-e napon, mikor mindenki nektek kedveskedik!
Elfogadom Köszönöm, bár nem Zoltán vagyok, azt tovább passzolom,... boldog Zoltán napot Zoltánok!
Szólj mikor hova menjek.. ja és h miben.. tök feketében? vagy feltűnést ne keltve öltözzek széknek?
Nagyon sok boldog nőnapot kívánok !
boldog zoltán napot !
2 CBR be lesz 1 régebbi vasba és egy banditba
Fel vagy véve

Aranyos, hogy gondoltál ránk. Köszönöm/(jük).

Segédnek mehetek betanulni

Életrajzi előnyeim:
-Kicsi vagyok szűk helyekre jobban beférek
-Bájos mosolyommal leveszem a lábukról akik rajta kapnak
-Szerzek dobozt a sok rabolt pénznek