1 vagy bemész egy meteorba és hivatkozol Jászberényire, azt hiszem Zsoltinak hívják a srácot, vagy bemegyek neked én ha m0on jövök vissza... kijössz érte.. de ha bemész a meteorba az a tuti
Én is szoktam olyat, hogy ott megrendelik, és én meg Veszprémben veszem át.
Köszi az infót! Ez 100%? Az F4-en 90°-ban hajlítotz, a 929-é el fog férni vagy mókolni kell rajta valamit, hogy bemenjen? Csak mert van egy amit most tudnának postázni.
A 929-é jó rá tutira csak az egyiken egyenes a benzincső míg a másikon enyhén hajlított a benzincső csatlakozása! Mármint a tankba visszatérő benzincsőre gondolok!
Srácok srácok HELP kéne gyorsbaaaan!
Benzinnyomás szabályzót kell szereznem a motoromba. Most már nem csak tesztre, hanem vennék. Egy bontós srác azt mondta, hogy valamelyik 900-as CBR-é(929, 954, ...) megegyezik az enyémmel. Hogy lehetne ezt kideríteni?
Itthon egy darabot nem találtam neten (bontókat még csak egyet kérdeztem), eBay-en van szívósorral és injektorsorral együtt 20k hufért. Azt nem szeretném megvenni.
Vagy nincs véletlen valakinek egy hibátlan állapotú otthon? Az árat megbeszéljük privátban ha van.
Minden normális férfiembernek 3 fő dolog van az életében a sok más fontos dolog mellett: a NŐ, a GYEREKEK és a MOTOR. Ezen a napon a NŐ az első a hárm közül, köszöntjük őket BOLDOG NŐNAPOT! Kívánom ezt minden motoros férfi társam nevében és megkérlek titeket életünk párjait, mikor más napokon néha ez a sorrend változik, ti akkor is ugyan ilyen vidáman és szeretettel gondoljatok miránk mint-e napon, mikor mindenki nektek kedveskedik!
Életrajzi előnyeim:
-Kicsi vagyok szűk helyekre jobban beférek
-Bájos mosolyommal leveszem a lábukról akik rajta kapnak
-Szerzek dobozt a sok rabolt pénznek
Én is szoktam olyat, hogy ott megrendelik, és én meg Veszprémben veszem át.